CrawlingChaos
Ezt én is meg csináltam,aztán rájöttem miért is én menjek innen,és az(azok) akik csak be szólni tudnak meg tovább maradjanak? Ezzel csak nekik okozok örömet,hát nem fogok én előttem bármilyen jól nyomják a játékot egy nagy nullák emberileg így figyelembe sem veszem őket,erre őket is meg kértem. Amikor látok valamelyiktől csak egy kis tank.png amire azt tudja mondani igen ezt én csináltam,és azért szartam el rá több órámat,hogy egy pár embernek segítsek,örömet okozzak vele,onnantól figyelek rájuk mit írnak. De míg minden hozzászólásukban csak be szólni tudnak bárkinek addig nullák számomra.
Mikor ki jött a 9.15 verza ide linkeltem egy pár mod-ot ami az oldalon kint volt,vagy van is és már megjelent akkor reggelre egy nem "keresztény" oldalon,volt közte egy sima textura csökkentő mod ami nem tilos ,mivel gyenge géppel rendelkezőknek készült ebbe belekötött valaki,majd moderátor ugrik rá töröl,kérdezés nélkül.....csak pont azt az egy modot nem,nekem akkor ebből lejött valami,s úgy döntöttem inkább lépek ,ilyen játék szabályok mellet nem játszom. De aztán priviben le beszéltük valakivel,s rájöttem ,ha én húzok el akkor csak alájuk adok lovat.
Végül annyi nekem nincs sok köszönetem a nevem mellet de az mind megérdemelten van ott,nyugodtan meg lehet nézni mennyit voltam,vagyok jelen abban a bizonyos klán topikban ami én még mindig úgy érzem ,hogy tartozok és a közeljövőben fogok is valószínűleg majd,hogy mennyi köszönet jött onnan(tudom már volt erről is vita,hogy ott direkt nyomják egymásnak a köszöneteket a tagok ) és mennyi azért amit le tettem az asztalra,vagy egy két embernek segítettem.
Volna még mit írjak ,de már így is meg szegtem azt a magamnak tett ígéretet,hogy többet vitába nem szállok senkivel,de el kellene gondolkodni picit azon is ,hogy mind ahányszor vihar van a biliben kiknek köszönhető,és amilyen irányban megyünk ennek nem lesz jó vége,mert normális gondolkodású,felfogású ember nem tudd át siklani ennyi butaságon,szemétkedésen és inkább tovább lép....de akkor végül kik fognak majd maradni? Na ezen tessék el gondolkodni.
További szép estét mindenkinek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."