5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298288Írta: Proplayer
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok
Indítani szeretnék nemsokára egy csatornát amiben tankokat elemeznék pár replay-el plusz egy két szituációs résszel a videó végén. Ezeket saját vagy beküldött replay-ekből állítanám össze. Bármilyen ( kifejleszthető és prémium tankokról lesz videó , CW , KAMPÁNY TANKOKRÓL NEM!! ) tankról jöhet Replay de ne csak tier 10eseket küldjetek:)
Az email cím amire várom a replayeket:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Indítani szeretnék nemsokára egy csatornát amiben tankokat elemeznék pár replay-el plusz egy két szituációs résszel a videó végén. Ezeket saját vagy beküldött replay-ekből állítanám össze. Bármilyen ( kifejleszthető és prémium CW , KAMPÁNY TANKOK NEM!! ) tankról jöhet Replay de ne csak tier 10eseket küldjetek:)
Az email cím amire várom a replayeket:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sok sikert kívánok, majd amennyire erőmből telik segítek is anyaggal miegymással, de javaslom a prémiumtankokat ne hagyd ki, mivel elég sok embert érdekelnek, hogy megéri e megvenni meg ilyenek, szerintem erre lenne igény.
Jelenleg más köt le de, augusztus közepétől számíthatsz rám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Proplayer
Köszi , prémium és kifejleszthető tankokról fogom csinálni a videókat. CW és kampány tankokról nem fogok mivel nem ismerem őket annyira (kivéve párat).
Úgy látszik megint rosszul írtam le , javítom:))
Köszi , prémium és kifejleszthető tankokról fogom csinálni a videókat. CW és kampány tankokról nem fogok mivel nem ismerem őket annyira (kivéve párat).
Úgy látszik megint rosszul írtam le , javítom:))
Javaslom, vedd fel a kapcsolatot KLC kollégával Ő egy free to play accountot indított, és itt az oldalon blogol róla.
Most ugyan rankedezik, de biztosan tud kisebb tieres replayeket küldeni neked amiben van mit nézni.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298347Írta: Proplayer
Megválaszolva: Proplayer
Sziasztok
Elkészült az első videó , kezdésnek a grille ( erről volt elég Replayem jelenleg ) t5-ös artyról szól. Érdekes végjátékok és szituációk vannak benne melyek jól jöhetnek ha néha beülsz egy artyba és hasonló helyzetbe kerülsz.
Hétfőn vagy kedden fel is teszem youtube-ra , küldöm majd ide is a linket
Véleményem a videóidról:
teljesen felesleges reájuk egyetlen percet is áldozni, mert tartalmatlanok.
Érthetetlen számomra, hogy mi alapján deklarálod a videódat "elemzés"-nek, mert tartalmuk nem más mint 1-1 jobb kör, semmitmondó kommetárral, a néző nem tud meg SEMMI érdemit se az adott tankról, sem a WoT bármely részéről - még minimális pályaismeret/taktika is hiányzik a kommentárodból.
Próbáltam valami pozitívat is találni és leírni a videóidról - de nem ment.
Ha sértőnek találod, BOCS. De jobb megelőzni egy csúnya kritikával, mielőtt még katasztrofálisabba - mondjuk Hopka-mesteri röhelyesbe - fordul.
5 éve 1 hónapja#298434Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megpróbálok kicsit barátibb lenni, mint Rocky
A legnagyobb baj, hogy úgy kezdtél bele, hogy "te elemző leszel". Ehhez azonban sokkal több mindenre van szükséged.
Kezdjük az elején:
Hogyan néz ki egy elemzés?
Figyelem: Spoiler!
Kezdetnek ismerned kell a tankot, amit be akarsz mutatni. Ha ez nincs meg, nincs is értelme folytatni, mert az csak halandzsa.
Továbbmenve el kell döntened, hogy szeretnéd bemutatni a tankot. Teljes elemzés? Csatában való elemzés? Csak úgy, bele a nagyvilágba nem érdemes beszélni.
A teljes elemzés magába foglalja az összes statisztikai adatot, amit kiegészítesz a saját élvényeddel. A csatában való elemzés pedig egy-egy adott csatára kitérve mutatja be a tankot, kiegészítve egy csata közbeni kommentárral.
Előbbi típusra még Nejo és én csináltunk egy
elemzést az IS-5-ről
. Utóbbi típust pedig skill4ltu használja a "
Daily dose of skill
" videóiban.
Ha a kezdeti lépés megvan, akkor jön a macerásabb rész a tartalom.
Figyelem: Spoiler!
Én az a fajta ember vagyok, aki szereti az igényességet. Ez nálam azt jelenti, hogy nem mindent tudok megnézni/megvenni/megcsinálni, ami félmunka. Nálad a két videóban ez benne volt.
Akármennyire tré dolog, meg régimódi, de egy bemutatkozás, egy intró, ha úgy tetszik, mindenkinek kell, mert ezzel már tudsz szerezni plusz pontokat a nézőid szemében. Kr.e óta ez van:
Előszó....
Tartalom/elbeszélés...
Végszó...
Ebből el tudod dönteni, hogy neked melyek voltak meg és melyek hiányoznak.
Ami nekem még nagyon szúrta a fülemet, az nem a hangminőség hanem a ööö, tartalomnak az ööö összeszedettsége. Ezt lehet gyakorolni úgy, hogy leírod azt amit el akarsz mondani, majd felolvasod. Ezzel persze elveszted a kommentár "varázsát" és egy felolvasó estet készítesz a videódból, de ha ezáltal magabiztosabb leszel, akkor megéri, mert ebben a formájában ténylegesen nézhetetlen számomra a videó.
Részemről ennyi lenne.
Ezzel nem a kedved szeretnénk elvenni a dologtól, de képzeld magad más helyébe. Vagy képzeld el, hogy suliban olyan tanár tanította neked a mateket, aki már általánosban sem remekelt benne. Mit tudsz ellene tenni? Szidni a tanárt (jelen esetben téged a videó miatt) vagy képezni magad más tanárral (átmenni másik csatornára). Egyikből sem jössz ki jól.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...