Jelenleg 209 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 22 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Adminok figyelmébe

10 éve 3 napja #150078 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Nem cserélni kéne, hanem bővíteni, de Th3r3v még nem igazán tudott rájönni hogy miért/mitől pörögnek fel időnként a CPU-k 100%-ra. Pontosabban hogy miért maradnak ott...
Most 4x1GHz dedikált CPU van a VPS alatt. Havi egy ezresért lehetne +1GHz-et kérni hozzá, de közel sem biztos hogy ennyi érdemben segítene. Ki kellene próbálni, már írtam Th3r3v-nek hogy kérje meg egy hónapra és meglátjuk...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 2 napja #150181 Írta: TRIXXON
Megválaszolva: TRIXXON
Jacktor-nak:

Szia Jacktor!

Carius1973 nevű játékos volt az utolsó csepp a pohárban.

Kérlek, a "Windows 7 optimalizáció" nevű MOD-ot távolítsd el a honlapról.

A jövőben majd - gondolom - Carius1973 fog belépni a régi gépet használók gépeibe és ő fogja megoldani a Windows 7-es problémákat közgazdaságilag... vagy, majd ő ír egy sokal jobb anyagot, mint a 2 éve gond nélkül 200+ alkalommal eredményes TRIXXON-MOD.

Köszönöm.
Téma zárolva.
10 éve 2 napja #150196 Írta: KingofDogs
Megválaszolva: KingofDogs
Ezért te se kezeled legjobban a dolgokat,már írtam neked,más véleményű felhasználókat
agresszív és a legidegesítőbb az egészben pökhendi módon (mert te szakember vagy) beszélsz.

És ezt nem csak én vettem észre!!!

És ne vedd sértésnek,de ezen gondolkozz el:9
Téma zárolva.
10 éve 2 napja #150199 Írta: Jacktor
Be lehet fejezni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Téma zárolva.
10 éve 2 napja #150200 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Jacktor-nak:

Szia Jacktor!

A jövőben majd - gondolom - Carius1973 fog belépni a régi gépet használók gépeibe és ő fogja megoldani a Windows 7-es problémákat közgazdaságilag... vagy, majd ő ír egy sokal jobb anyagot, mint a 2 éve gond nélkül 200+ alkalommal eredményes TRIXXON-MOD.

Köszönöm.

Azért a jövőben ha publikálsz valamit szerintem ne fogd fel ilyen tragikusan,olyan úgy sincs hogy mindenkinek tetszik az amit megosztasz,a negatív kritikát is el kell fogadni.
Nem tudom milyen stílusban írt Carius,de Jacktor és a moderátorok úgy is figyelnek hogy ne legyen sértő senki számára sem a komment.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TRIXXON
Téma zárolva.
10 éve 2 napja #150254 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Jacktor-nak:

Szia Jacktor!

Köszönöm.

Nem értem mit hisztizel.... :S

Még komolyabban senki nem oltott le...

Pedig lehetne, mondjuk az hogy úgy növeled az FPS-t hogy a játékot butítod textura tömörítés meg fekete égbolt.... :woohoo: Ez nem a gép teljesítményét növeli.. :lol:

Be vágsz olyan képeket ahol a töltő képernyőn 125FPS van... a gyerek 5 éves laptopja is tudja a fekete képet 125 FPS-el.. :evil:

A képekből kivágott FPS és PING értékek, ahol nem látszik, hogy csontig lebutított játékból van-e kivágva... :whistle:

És még bele sem olvastam abba 80valamenyi oldal szövegbe.... :evil:

Ettől függetlenül biztos van javulás, de közel sem olyan mértékű mint ahogy azt állítod és inkább a játék butítása révén javul az FPS nem a gép erősítése miatt.. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KingofDogs
Téma zárolva.
10 éve 2 napja - 10 éve 2 napja #150284 Írta: TRIXXON
Megválaszolva: TRIXXON

Jacktor-nak:

Szia Jacktor!

Köszönöm.

Nem értem mit hisztizel.... :S

Még komolyabban senki nem oltott le...

Pedig lehetne, mondjuk az hogy úgy növeled az FPS-t hogy a játékot butítod textura tömörítés meg fekete égbolt.... :woohoo: Ez nem a gép teljesítményét növeli.. :lol:

Be vágsz olyan képeket ahol a töltő képernyőn 125FPS van... a gyerek 5 éves laptopja is tudja a fekete képet 125 FPS-el.. :evil:

A képekből kivágott FPS és PING értékek, ahol nem látszik, hogy csontig lebutított játékból van-e kivágva... :whistle:

És még bele sem olvastam abba 80valamenyi oldal szövegbe.... :evil:

Ettől függetlenül biztos van javulás, de közel sem olyan mértékű mint ahogy azt állítod és inkább a játék butítása révén javul az FPS nem a gép erősítése miatt.. ;)

Nem jól érted a helyzetet.

