Én csak azt nem értem, hogy milyen jogon mondja valaki egy mod-ról, hogy csalás? Ha jól tudom az EU-n nincs tiltó lista, és ugye ha valami nem tilos, az szabad! Akkor ki, milyen jogon mondja egy mod-ra, hogy ez bizony csalás? Csak mert neki nem tetszik? Mert Ő nem használja?
Ez már megint csak a szokásos rinya! Volt egy nagy arty sírás. Lecsengett. Volt egy nagy gold ammo sírás. Lecsengett. Most jön a mod sírás. Hamarosan ez is lecseng. Kiváncsian várom, hogy mi jön utánna, mert nagyjából már minden volt! Rohadjon meg aki artyzik, mert nem kell hozzá skill és minden nyomorék tud arty-zni! Rohadjon meg aki golddal lő, mert anélkül nem tudna átlőni és akkor én lennék a király! Rohadjon meg aki TD-zik, mert bokorban kempel! Rohadjon meg aki light-ozik, mert a legtöbb light OP! Rohadjon meg aki prém tankkal, prém fiókkal játszik, mert neki van rá pénze nekem meg nincs! Rohadjon meg a WG, mert egyre szarabb a játék! Rohadjon meg az RNG, mert szopat!
Aki rinyál, az mindig is fog! Tök mindegy, hogy hogyan, miként változik a játék. Én legalább 1 1/2 éve nem használok semilyen mod-ot, és nem is érdekel, hogy más mit használ! Mindenki azt csinál, amit akar! Úgy játszik, ahogy akar! És azzal amivel akar! Ha a WG tiltani akarná a mod-okat, már rég megtette volna, DE nem akarják tiltani!!!! És nem is fogják soha!!!
Lesz tiltólista? És akkor mi lesz? Mi fog változni? Semmi!
Battlefield 2D style