Tegnap bekeveredtem a ScheffTV-re a 12-órás team-battle stream-re a vége felé.
Örömmel láttam, hogy sokféle klánból társultak be tagok és láttam pár jó meccset is
Örömmel láttam, hogy sokféle klánból társultak be tagok és láttam pár jó meccset is
Ráadásul 3 szemszögből is nézhettük. Én speciel az "50-100"-at választottam.
Ráadásul 3 szemszögből is nézhettük. Én speciel az "50-100"-at választottam.
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja#151780Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Scheff TV-n épp WG RU-nak valami teszt tornája megy. Navi és a PENTA között.
szabályokról lemaradtam de Tier 10 és nincs két egyforma tank.
Scheff-et most lőtték ki egy STB-ből
Scheff TV-n épp WG RU-nak valami teszt tornája megy. Navi és a PENTA között.
szabályokról lemaradtam de Tier 10 és nincs két egyforma tank.
Scheff-et most lőtték ki egy STB-ből
Aha, TEST tournament 7/70
Tud valaki többet mondani erről a 7/70-es formátumról?
Ebbe a Penta vs. Navi meccsbe futottam bele:
Talán 2020 legrosszabb híre a WoT számára: SirFoch búcsúzik a játéktól. Stílus, humor és játéktudás egy helyen: nekem nagy kedvencem volt. Utolsó adás 2020. december 6. a tviccsen, akit érdekel.
Talán 2020 legrosszabb híre a WoT számára: SirFoch búcsúzik a játéktól. Stílus, humor és játéktudás egy helyen: nekem nagy kedvencem volt. Utolsó adás 2020. december 6. a tviccsen, akit érdekel.
Igazi fehér holló volt a WOT világában, nem mellesleg nagy kedvencem a goldmentes hozzáállása miatt.
Valóban sokat veszít vele a játékosközösség, de elnézve az elmúlt hetek eseményeit, szerintem jó döntést hozott. Nyilvánvaló, hogy már egy ideje csak szenvedett ha ezzel kellett játszania, ergo a legjobb lépés hogy elengedi.
Július 26-27-28.-án tartom a "Szülinapi" adás sorozatomat a Twitchen, ahol pénteken egy rövidebb adás keretében sorsolok egy Tier 6-os, szombaton egy Tier 7-es és vasárnap egy Tier 8-as tankot a WoT prémium shop-ból!
Ha gondoljátok és időtök is engedi, nézzetek be hozzánk! Mindenkit szeretettel várok!
(A részleteket a pénteki élő adásban közlöm.)
Üdvözlettel, Raptorial Bird! www.twitch.tv/r.../about
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...