Sziasztok srácok kajzoo vagyok, nem rég elkezdtem streamelni és sikerült egy állandó 10-15 fős közönséget megszereznem. Nagyon köszönöm nektek akik néztek és támogattak eddig. A stream célja szorakozást, illetve segitséget nyujtani klánoknak / játékosoknak. Minden nap próbálok streamelni először random csatákat, este pedig strongholdot és CW-t. Stronghold csatákban 95%-s winratet tartjuk.
Kajzoo, van arra opció, hogy le legyenek mentve a videók oldalra (S_T-nél, QB-nél így van), hogy ha éppen az élő adást nem nézem, akkor a vacsi közben esetleg be tudjam nyomni? Vagy bármikor, amikor fáradt vagyok játszani.
Sziasztok srácok kajzoo vagyok, nem rég elkezdtem streamelni és sikerült egy állandó 10-15 fős közönséget megszereznem. Nagyon köszönöm nektek akik néztek és támogattak eddig. A stream célja szorakozást, illetve segitséget nyujtani klánoknak / játékosoknak. Minden nap próbálok streamelni először random csatákat, este pedig strongholdot és CW-t. Stronghold csatákban 95%-s winratet tartjuk.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...