Jelenleg 306 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 13 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 20 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 21 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 22 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Kampány

7 hónapja 4 hete #312017 Írta: Amorphis
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a kampány küldik kiváltása hogyan működik?Az utolsó küldi kiváltásához tényleg 4 parancsot hadznál fel a játék?Mert nekem ezt írja és így nem mertem rányomni.Köszi a válaszokat!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 4 hete - 7 hónapja 4 hete #312018 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a kampány küldik kiváltása hogyan működik?Az utolsó küldi kiváltásához tényleg 4 parancsot hadznál fel a játék?Mert nekem ezt írja és így nem mertem rányomni.Köszi a válaszokat!

Az Stug IV - HTC 28 - T55A - Object 260-as kampány 15-ös fő küldetéseinek kiváltása 4 token.
Az Excalibur - Chimera - Obj 279e-s kampány 15-ös fő küldetéseinek kiváltása 3 token.
15-ös küldetést úgy is ki lehet váltani, hogy előtte az 1-14-es küldetések közül egyetlen egyet sem csináltál meg.
A kiváltás azt jelenti, hogy a játék úgy veszi, hogy csak az adott küldetés elsődleges feladatát teljesítetted és a tokeneket zárolja az adott küldetéseknél (akár 1-14 küldetés valamelyikére használsz fel 1-et, akár a 15-ösre 4-et), amit ha később megcsinálsz kitüntetéssel, akkor visszakapod ezeket a tokeneket.
Bármely 15-ös küldetés megcsinálsz kitüntetéssel, akkor láthatod, hogy ott a jutalmak között szerepel +1 token.
Gondolom, hogy te is az aukcióról szerezted őket. Ilyen lehetőséget a WG csak nagyon ritkán ad (legutóbbi talán 2022-ben volt és akkor csak az Obj 260-as vonalra lehetett felhasználni). Emiatt (meg amúgy is) célszerű alaposan megfontolni, hogy mire használod fel ezeket, mert nem számíthatsz utánpótlásra.
A kampány küldetések egyre nehezednek (ha elolvasod őket, akkor magad is láthatod). Például.: Stug IV-nél a Könnyű tank 15-ösénél 3.000 kombinált sebzést (sebzésed + spot/track asszisztod) kell összehoznod, addig az Object 260-nál ugyanennél a küldetésnél már 8.000-et.
Nem tudom, hogy milyen játékos vagy és hogy mik lennének a kampányos céljaid, de a T55A, Object 260, Chimera, 279e egy gyenge-közepes teljesítményű játékosnak kb. lehetetlen, mert ezt nem lehet kiseggelni úgy, mint egy tank-maratont, ahol gyenge teljesítménnyel, de sok idő rááldozásával el lehet érni a célt. Ezek valóban nehezek, még jó játékosok is megszenvednek velük, csak a nagyon jó/unikum játékosok azok, akik magabiztosan megcsinálják őket, de még nekik is rengeteg csata, hiszen rengeteg a küldetés is (összesen 480).
A Stug IV, HTC 28, Excalibur küldetések még gyengébb játékosok számára is összejöhet előbb-utóbb. Nyilván, ha valaki tanul és fejlődik, akkor egyre előrébb juthat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Amorphis

7 hónapja 4 hete #312020 Írta: Amorphis
Megválaszolva: Amorphis
Köszönöm a kimerítő választ.Két év kihagyással kezdtem el megint játszani.Az obj 260 vonal érdekel.Az első kettő megvan kitüntetéssel,a harmadiknál járok,ott heavyből 2,lightból4,TD ből 1,artyból 1 van vissza,med készvan.És jelenleg 17-parancsom van.Úgy látszik akkor 22 Ben is sikerült vennem.Nem vagyok túl jó játékos,és sajnos időm sem sok van.Akkor viszont,ha ezt a t54 és kampányt valahogy kiseggelném,akkor 4 ágat mentesíthetnék a 260-ból ha jól értettem.A TD ágon kis szerencsével pég tudok talán 1 parancsot hozni.Te mit ajánlanál,melyik a "legkönnyebb "?

7 hónapja 3 hete #312021 Írta: PZoli

Köszönöm a kimerítő választ.Két év kihagyással kezdtem el megint játszani.Az obj 260 vonal érdekel.Az első kettő megvan kitüntetéssel,a harmadiknál járok,ott heavyből 2,lightból4,TD ből 1,artyból 1 van vissza,med készvan.És jelenleg 17-parancsom van.Úgy látszik akkor 22 Ben is sikerült vennem.Nem vagyok túl jó játékos,és sajnos időm sem sok van.Akkor viszont,ha ezt a t54 és kampányt valahogy kiseggelném,akkor 4 ágat mentesíthetnék a 260-ból ha jól értettem.A TD ágon kis szerencsével pég tudok talán 1 parancsot hozni.Te mit ajánlanál,melyik a "legkönnyebb "?

