Jelenleg 95 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 17 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Adminok figyelmébe

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203552 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Szerintem ha be vagy jelentkezve akkor arra az oldalakra visz amit utoljára olvastál, ha nem vagy bejelentkezve nem tud azonosítani, ezért általában a fórum első oldalára dob. Ha tévedek majd javítanak ;)

Szerk: Jacktor gyorsabb volt :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203554 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Kösz srácok a szuper gyors segítséget! Mindenre gondoltam csak erre nem. Ilyen lehet, mikor az ember nem látja a fától az erdőt. B)
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203558 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir
Ez a töröljétek az accomat dolog nekem tejesen furcsa...voltam már egy-két problémás közösségbe, de ilyen sehol se volt....
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203560 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

Ez a töröljétek az accomat dolog nekem tejesen furcsa...voltam már egy-két problémás közösségbe, de ilyen sehol se volt....

Akkor még nem jártál nővérszállón. :) Bocsi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203562 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

OFF Még jó hogynem azt kérik, hogy "töröld az arcomat." Egyébként ez szerintem is egy wotinfo-s specialitás.
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203564 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Tulajdonképpen ki is kezdte volt el, ki vezette be ide ezt az "achh, töröljétek az accomat" stilusu enyhén röhejes melodrámát? :evil: :lol:
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203569 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

Tulajdonképpen ki is kezdte volt el, ki vezette be ide ezt az "achh, töröljétek az accomat" stilusu enyhén röhejes melodrámát? :evil: :lol:

Cseppet sem röhejes, ugyanis a wotinfon nem tudod törölni a saját regisztrációdat. A törlési kérelem pedig az oldal üzemeltetőjének egy negatív visszajelzés az oldal történéseivel kapcsolatosan.
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203574 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nem tudtam mi az a nagy zaj a kocsmában,most már tudom ,TFK-sok isznak arra,hogy most már nem ők az aktuális mumusok a fórumon :trollol: :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, treffhetes10, Szete58
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203579 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Nem tudtam mi az a nagy zaj a kocsmában,most már tudom ,TFK-sok isznak arra,hogy most már nem ők az aktuális mumusok a fórumon :trollol: :beer2:

Nem rossz, nem rossz... :oops: :silly:

[img]http://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny031 watermark.gif[/img]
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Szete58, DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203607 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Figyelem: Spoiler!

remélem fölfogtad mire értettem ;)
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203616 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Cseppet sem röhejes, ugyanis a wotinfon nem tudod törölni a saját regisztrációdat. A törlési kérelem pedig az oldal üzemeltetőjének egy negatív visszajelzés az oldal történéseivel kapcsolatosan.

No, én nem kívántam ennek a dolognak akkora feneket keríteni, hogy A4-es terjedelemben írjak a kérésem hátterét tekintve, vagy fórum topikot indítsak a távozásom témájában.
De azt se szeretném, ha bárki félremagyarázná a kérésem hátterét. De akkor ha már él a hozzáférésem, akkor tisztáznék pár dolgot.

1. Semmi bajom sem Jacktorral, sem az oldallal. Respekt, mindenkinek, aki ezt aktívan és normálisan fenntartja vagy igyekszik fenntartani.
2. A jövőben is olvasni fogom az oldalon megjelenő cikkeket. A jövőben viszont távol szeretném magam tartani minden fórumtevékenységtől, vagy kommenteléstől, igyekszem azt is megállni, hogy ezekbe beleolvassak.
3. Volt egy éves (?) időszak, amikor az elkurvult (már elnézést) állapotok kiverték nálam a biztosítékot, és nem olvastam mást a cikkeken felül, csak a klánom topikját a fórumtémák közül. Ez először a TFK-s, utóbb a VENTI-s fórumtéma volt (a TFK-éba azért manapság is be-be néztem óvatosan, csak már nem, vagy talán ha egyszer-kétszer kommentáltam). Emellett csak a zárt facebook oldalunknak voltam kevésbé aktív résztvevője. Erről a jó szokásomról csak pár hete tettem le, amikor pont a facebook-on jellemzően próbáltam higgadtságot kérni a klántársaimtól, de ezt csak úgy tudtam hitelesen megtenni, ha beleolvasok, hogy min is húzták fel magukat.
4. A mai nap odáig jutottam, hogy kész, nekem ez nem kell. IDegesít az anyázás, a szarkupacozás a másik férfiasságának megkérdőjelezése (még akkor is ha csak burkolt formában is) az ávósozás, általában véve a sárdobálás. Idegesít és nekem EZ NEM KELL. SEMMILYEN FORMÁBAN. Ha ki akarom élni az aggressziót, akkor én biztos nem verbális karatéba kezdek, hanem lemegyek az edzőterembe és addig rúgok egy homokzsákot, amíg nem lilul be a lábam. Nem élvezem, ha mások homlokán kidagasztom az eret, de azt sem igénylem, hogy más ezt nálam elérje bármilyen konkrét vagy burkolt, direkt vagy alattomos sértéssel.
Egyéb iránt valóban hülyeség az account törlés, ahogy a dohányzásról leszoktam egyik napról a másikra, és ahogy az italra se gondolok három hét, de három hónap absztinencia után sem, így nyilván azt is meg tudom állni törlés nélkül is, hogy beleolvassak abba, mi folyik itt. az itt közölt véleményeimből pedig semmit sem szégyellek, és mindent vállalok az utolsó szóig, pláne, hogy én azt gondolom, hogy senkibe nem álltam bele, vagy ha olykor valakibe sikerült, akkor attól elnézést kértem (Pike, Nejo, ha valaki kimaradt elnézést, ezuton is még egyszer). Azt gondolom, hogy ez az, ami sokaknak nem megy, mintha a farkuk levágása múlna azon, hogy néha visszavonulót fújjanak, és azt mondják, hogy bocs bunkó voltam.

