kettőnk között a különbség az, hogy:
1) én nem osztom az észt olyan témában, amiben nem vagyok kompetens
2) nem gyártok idiótábbnál idiótább konteókat
3) ha felteszek egy kérdést és válaszolnak, azt megköszönöm, ellenben Te még trollkodsz is a válaszólóval
Megkérnék egy arra illetékes embert, hogy Hunyadi olvtársat legyen szíves felvilágosítani, hogy ha csak engem baszogatni jár fel az trollkodás.
Köszönöm!
Akkor mi is megkérnénk arra, hogy ha valaki - ez esetben Te - veszi a fáradtságot arra, hogy lefitymáljon egy tankot, akkor legyen valami alapja annak, hogy ezt teszi, különben Hunyadinak lesz igaza és az illető, csak a hozzá-nem-értéséről fog tanúbizonyságot tenni.
Téves információkkal csak másokat vezetsz félre. Ha valóban az a neved a játékban, ami itt, akkore itt csak egyvalaki trollkodik és az Te vagy.
UI: átlépted freeből a tankot és Tiger 2-vel küldöd, édes f.....
Adminok figyelmébe: Hunyadi_Loveszdandar több topickot tele trollkodott, személyemmel kapcsolatban hazudozik, és próbál folyamatosan rossz színben feltüntetni!
Ez tudtommal nincs összhangban a fórum szabályzatával....
@Admiral_von_Yorck
Neked még senki nem mondta, hogy ne hugyozz széllel szemben?
Ha így folytatod, Jacktor fogja...
Gondolom ezt meg is tudod indokolni?!
Azt már észre vettem, hogy enyhén lejt a pálya. De ha alapjaitól nézem kokrétan ezt az esetet, a kollégának már rég pihennie kéne. Azt már nem is merem megemlíteni, hogy 2 topicon keresztül jött utánam, kizárólag, hogy rugdosson, a témához egy bitnyi véleménye nem volt!
Ezek tükrében ismét megkérdezem tőled, hogy azon felül, hogy 2 "belsőkörös" acsarog rám, mi a bűnöm?!?!
Elhiszem neked, hogy egy másik profiloddal kicsinálsz bárkit, bármilyen szituációban. Elhiszem, hogy ez csak egy próbaacc. Elhiszem, hogy a Tiger I lövege szar, mivel nem játszottam vele egy darab csatát sem. TigerP-ről vannak emlékeim, azzal tanultam a weakspotokat... (Meg onnét felfelé.)
Ha nem ekkora arccal adnád magad elő, még esetleg komolyan is vennének. Ráadásul akkor, ha a nevedhez tartozó garázson látszik a teljesítmény. Az enyémen nem látszik, nem is szólok be olyan vehemenciával, mint Te. Finomabban közlöm a tapasztalataimat, akkor nem olyan válaszokat kapok, mint Te. A másik lehetőség, hogy kérdezek, akkor segítenek. Szívesen. Tudod, a stílus miatt.
Ami nálad nem fasza...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus, Tomat, Admiral_von_Yorck
Ovóbácsi megérkezett. Hunyadi, Admiral kérlek szépen szakadjatok le egymásról!
Admiral: Trollkodást kérlek abbahagyni, stíluson állítani! Több helyen is butaságokat írsz, ha meg szólnak ezért megsértődsz. Ez így nem fog hosszú távon menni, hidd el.
Akinek nem megy az menni fog a büntisarokba.
Szolgálati közleményünket hallották!
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Thothem, Cave, Kopasz0721, Rallyefan81, FZRPUPU, pap32, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Admiral_von_Yorck
Sziasztok!
Az oldallal kapcsolatos problemamat jeleznem. Nem tudom, h helyi-e a gond, vagyis az en mobilomnak koszonheto v. altalanos. Nehezsegek vannak a bejelentkezessel. A kis kek panel csak allo helyzetben az oldal ujra toltesenel jelenikbmeg. ez kb 3-4 erintesre gordul le, de minden erintesnel ujra tolti az oldalt. Amikor vegre latom a lehetoseget a bejelentkezesre, a sor erintese ossze mosodik a mogotte levo tartalommal. Most 5 x nyitottam meg Scheff twich tv-jet,
Mondhatnam oruljek ,h sikerult hiszen irok, de talan akkor sem az igazi.
Udv.
Beállítottam, hogy a 950px szélesség alatt már a mobilos menü jelenjen meg. Ez ha jól értettem megoldja a hasonló problémákat.
Egy cache törlés nem árt majd a telón.
Last edit: 8 éve 4 hete by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Gyorsan ránéztem: Androidon Chrome alatt nem hozza fel a Belépés menüt.
IOS-en bejön a menü, be is lehet jelentkezni.
Viszont egyiken se látszik hogy be vagy jelentkezve.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...