Ha megvan a Stug IV, HTC 28 kitüntetéssel és ha jól értem a T55A med kitüntetés nélkül és van 17 tokened, az csak úgy lehetséges, ha tényleg megszerezted 22-ben azt a 3-at. Így viszont számodra van egy olyan opció is, ami azok számára nincs, akik nem vették meg a 22-est. Nevezetesen, hogy ha a T55A-s 15-ös küldikből az ötből 3-at kitüntetéssel meg tudsz csinálni, a másik 2-t pedig csak normálban, akkor lesz 20 parancs tokened, amivel mind az öt Object 260 15-ös küldit kiválthatod, magyarán, ezzel a verzióval egyetlen csatát sem kell játszanod az Object 260-ért (persze ha kellenek a kisebb jutalmak az 1-14-ből, akkor nincs megtiltva, de a tank megszerzéséhez nem szükséges.)

"Te mit ajánlanál,melyik a "legkönnyebb "?"
Nos ez az ami teljesen egyénfüggő.
Például.: Nekem a könnyű tank küldetések kifejezetten könnyűek (még az Object 260-nál is), mert szeretek lightozni és tudok is olyan szinten (Elc Even 90 4000+ csata, 2 gunmark stabilan), hogy egyáltalán nem kihívásnak élem meg őket, hanem szórakoztatnak, mert úgyis tudom, hogy előbb-utóbb meglesznek. Ugyanakkor a nehéz tankokkal való játék nehezemre esik (célozgatni a kupolákat, jól forgatni a páncélt, stb.), emiatt a hozzá tartozó küldetéseken is inkább csak túl akarok esni. Emiatt, ha nálam az a +7 parancstoken (4 a mostani aukcióból, 3 22-ből), akkor valószínűleg a T55A nehéz tank 15-ösét váltanám ki és inkább végig játszanám az Obj. 260 könnyű tank küldetéseit. Sőt, ha artyzni sem lenne kedvem, akkor lehet azt is kiváltanám a T55A-nál és megcsinálnám az Obj 260-nál a közepes ágat, mert ez a másik tankosztály, amit igazán szeretek.

Mivel nem ismerlek, nem látom a statisztikáidat (melyik tankokkal megy jól neked), ezért csak a morzsákból tudok következtetni, hogy ha úgy tippeled, "A TD ágon kis szerencsével pég tudok talán 1 parancsot hozni.", akkor ezzel a tankosztállyal jól megy? A "lightból4" hiányzik az vajon azért van, mert azt az ágat éppen kevesebbet játszottad vagy azért, mert vannak ott számodra nehéz küldetések és elakadtál? A "heavyből 2"-nél esetleg a pattintós küldi fogott ki rajtad (én azt utálom leginkább) vagy csak még nem értél a végére?

Remélem érthető, hogy így látatlanban csak általános tanácsokat tudok adni és emiatt a "Te mit ajánlanál,melyik a "legkönnyebb "?" kérdésre nehéz lenne válaszolnom, mert mondanám könnyű tankozzál, de ha neked nem az az erősséged, akkor rossz ajánlás lenne.

Ami lejön, hogy azért egész jól állsz, ha már a T55A utolsó küldetései környékén van és ráadásul megvan minden eddig megszerzett tokened, nincs lefoglalva semmi belőlük. Ezek alapján nézd meg a T55A hiányzó küldetéseit és az Obj. 260 küldetéságait és gondold át, hogy melyek jelentik számodra a legkevesebb kihívást és abba az irányba érdemes mozdulni, és a nehezebb 15-ösöket átugrálni. Ha kiegyensúlyozottan játszol minden tankosztállyal, akkor értelemszerűen az első verziómat lenne érdemes követned (3 T55A 15-ös kitüntetéssel, 2 anélkül és utána a 20 tokenből csak kivenni az Obj. 260-at), hiszen a T55A 15-ös küldetései kb. ugyanazok, mint az Obj.260 15-ösei, csak könnyebbek. Ha viszont vannak erősségeid/gyengeségeid (mint nekem a könnyű-közepes erős / nehéz tank gyenge), akkor pedig a fenti saját példámat követve, a számodra problémát okozó 15-ösöktől szabadulj meg token kiváltásával akár már a T55A-nál, ha úgy ítéled meg, hogy az Obj.260 valamelyik ága neked nagyon fekszik, az kevesebb gondot okoz, mint a T55A-nál egy másik tankosztály.
Megjegyzés: Létezhet olyan forgatókönyv is, hogy mondjuk a T55A pattintós küldije számodra lehetetlen és azt átugrod 1 tokenért, de így mondjuk 4 tankág 15-ösét kell kitüntetéssel megcsinálnod a T55A-nál, hogy meglegyen a 20 token az Obj. 260 teljes kiváltásához.

