Nálam Chrome van fent. Megnéztem több linket, de úgy látszik rosszul csapódott le. Most a lista tetején lévő dühöngőnek ez a linkje: wotinfo.hu/inde...#26890
Böngésző független a probléma. Több esetben (szerintem akkor, ha a hozzászólás a lap második felében van, és kerekít a csonkítás helyett) hibásan számolja ki a szerver, hogy az adott hozzászólás melyik lapon van.
Nem egyértelmű, mert arra is lehet több böngészőt feltenni.
Abbahagytam.
Lehetne lehet, de minek?
Miért mennek a sztrádán 90-nel egy Porschében?
Vagy inkább: ha el kell mennem Münchenbe, miért mennek Daciaval, ha van Audi is?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Átírtam 15-re a hsz/oldal számot, esetleg most próbáljátok.
Mire megcsináltad, megcsappantak a hozzászólások, de mintha már jól működne!
Téma zárolva.
ndee12
Látogató
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#26929Írta: ndee12
Megválaszolva: ndee12
Srácok, napalmozzátok már ki ezt a szánalmas nyomorult - most éppen runedt néven nyomuló - férget a picsába! Köszi!
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ennek a gyökérnek tényleg erre áll fel...szánalmas és szegényes élete lehet a kis homoerotikus álmokat szövögető fiúcskának...
Srácok, napalmozzátok már ki ezt a szánalmas nyomorult - most éppen runedt néven nyomuló - férget a picsába! Köszi!
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ennek a gyökérnek tényleg erre áll fel...szánalmas és szegényes élete lehet a kis homoerotikus álmokat szövögető fiúcskának...
ROGER
(kicsit megszerkesztettem a te hozzászólásodat is, utólagos engedelmeddel )
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...