Nem értek 1et, attól mert nem engem szidott hanem egy "csoportot" attól még lehet ezt kultúrált módon is tenni még vulgáris nyelvezettel is úgy h ne nyitogassa a bicskát a másik zsebében
Dehát az a dühöngőőőőő! Azért lett létrehozva, hogy a paraszt kiereszthesse a gőőőőzt!
A dühöngőben ezek szerint lehet majd zsidózni, buzizni, cigányozni és a többi? Csak mert hi-he-tet-le-nül tré napja van az egyszerű honpolgárnak?? (A hangsúly az "egyszerűn" van.)
Tulajdonképpen így is fel lehet lendíteni egy honlap látogatottságát...
Lévén az említett 16-os korhatárt nem egyszeresen töltöttem be, sőt játszottam is az említett időszakban, "megszólítva" éreztem magam. És így mint egy "csoporthoz", "felekezethez" stb. tartozót ért atrocitás, ami tudomásom szerint ütközik a wotinfo alapelveivel, tehát moderálandó.
Magánvéleményem: ha valaki nem bír a gőzzel, szedjen hangyát, esetleg álljon hideg zuhany alá, ha pedig végletesen grafomán, írjon a testvérhúgának - anyázást kerüljük, húgozás nem ismert - szívhez szóló sorokat, ne pedig ismeretlen, feltehetőleg apja korabeli komplett tömeget gyalázzon válogatás nélkül.
Pont.
A kettő azért nem ugyan az. Az ÁSZF-ben benne van:
Különösen tiltott: Etnikai, faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozás sértése.
A nyári szünetesek és a 40-50+-osok fikázásának tilalma nincs benne.
De tudod: akinek nem inge, ne vegye magára.
Én is a 40+-os korosztályba tartozok, mégsem vettem magamra, mert nem nekem szólt.
Egyébként meg a moderátorok dolga eldönteni mi maradhat és mi nem, és mivel ez még mindig a helyén van....
Arra ne alapozzunk semmit, hogy mi meddig marad az oldalon, mert Jacktor mellett 2 aktív moderátor maradt, és mi sem vagyunk túl gyakran itt mostanában.
Az ÁSZF-ből meg én is idézhetek:"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom)."
Az meg lényegtelen, hogy dühöngő topicról van szó, vagy sem, a "f*sszopó" és hasonló kifejezéseknek nincs itt helye.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...