Amúgy ha majd érdekel az Obj 279e kampány is, akkor a mostani aukción szerzett 4db ott felhasználható tokennel az a matek jön ki, hogy az Excalibur és Chimera 4-4db 15-ös küldetését megcsinálod kitüntetéssel és az abból szerzett 8 tokenből + az aukciós 4 tokenből csak kiváltod a 279e mind a négy 15-ösét és már be is kerül a garázsba (azért van így, mert ott a 15-ös küldik kiváltása 3 parancstokenbe kerül és nem 4-be, mint az Obj.260-nál). Ott a 279e küldetései elég nehezek, mert ott nem egyetlen csatában kell jól teljesítened, hanem egy átlagot kell hoznod X csata alatt (pl.: 10 csata alatt sebezz legalább 30 ezret, kábíts 1300 másodpercet 10 csata alatt, lőj 25 Belső (tehát nem bármilyen) kritikust 10 csata alatt, szerezz 3 tankászt 20 csata alatt.), amit stabilan csak a jobb és nagyon jó játékosok tudnak megcsinálni, az átlag vagy gyenge csak vért izzadva vagy sehogy. Emiatt ott mindenképpen ezt a forgatókönyvet ajánlom (a 8+4 tokenből kiváltani a 279e küldetések csinálása nélkül)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Amorphis

7 hónapja 3 hete #312024 Írta: Amorphis
Megválaszolva: Amorphis
Köszönöm szépen a tartalmas választ!
Nagyon sokat segítettél.Végig fogom gondolni,hogy melyik verziót érdemesebb végigcsinálnom.A 279e-n nem is gondolkodtam még.Jó hogy ahhoz is írtál ötleteket! Köszönöm még egyszer!Majd jelentkezem még,hogy mit sikerült elérni.Azt nem tudom mennyi időm lesz,de meg fogom csinálni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

7 hónapja 3 hete #312025 Írta: PZoli

Köszönöm szépen a tartalmas választ!
Nagyon sokat segítettél.Végig fogom gondolni,hogy melyik verziót érdemesebb végigcsinálnom.A 279e-n nem is gondolkodtam még.Jó hogy ahhoz is írtál ötleteket! Köszönöm még egyszer!Majd jelentkezem még,hogy mit sikerült elérni.Azt nem tudom mennyi időm lesz,de meg fogom csinálni!

Szívesen! Örülök, ha hasznodra válnak a gondolataim. Sok sikert és hajrá! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Amorphis

7 hónapja 3 hete #312031 Írta: Vadkakasok /ROTON/
Megválaszolva: Vadkakasok /ROTON/
Hogy lehet kiváltani a 15-ös küldit,ha nincs meg az 1-14? Én úgy látom,hogy le van lakatolva.
Vagy csak elindítani nem lehet a teljesítéshez,kiváltani viszont lehet?

7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #312032 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Elinditaninem tudod, de kiváltani igen. 
Kattolj rá a gombra a küldinél, és ha meg van a paranvs hozzá (obj 260 4db, Early 3db) akkor az elsődlegest teljesiti. Jó magyarsággal megfogalmazott "teljesitsd ennyiszer" gomb

7 hónapja 3 hete #312033 Írta: PZoli

Hogy lehet kiváltani a 15-ös küldit,ha nincs meg az 1-14? Én úgy látom,hogy le van lakatolva.
Vagy csak elindítani nem lehet a teljesítéshez,kiváltani viszont lehet?

Csak úgy tudod kiváltani, ha már az adott Tank-hoz tartozó küldetések elérhetők (azaz az előző tank már megvan). Pl.: Megszerezted a Stug IV-et és van 4 tokened, akkor bármelyik T28 HTC 15-ös küldit kiválthatod, de a T55A-ét nem. Az aktuális kampányodnál a 15-ösnél látsz ugyan lakatot, de bele tudsz klikkelni és a küldetés kiváltási gomb aktív.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

7 hónapja 3 hete #312057 Írta: Vadkakasok /ROTON/
Megválaszolva: Vadkakasok /ROTON/
Kösz srácok, csak 10 éve szenvedek  vele, meg vettem 4 felesleges tokent, de sebaj, a lényeg, hogy megvan!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, fabyzol3

7 hónapja 3 hete #312060 Írta: PZoli

Kösz srácok, csak 10 éve szenvedek  vele, meg vettem 4 felesleges tokent, de sebaj, a lényeg, hogy megvan!

Gratulálok! Ez a 4 token valóban felesleges már számodra, de a 279e-s még jól jöhet gondolom/remélem.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 5 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 16 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.