Köszönöm a választ!
Igazából tudom, hogy nem nekem való ez a vas (bár jól néz ki), de az utóbbi napokban igen felpörgött a szopóroller. Tegnap például 100 meccsből cirka 30 győzelem jutott. Ez persze jórészt rajtam múlik, de azért picit elszontyolodtam. 95. szinten tartottam a battlepass -ban és szerettem volna elérni a 100 -at az event vége előtt. Jórészt kifogytam az alacsonyabb szintű járművekből (már nem adtak pontot) így a tier 9-10 maradt csak. Hajlamos vagyok képességeimhez mérten túlságosan agresszíven játszani, ráadásul kreditem sem volt túl sok. Mindemellett olyan szintű 3-15. 5-15 csaták garmadája következett, hogy a szokásos med és hvy tankjaimmal nem haladtam egy tapodtat sem. Vagy két perc után garázs vagy csak loholtam a dmg után. Az MM mellett az RNG sem akarta adni. Volt, hogy az egyébként álldogáló Fosch periszkópját 5 lövésből kétszer elhibáztam, kétszer pedig pattantam róla 100 méteren belül a Leo1 el. Igaz sima lőszert használtam. Persze lehet ez így van jól (nem számoltam utána) de ott és akkor elég bosszantó volt, mivel egyébként az indikátor zöldnek mutatta. Próbáltam light -al is haladni, de annyi az EBR, hogy igazából alig-alig sikerült jó pályát/pozíciót fogni, akkor meg általában a csapat nem jeleskedett a célzásban.. szóval az assist sem hozta meg a kellő eredményt.
Mindezek után dühből vettem meg kötvényekért ezt az angol csodát (nem volt hat millám egy másik tier 10 re) és eladtam a manticore -om (fájó szívvel). Részben annak a legénységét képeztem át. Megvettem a fent leírt felszerelést. Az volt a terv, hogy nagy levegő! és próbálok ésszel játszani. Hátha! Ezért is vettem rá optikát, hogy ha rossz csapatot is fogok ki, tudjak majd spotolni magamnak. De akkor lecserélem majd stabilizátorra, amint lesz egy kis kreditem.
Bevallom ez a terv nem vált be. Talán 98. szintig jutottam. Nem kezdőknek való ez a gépezet, szóval egyelőre ezzel sem váltom majd meg a világot..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...