Tulajdonképpen ki is kezdte volt el, ki vezette be ide ezt az "achh, töröljétek az accomat" stilusu enyhén röhejes melodrámát?

Cseppet sem röhejes, ugyanis a wotinfon nem tudod törölni a saját regisztrációdat. A törlési kérelem pedig az oldal üzemeltetőjének egy negatív visszajelzés az oldal történéseivel kapcsolatosan.
No, én nem kívántam ennek a dolognak akkora feneket keríteni, hogy A4-es terjedelemben írjak a kérésem hátterét tekintve, vagy fórum topikot indítsak a távozásom témájában.
De azt se szeretném, ha bárki félremagyarázná a kérésem hátterét. De akkor ha már él a hozzáférésem, akkor tisztáznék pár dolgot.
1. Semmi bajom sem Jacktorral, sem az oldallal. Respekt, mindenkinek, aki ezt aktívan és normálisan fenntartja vagy igyekszik fenntartani.
2. A jövőben is olvasni fogom az oldalon megjelenő
cikkeket. A jövőben viszont távol szeretném magam tartani minden fórumtevékenységtől, vagy kommenteléstől, igyekszem azt is megállni, hogy ezekbe beleolvassak.
3. Volt egy éves (?) időszak, amikor az elkurvult (már elnézést) állapotok kiverték nálam a biztosítékot, és nem olvastam mást a cikkeken felül, csak a klánom topikját a fórumtémák közül. Ez először a TFK-s, utóbb a VENTI-s fórumtéma volt (a TFK-éba azért manapság is be-be néztem óvatosan, csak már nem, vagy talán ha egyszer-kétszer kommentáltam). Emellett csak a zárt facebook oldalunknak voltam kevésbé aktív résztvevője. Erről a jó szokásomról csak pár hete tettem le, amikor pont a facebook-on jellemzően próbáltam higgadtságot kérni a klántársaimtól, de ezt csak úgy tudtam hitelesen megtenni, ha beleolvasok, hogy min is húzták fel magukat.
4. A mai nap odáig jutottam, hogy kész, nekem ez nem kell. IDegesít az anyázás, a szarkupacozás a másik férfiasságának megkérdőjelezése (még akkor is ha csak burkolt formában is) az ávósozás, általában véve a sárdobálás. Idegesít és nekem EZ NEM KELL. SEMMILYEN FORMÁBAN. Ha ki akarom élni az aggressziót, akkor én biztos nem verbális karatéba kezdek, hanem lemegyek az edzőterembe és addig rúgok egy homokzsákot, amíg nem lilul be a lábam. Nem élvezem, ha mások homlokán kidagasztom az eret, de azt sem igénylem, hogy más ezt nálam elérje bármilyen konkrét vagy burkolt, direkt vagy alattomos sértéssel.
Egyéb iránt valóban hülyeség az account törlés, ahogy a dohányzásról leszoktam egyik napról a másikra, és ahogy az italra se gondolok három hét, de három hónap absztinencia után sem, így nyilván azt is meg tudom állni törlés nélkül is, hogy beleolvassak abba, mi folyik itt. az itt közölt véleményeimből pedig semmit sem szégyellek, és mindent vállalok az utolsó szóig, pláne, hogy én azt gondolom, hogy senkibe nem álltam bele, vagy ha olykor valakibe sikerült, akkor attól elnézést kértem (Pike, Nejo, ha valaki kimaradt elnézést, ezuton is még egyszer). Azt gondolom, hogy ez az, ami sokaknak nem megy, mintha a farkuk levágása múlna azon, hogy néha visszavonulót fújjanak, és azt mondják, hogy bocs bunkó voltam.
Azoknak az unikumoknak, akiknek van youtube csatornája, és érdekel a játékról alkotott képe, azoknak fel vagyok iratkozva a csatornájára, nem hinném, hogy lemaradnék bármiről.
Maradok tisztelettel! Momentán én most éppen absztinens vagyok, de akinek jól esik, az kérem igyon meg egy sört.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."