Köszi
Viszont mikor bejelentkezek az oldalra és kérnék kulcsot nem tudok mert nincs Get Key gomb meg semmi csak egy üzenet fogd zöld szövegdobozban a lap tetején :
"Success!
A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. If you have any questions, please check out our FAQ's Key Giveaways section."
email-t nem kapok meg a profilomnál a giveawaynél sem jelenik meg , viszont ha nem Wothoz , hanem más játékhoz kérek kulcsot azt tudok kérni mert van get key gomb és azonnal meg is kapom ! ez miért van ? más is találkozott ezzel a problémával ?
Most én is ebben a cipőben járok éppen! Néhány napja mikor volt ilyen, simán ment! Talán kissé túlterhelődtek, és majd megjön! Türelem, hiszen ingyen van!
Alienware oldalon, a profilod alatt ott van a giveaway fül. Menyitod, ott is ott van agift kulcs, nem kell megvárnod amig e-mail megjön. Ugyanazt küldik e-mailben is. Remélem segítettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: egyskac
köszi , de írtam hogy a profilnál levő giveaway fülnél sincsen ! viszont kértem kulcsot teszt képpen a Pay-DAY2-höz és azonnal megküldte ! aztán szóltam haveromnak és ő meg tudott kérni kulcsot a wothoz ! én miért nem tudok kérni ?
Upszika! Eltűnt az oldalról a wot-os giveaways! Nekem kicsit fura ez az egész!
Szinte egyből kapod, viszont az előfordulhat hogy csak limitált ideig volt beváltható a cucc és mivel lejárt így levették az oldalról is.
Ja hogy ez egy új adag Volt pár hete is egy adagnyi, azt hittem még arról van szó. Lehet túlterheltek a szerverek.
Múltkorinál is úgyan ez volt probléma ! nem tudom mi lehet a gond
valami okosságot ki kéne találni
Nekem olyat írt ki hogy elküldte az e-mailemre, de nem küldött semmit, és tegnap csináltam meg, de leellenőriztem és jó címet adtam meg. mi lehet a gond?
nekem olyan próblémám van hogy egyrészt el sem küldi az e-mail címemre, másrészt az alienes accountomon ahol meg tudom nézni mi a kód, nem bírom aktiválni
a WG profilon aktiválom, azt írja hogy perceken belül megkapom a prémiumot, de nem ad semmit, illetve ha újra beírom a bónuszkódot akkor megint elfogadja de szintén nem ad semmit
ez már a múltkorinál is így volt, gondoltam valami hiba, de most már másodszor történik
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...