Én azért vettem meg az újságot, mert a borítós leírás alapján úgy tűnt, hogy meglévő acchoz is jár az összes felsorolt ketyere. Mivel Church és S35 is van már, gondoltam szerzek némi akciós aranyat meg prém napot.
Aztán jött a meglepi, hogy meglévő acchoz csak a Churchill jár. Sebaj, kis öröm is öröm, legalább annak az árát megkapom aranyban. Aktiváltam a kódot és... semmi.

Utána kezdett derengeni, hogy mintha olvastam már volna arról, talán pont itt a fórumon, hogy az ilyen bónusz kódos izék után nem jár aranyeső.
De legalább az újság sem érte meg a pénzt. Legalábbis nekem. Mondjuk sejthettem volna, hogy ez amolyan baráti hátba taszajtás a Kárhozat Lejtőjének tetején álló Gyanútlan Ödönkéknek, hogy tempósabban induljanak meg, hátha elnyalnak és úgy több garas gurul ki a zsebeikből egyenesen a lejtő alján lesben álló WG feneketlen zsákjába.
Az egyetlen pozitívum, hogy Kajzoo top 5 tank/nemzet ajánlásait is tartalmazza a kiadvány. Remélem ebben nem volt semmi cenzúra vagy felsőbb szintekről érkező tollbamondás dolog.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...