Szerencsetlen Tog, garazsom diszpeldanya.... evszazadokota. Ebben a mai gyors jatekmodba mire megmozdul vege a csatanak.
De kosz mindenfele infoert, sok sikert hozza mindenkinek.
Szerencsetlen Tog, garazsom diszpeldanya.... evszazadokota. Ebben a mai gyors jatekmodba mire megmozdul vege a csatanak.
De kosz mindenfele infoert, sok sikert hozza mindenkinek.
Szerencsétlen? Az enyém határozottan szerencsés. 9 killem van vele. Kedvenc VI tierem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
"RU server forum moderator Yeuse confirms that the tanks which were supposed to come after the T-10 and Obj 430 II won’t come before the Polish line, ergo not this year."
En is, nekem akkor csinalja amugy mikor csata utan vagy kozben ha meghaltam mennek a garazsba..
Meg azzal is remelem tesznek valamit, ha meglonek semmi effekt vagy hang csak azt latod, hogy hp lemegy meg serult modul stb.. elegge idegesito mar.. Ezekrol amugy tudnak, ismert hibak?
En is, nekem akkor csinalja amugy mikor csata utan vagy kozben ha meghaltam mennek a garazsba..
Meg azzal is remelem tesznek valamit, ha meglonek semmi effekt vagy hang csak azt latod, hogy hp lemegy meg serult modul stb.. elegge idegesito mar.. Ezekrol amugy tudnak, ismert hibak?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...