5 éve 10 hónapja - 5 éve 10 hónapja#291826Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk
Nem verték nagy dobra, de lehet venni
Progetto-t meg skorpiot
is ezen a héten.
Ha lehet tedd már közkincsé, Mert progi szerintem a legjobb Frontlines tank...
Nem verték nagy dobra, de lehet venni
Progetto-t meg skorpiot
is ezen a héten.
Ha lehet tedd már közkincsé, Mert progi szerintem a legjobb Frontlines tank...
5 éve 10 hónapja - 5 éve 10 hónapja#291847Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk
Bocs már megint egy prém tank:
Az LT 432 tűnt most fel a
shop-ban.
Most a kerekesek miatt nem ép a legjobb light, de azért még a használható kategóriába esik és csak 7803 Forintért osztják. Ha majd a kerekeseknek leáldozik, megint használható lesz szerintem.
Kíváncsi vagyok az xvm-re lesz-e bármilyen hatással.
A leírásban (videóban) foglaltak szerint: A játék ideje alatt azon játékosok, akik a beállításokban bepipálják ennek a használatát, neveiket megváltoztatja a játék, valamint abból semmiféle moddal nem lesz kinyerhető információ, teljes titkosítást nyer a játék idejére, a játék után az eredményjelzőn, már az igazi játékosnevével fog szerepelni.
Az XVM nem fog semmilyen statisztikát mutatni azon játékosokról, akik ezt használják.
amugy ennek mi a lenyege? mert sajnos nem jovok ra ! miert akarna barki is titkolni csata ideje alatt a nevet ?
Van egy XVM nevű mod (amit több százezren használnak), ami csata közben színkódokkal, stb. kijelzi minden játékos erősségét az eddigi teljesítményük alapján. Ezt kihasználva a legtöbben (főleg artyk) ha meglátnak egy lila (kiváló) játékost a pályán, akkor fókusztüzet lőnek rá és addig üldözik míg nem veszik ki a játékból (kezdd a legerősebbel - bunyószabály). Ezt hívják XVM fókusznak és elég frusztráló a lila játékosoknak.
A másik előnye a streamereknél jön elő, nevezetesen ha ma csata elején meglátnak egy "celeb" streamert a többiek (QB, stb.), mindenki őt akarja majd kilőni. A másik dolog a stream-snipe, azaz hogy azonnal felmennek a csatornájára és ott csekkolják az élő adásban hogy épp hol van a pozíciója, stb. Na ezzel az opcióval viszont azt sem tudják majd hogy ő játszik épp egy tankkal, csak a csata után derül majd ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
amugy ennek mi a lenyege? mert sajnos nem jovok ra ! miert akarna barki is titkolni csata ideje alatt a nevet ?
Van egy XVM nevű mod (amit több százezren használnak), ami csata közben színkódokkal, stb. kijelzi minden játékos erősségét az eddigi teljesítményük alapján. Ezt kihasználva a legtöbben (főleg artyk) ha meglátnak egy lila (kiváló) játékost a pályán, akkor fókusztüzet lőnek rá és addig üldözik míg nem veszik ki a játékból (kezdd a legerősebbel - bunyószabály). Ezt hívják XVM fókusznak és elég frusztráló a lila játékosoknak.
A másik előnye a streamereknél jön elő, nevezetesen ha ma csata elején meglátnak egy "celeb" streamert a többiek (QB, stb.), mindenki őt akarja majd kilőni. A másik dolog a stream-snipe, azaz hogy azonnal felmennek a csatornájára és ott csekkolják az élő adásban hogy épp hol van a pozíciója, stb. Na ezzel az opcióval viszont azt sem tudják majd hogy ő játszik épp egy tankkal, csak a csata után derül majd ki.
Dec 2:
Adventi küldetés 2. nap:
- Semmisíts meg 5 tankot (akár több csata alatt). + Légy benne a top 10-ben.
- Jutalom: 2db személyes tartalék +50% kredit 2 órán át
Sziasztok!
Bár ritkán szoktam, gondoltam örömködnék egyet.
Mivel a legutobbi forum hozzászólásoknál nem találtam rákerestem.
Mobilról próbálkoztam.
Ezt a listát adta a kereső
Itt viszont nincs lehetőség hozzászolni.
Gondolom valamit nem jol csinálok.
Help. Help.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...