Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Mikor lesz már végre eredmény hirdetés arról a tier 5ös versenyről, amit a WG szülinapján csináltak? Mert nagy a csend és zavar, hogy nem adnak hírt a jutalmamról
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Mikor lesz már végre eredmény hirdetés arról a tier 5ös versenyről, amit a WG szülinapján csináltak? Mert nagy a csend és zavar, hogy nem adnak hírt a jutalmamról
Threat!
Te erre a
májusi tier 5-ös küldetésre
gondolsz? Mert ennek júniusig nem lesz eredmény hirdetése. Mert én másról nem tudok…
Szia, én is már azt várom két hete Elvileg ma vagy holnap kellene lennie... mivel úgy írták 2 héttel a verseny lezárása után lesz legkésőbb... hát nem sietik el az biztos
Aztán majd a nyereményre is várhatunk egy pár hetet szerintem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ultimate Threat
Threat!
Te erre a
gondolsz? Mert ennek júniusig nem lesz eredmény hirdetése. Mert én másról nem tudok…
Nem, a WG szülinapja alkalmából volt egy ennél sokkal komolyabb díjazású verseny, ahol helyezések alapján nyerni lehetett prémium tankokat. Én pl elvileg KV-5öt nyertem a 12.helyemmel.
Threat!
Te erre a
Nem, a WG szülinapja alkalmából volt egy ennél sokkal komolyabb díjazású verseny, ahol helyezések alapján nyerni lehetett prémium tankokat. Én pl elvileg KV-5öt nyertem a 12.helyemmel.
Elvileg május 11-én azaz holnap.Fórumon írták a WG-sek.
Sziasztok!Küldetésekről kérdeznék vkit aki hozzáértő!!!Van a "Szeretnék milliomos lenni" küldetés,ez nem mindenkinek jár???Mert nekem nincs benne a listában,de a haveromnak benne van.Lehet Én maradtam le valamiről,ne tudom.Aki tud az írjon már erről valamit.
Köszi!
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#191756Írta: MagicofMerlin
Megválaszolva: MagicofMerlin
2 küldetés van. A Jackpot és a Milliomos. Van aki ezt, van aki azt kapta. Nem tudom mi alapján. De csak az egyik jár. Viszont ezt írhattad volna a Segítség-hez is, nem nyitva újat ezért!
Last edit: 9 éve 4 hónapja by MagicofMerlin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DJKántor
Sziasztok!Küldetésekről kérdeznék vkit aki hozzáértő!!!Van a "Szeretnék milliomos lenni" küldetés,ez nem mindenkinek jár???Mert nekem nincs benne a listában,de a haveromnak benne van.Lehet Én maradtam le valamiről,ne tudom.Aki tud az írjon már erről valamit.
Köszi!
Ha jól tudom ezeket annak függvényében adta be, hogy kinek hány éves a fiókja.
Köszi!
Ha jól tudom ezeket annak függvényében adta be, hogy kinek hány éves a fiókja.
Az egy másik küldetés volt, ez teljesen random, van aki egyiket sem kapta meg mint pl én
Ha jól tudom:
- aznap mikor osztották ezt a küldit (WG szülinap?) be kellett lépni az adott accra
Ekkor, azaz ha aznap beléptél, megkaptad a két küldi valamelyikét... csataszámtól függően valszeg. (esetleg személyes értékeléstől függően, fene tudja).
Aki aznap nem lépett be: lemaradt ezekről a dogokról.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...