"Vidám Percek Méreg Ellen" c. topikban kéretik két félresikerült hozzászólásomat törölni...
+(lehet, hogy csak én vagyok a b@lf@sz), de miért nem tudom a saját hsz-t törölni?
+(lehet, hogy csak én vagyok a b@lf@sz), de miért nem tudok "vendégek elől elrejtve" kategóriát "idézet"-tel behozni? :dry:
Írj Jacktornak egy PM-et. Illetve járj utána ott, ahonnan szerezted, hogy az anyag szerzői jogvédelem alatt áll-e vagy szabadon felhasználható.
Egy spanomtól kaptam. Hogy ő honnan jutott hozzá nem tudom. Szerinted egy 70 éve íródot gépkönyvnek is van jogvédelme?
Elnézést, hogy beleokoskodok. A szerzői jogi védelem a művet a szerző életében, majd halálát követő 70 évig illeti meg. Tehát ha hetven éve írták még megillethetné.
DE: egy műszaki leírás, egy ilyen gépkönyv nem rendelkezik egyéni ,eredeti jelleggel és nem irodalmi, művészeti vagy tudományos alkotás, így nem rendelkezik védelemmel. Ha kis szépirodalmi történet lenne a Tigrisről, vagy új elmélet a harci alkalmazásáról, akkor beszélhetünk ilyesmiről. Így csak műszaki adatokról van szó, szabadon közzétehető.
Megint rosszul írta ki a WG az XP láz küldetését. NEM az a tank kapja a sok XP-t, amivel a 25. győztes csata megvan. Utána még játszani kell egyet azzal a tankkal, amire szeretnéd (most volt meg a 25. győzelem az M41 GF-fel, és nem kaptam meg az XP-t, csak a "Megérdemlem" küldetés megváltozott arra, hogy "Play a battle".
Ami nem derül ki, hogy a "play a battle" tanknak egyeznie kell-e a 25. győztes csata tankjával.
Lehet, hogy érdemes lenne beleírni a posztba, sokan még ezek után jutnak gondolom el odáig, hogy bezsebeljék az XP-t.
Last edit: 8 éve 1 napja by bittus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, tiger
Bocs ha már le volt írva - nem olvastam vissza - a cikkek utáni hozzászólások direkt nem szerkeszthetőek utólag? Ha igen ez most már állandóan így marad vagy csak ideiglenes?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...