Mindenki tudja,hogy az én vagyok. Jacktor meg pontosan tudja, hogy a gurney és az edina 19 IP címe azonos. Na de mindegy, szép napot!
Inkább a profilképedet változtasd meg, mert itt nem szeretik a melleket.
Helyesbítenék,páran azért szeretjük(de csak a nőit ,remélem).Viszont a profil kép az nohát no.Ebben viszont csatlakozom tankarankához.
Tankaranka miatt cseréltem le erre, miközben az ő profilképén a nő egy tank ágyújának a csövét lovagolja meg... Tudod ő egy önkéntes moderátor, és ha nem fogadja meg az egyszerű fórumozó a tanácsát, húsz-harminc barátjával rögtön szétszed...
Hagyd rájuk, csak szeretnek kötekedni, ennyi....
Az én profilképem is csak egy "kedves" fórumozó miatt az, ami...
Amúgy nem értem, hogy miért kell egy fórumhoz két felhasználói fiók
Mindenki tudja,hogy az én vagyok. Jacktor meg pontosan tudja, hogy a gurney és az edina 19 IP címe azonos. Na de mindegy, szép napot!
Inkább a profilképedet változtasd meg, mert itt nem szeretik a melleket.
Helyesbítenék,páran azért szeretjük(de csak a nőit ,remélem).Viszont a profil kép az nohát no.Ebben viszont csatlakozom tankarankához.
Tankaranka miatt cseréltem le erre, miközben az ő profilképén a nő egy tank ágyújának a csövét lovagolja meg... Tudod ő egy önkéntes moderátor, és ha nem fogadja meg az egyszerű fórumozó a tanácsát, húsz-harminc barátjával rögtön szétszed...
Bocsi ha félre érthető voltam(respect) nem a rossz szándék vezérelt!
Miattam ugyan ne cseréld le a profilképedet, sőt miattam semmi mást se tegyél, mert ez nem szívesség az irányomba! Gondoltam, mivel egy hónapja Tiger205_Bp-től már kaptál egy sárga lapot nem hiányzik neked, hogy újra fenéken billentsenek. Nekem nem rémlik, hogy bármelyik neveden (Edina19, Setelekot, Gurney) konfliktusunk lett volna egymással vagy rosszat szóltam volna hozzád, amiért ezt most kötözködésnek vehetted volna. Vedd úgy, hogy nem szóltam egy szót se! Kicsit paranoiás vagy, de ígérem nem foglak húsz-harminc barátommal rögtön szétszedni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Tiger205_Bp
márpedig ha azok nem akkor feleslegesen lett kibannolva pár ember... mindenkit egy kalap alá kell venni, egy mérce szerint mérni, ha nem akkor nagy baj van ezen az oldalon is...
Atilla (így írva) a profilképedet töröltem, mert több felszólítás és kérés ellenére sem tetted ezt meg MAGAD.
Kérlek, tegyél fel nem provokatív, de legalábbis nem betiltott önkényuralmi jelkép profilképet!
kösz:
Moderátor