Különben is, lesz ingyen tank és garázshely is. Holnap kapunk egy cseh tier 1-est ami rettenthetetlen és slottal együtt. Így kíván boldog karácsonyt az európaiaknak a WG.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szevasztok
Ez megint mi. Megint elhúzzátok a mézes madzagot elöttem. Gondolom nyeremény játék. De azt hogy hogyan és hova kell nevezni azt megint nem tudja majd senki.
Ez megint mi. Megint elhúzzátok a mézes madzagot elöttem. Gondolom nyeremény játék. De azt hogy hogyan és hova kell nevezni azt megint nem tudja majd senki.
Bocs, én ekkora terjedelmű fordítást nem vállalok be (legalábbis azt, hogy le is írjam). A lényege: mai naptól kezdve figyeld a játék facebook oldalát (www.facebook.co...fTanks), ahol posztolni fogják összesen 4 alkalommal (dec. 19., 23., 26., 30. 13:00 órakor), mit kell tenni a nyereményekért.
Jeez... azért mert nem tudsz angolul, még nem kell sírni, meg panaszkodni, hogy mindenki hülye.
Bittus-t kiegészíteném azzal, hogy minden egyes feladatot a következő feladatig kell teljesíteni. Minden bizonnyal screenshottal+ingame nickname-mel kell majd nevezni a fb oldalon. Ha valid a megoldásod az adott feladatra, bekerülsz egy kalapba, amiből sorsolnak. Ha mind a négyre érvényes jelentkezésed van, akkor van esélyed a tárgyi nyereményekre.
Szóóval ki lesz sorsolva összesen 100 db type 59, 200 db FV201 (A45) és 400 db type 62 + arany, garázshely. A végén meg a kacatok. xd
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...