Twich prime utoljára:
Azt hiszem sikerült megoldanom a gordiuszi csomót.
Nem akarom tovább zaklatni a témával a nagyérdeműt, de a korrektség jegyében tartozom:
1. Ha már rájöttem mi a probléma valódi oka, és annak megkerülésének módja, megosztani azt.
2. Megkövetni azokat, kiket felemlegettem felelősség ügyben.
Tehát:
1. Vadonat új g-mail cím, ahhoz twitch, ahhoz amazon prime regisztráció. A leírásokat pontosan betartva, egy lényeges dologra odafigyelve: Angolnak KELL hazudni magunkat. Ez szomorú, megalázó, és értelmetlennek tűnik. De ekkor meg lehet kapni az ajándékokat. Természetesen én ezt nem ajánlom, nem tudom nincs-e valami egyéb buktató még. De így két account-al is sikeres voltam.
2. Sajnos amiatt, hogy pénzügyi mahinációk is történnek, (némi cash még mindíg függőben a korábbi klattyongatások miatt), illetve, hogy irreleváns a hibaüzenet amibe a büszke magyar(lengyel, román, stb) belefuthat, igencsak elborult az én agyam is. Nagyon visszafogott voltam, (saját lelkiállapotomhoz képest) mikor felemlegettem a wotinfo és Scheff felelősségét. Bocsánatot kérek, hogy indokolatlanul felzaklattam az arra érdemtelen, eredendően jó szándékú embertársaimat. És remélem sötét gondolataimból nem sejlett fel semmi több...
Ha van rá igény, én szívesen, aktívan részt vennék egy amazon felé történő kezdeményezésben, hogy rakjanak már fel minket végre a térképükre. Hogy ne higgyék már kalligráfiának a szabványos UTF kódolású karaktereinket. És a többi, és a többi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...