A főgond az volt, hogy az elmúlt kb. 2 évben minden(!) MOD-használónál pozitív változások történtek: nőtt az FPS, csökkent a PING, stabilabban futott a játék... a negatív kritikák pedig úgy íródtak ezen a honlapon, hogy: nem csinált meg minden lépést a MOD-ból a hozzászólás írója, csak pl. az első 4-et és a többit nem, majd leírta, hogy nem működik a MOD... és a nagy inkorrektség az egészben az, hogy nem is kérte a segítségünket, hogy csináljuk meg a gépén a MOD-ot (ilyen segítséget bárki kérhet, díjmentesen, aki saját kezűleg nem bírja megcsinálni a MOD-ot).
Természetesen volt olyan, hogy valakinek 23 volt az FPS-e és ezt felhozta a MOD 51-re, ő viszont azt várta a MOD-tól, hogy 100 körüli lesz majd az FPS-e, tehát, számára csalódás volt a MOD, én viszont ezt nem csalódásnak értékelem, hiszen látható, érzékelhető a pozitív változás.

A gyereked 125 FPS-s töltőképernyőjét akkor értékelnéd, ha figyelmesen olvastad volna azokat a képeket... mert ott van fölöttük, hogy ilyen lett a MOD után az FPS... a konkrét eset egyébként 59 FPS-ről (ugyanilyen nyitóképernyő) ment fel 125-re... és ezt a változást a MOD használat "csinálta".

Tehát: Az elmúlt 2 évben 200+ MOD-használatból 200+ esetben volt pozitív a változás (bár néha nem akkora, mint várta a játékos), ezért negatív kritika nem érheti a MOD-ot, pláne nem olyan ember részéről, aki nem csinálta végig vagy nem kérte, hogy mi csináljuk meg a gépén, ugyanakkor negatív kritikát fogalmaz meg csupán a MOD-ban leírtak alapján (elmélet) vagy még azt sem olvasta (pl. Carius1973) csupán a környezetében lévő informatikusok véleménye alapján (akik szintén nem olvasták és nem próbálták a MOD-ot).

Akiknek gondjuk volt a W.o.T.-al, eddig is megtaláltak és a MOD megoldotta a problémájukat... ők ezután is eljutnak hozzám, ez a lényeg. :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Sics
Téma zárolva.
10 éve 2 napja - 10 éve 2 napja #150295 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #152057 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #152141 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Sziasztok!
Ezen a héten is van napi 3 csatával 30 arany:
worldoftanks.eu...-gold/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Emerich37
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #154624 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Sziasztok.
A hozzászólásaimat nem tudom szerkeszteni, megnéznétek, hogy mi a bibi? Elbaxtam egy " j " betűt, és javítanám még mielőtt valamelyik " nyeltroll " beszólna.

Köszi.

Szerk.: érdekes, itt tudom szerkeszteni. A "folyamatos laggolás" topicban nem.
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #154626 Írta: Jacktor
Egy hozzászólás a rögzítésének vagy utolsó szerkesztésének időpontjától 7200 másodpercig szerkeszthető.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #154628 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Most nézem, micsoda hisztit levágott Trixon:D

Nagyon vicces:D
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #154631 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Hol? Miről maradtam le? :cheer:
Téma zárolva.
9 éve 11 hónapja #154632 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Figyelj vagyunk egy páran akik nem csak eszet osztanak,hanem próbálnak(próbáltak) valamit tenni a közösségért,ki-ki a maga tudása,módja szerint veled az élen. Aztán vannak azok akiknek elemükben van a kritika,ki sem próbálja,vagy képtelen fel telepíteni ,de földbe döngölni tudd. Ilyenkor mindenkinél el szakad a cérna azért,főleg látod a letöltésekből,hogy nagyon sok embernek mükszik is,és jön egy amelyik csak facra vesz,hát ilyenkor néha be telik a pohár mindenkinél szerintem ;)

Amúgy a TRIXXON mód nem hülyeség,két op rendszeren csináltam meg eddig,s mint már írtam még a böngészőmön is észre vehető javulást okozott,úgy win8.1-en mint win10-en is. Ja egyeseknek kicsit bonyolult ezeket végig csinálni vagy egyáltalán meg sem tudja csinálni,és akkor inkább kritizál ez kicsit olyan mint a szódás és a lova történet. :lol:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 5 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.