Nem kötekedni akartam, bocsánat ha úgy jött ki, sőt köszi h megirtad infot. Lemaradtam rola, ez van
Szívesen, általában sajnos gyorsan fogyó portéka a bónusz kód. És mindig van, aki nem érti a kód megszerzéséhez vezető lépéseket, még akkor is, ha képekkel illusztrálok minden lépést. Így egy idő után harapóssá válok az ilyen dolgokra, sorry
Csak egy hibája van: gyakran kap +2 tieres MM-et, és bizony nem 1x előfordult már, hogy egyedül maradtam ötös nehezek ellen: még a seggüket se viszi át a gold, csak ha nagyon besegít az RNG...tehát vagy tierlimit kellene neki, vagy nagyobb átütés a goldnak. Egyébként remek kis járgány, meg kell hagyni!
Nem kötekedni akartam, bocsánat ha úgy jött ki, sőt köszi h megirtad infot. Lemaradtam rola, ez van
Szívesen, általában sajnos gyorsan fogyó portéka a bónusz kód. És mindig van, aki nem érti a kód megszerzéséhez vezető lépéseket, még akkor is, ha képekkel illusztrálok minden lépést. Így egy idő után harapóssá válok az ilyen dolgokra, sorry
Facebook-os csoportban is Ritter kiposztolta az instrukciókat és érdekes mód azon poszt alá kommentelők 85% tudta teljesíteni. Maradék 15% meg szokás szerint.....
Facebook-os csoportban is Ritter kiposztolta az instrukciókat és érdekes mód azon poszt alá kommentelők 85% tudta teljesíteni. Maradék 15% meg szokás szerint.....
Tudom, tőle kaptam az infót forródróton. Ő képpel posztolta, én inkább leírtam a lépéseket ott, ahol admin vagyok. Egyikünk sem ért el 100%-os sikert. Legközelebb megint azt csinálom, mint egy korábbi esetben: minden lépést leírok és screenelek. De amúgy akkor sem jártam teljes sikerrel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...