Üdvözlet mindenkinek!
A minap megkeresett az egyik ismerősöm,hogy kapott egy e-mailt a Wargamingtől!
A következő állt benne:Mivel már fél éve nem lépett be , így most van egy speciális ajánlatuk a számára!
Kapásból a legelső csata után kapott egy hét prémiumot!
A többit mellékelem egy képben!
Engem azért eléggé zavar a dolog,hogy annak aki minden nap játszik,az szinte semmit sem kap!
Aki meg nem játszik,azt próbálják vissza csábítani!
De aki fél éve nem játszik,az ezután sem fog!
Nehéz felfognom,hogy miért nem azoknak a felhasználóknak köszönik meg így azt,hogy naponta használják a fiókjukat!Érdekes!
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#162795Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Pont ezért adják, mert a játékosok 90%-a úgyse folytatja de azt a 10-et valahogy visszanyerik és az már valami. Míg az, aki napi szinten játszik az valószínűleg nem pár extra küldetésért játszik hanem mert egyenlőre kitart mellette. Plusz egyébként aki rendszeresen játszik azért elég sok különleges tankot megkaphat, ott a 4 nyereménytank, Dicker Max és WZ az elmúlt pár hónapban és aki klánban van nekimehet a 4 kampány tanknak is, szóval azért azt mondani hogy aki keveset játszik jobban jár az erős túlzás.
FIGYELEM az ITALERI maketthez hirdetett bónuszkódok csak 2015. dec 31-ig érvényesek!!!
Aki ez után vesz olyan ITALERI makettet amihez ilyen kódot adnak az csalódni fog, mert a kódokat nem fogja tudni aktiválni. Legalább is amit én kaptam abban ilyen volt.
FIGYELEM az ITALERI maketthez hirdetett bónuszkódok csak 2015. dec 31-ig érvényesek!!!
Aki ez után vesz olyan ITALERI makettet amihez ilyen kódot adnak az csalódni fog, mert a kódokat nem fogja tudni aktiválni. Legalább is amit én kaptam abban ilyen volt.
Van egy szabad invite code-om(T2Light 1000gold 7nap prém) és ha valaki szeretne új accot kezdeni az prívátban küldje el az email címét meghívom recruiter programmal és átküldöm neki a code-ot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...