Azoknak az unikumoknak, akiknek van youtube csatornája, és érdekel a játékról alkotott képe, azoknak fel vagyok iratkozva a csatornájára, nem hinném, hogy lemaradnék bármiről.

Maradok tisztelettel! Momentán én most éppen absztinens vagyok, de akinek jól esik, az kérem igyon meg egy sört.

:beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DrGoodBad, Szete58, MPeter71, DarkRaven73, Leopardusz, Bhalangir
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203617 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Valahol meg is értelek. Azt hiszem az se véletlen h mostanában a WoWsel szórakozom, s azt a fórumot követem, valahogy komolyabb a játék is, a társaság is. Na meg csendesebb, megfontoltabb. Tul sok a kölyökszintű személyeskedés itt...
Uh itt már csak akkor kommentelek, ha valami oltogatnivaló van... :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203620 Írta: Bhalangir

Jó pár embernek el kellene gondolkodnia ezen! :beer2:
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203627 Írta: Bhalangir

A törlési kérelmek többsége egy vitát követően érkezik, amikor az egészből elege lesz valamelyik félnek. Vagy annak, akinek beszóltak, vagy annak, akit emiatt moderáltak. Ezen kívül van még olyan, amikor belefárad valakinek a győzködésébe, és elege lesz az egészből. Ez úgy kb lefedi a törlési kérések többségét.

Mindezek a fórumozók közötti interakciók. Ha egymáshoz másképp állnának az emberek, legfőképpen több tisztelettel, és kevesebb lenne az egymás "oltása", az oldal is jobb lenne. Ez ellen mi moderátorok küzdeni próbálunk, de egyikünk se ül itt 7/24-ben. Nem egyszer mire odaérünk és elkezdenénk a moderálást, már az acc törlési kérelem is megérkezik.

Egyébként, ha elege lesz valakinek, akkor továbbra sem értem a törlést. Nem logol be, vagy nem lép rá az oldalra. Logikailag nekem nem jön össze, hogy ha valakinek annyira elege van, akkor miért nem tudja megállni? De bizonyára bennem lehet a hiba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Leopardusz
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203634 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

Az én meglátásom szerint a törlést általában azért kérik ilyen sűrűn,mert ide nem azért jár fel az ember munka/suli után,hogy még itt is az a "fos" ömöljön az ember nyakába,mint a napi életben ami éri az embert,hanem szórakozni,kikapcsolódni,tanulni vagy társalogni vágyna.De ha egy sima vélemény különbség is személyeskedéshez vezet,akkor nem csoda,ha besokall valaki.Bár én sem értek egyet a törléssel,de azt a személyt is meg lehet érteni,aki abban a lelki állapotban ezt kéri,még ha csak hirtelen felindulásból is.Ez ellen a moderátorok sem tudnak mit tenni.Egyedül mi fórumozók tudunk tenni az ellen,hogy nem sértegetjük a másikat ok nélkül(kivéve a tipikus trollokat)és tiszteljük egymást és a másik véleményét,még ha nem is értünk vele egyet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Szete58, MPeter71, DarkRaven73, Bicsek86, Bhalangir, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 51 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.