Jelenleg 143 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Brit harckocsik

10 éve 10 hónapja #80311 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Hát, nemtom megvettem, deegy fos, hulladék egy tank, az at-hez képest *.* persze még alap ágyú de akkor is ha már van 1500 dmg-em vele az már nagy szó *.*.. az a szar a tetején akkora és annyira virít h a leglámább bot is azt lövi kapásból, szal no comment egyenlőre "fos"

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #81324 Írta: goregrind
Megválaszolva: goregrind

Hát, nemtom megvettem, deegy fos, hulladék egy tank, az at-hez képest *.* persze még alap ágyú de akkor is ha már van 1500 dmg-em vele az már nagy szó *.*.. az a szar a tetején akkora és annyira virít h a leglámább bot is azt lövi kapásból, szal no comment egyenlőre "fos"

Csak ennyit mondok: a Tortoise-nak van a legjobb DPM-je a játékban ;)
Brutális gépnek tartom, vissza is vettem mert nem lehet vele rossz kört menni mindegy h nyer v veszt a csapat.
Tier VII-VIII-ban lehet bátrabban menni vele az első sorokban, nagy tierben meg hagyni kell folyamatosan tüzelni és simán megvan 10 lövésből a 3500 dmg, 6000+ dmg volt vele a legjobb köröm azthiszem.
Ha meg bukó csata van, alaposan meg szoktak küzdeni vele mert védekezni se kutyafasza.
Extrémen be tudod forgatni és tüzelni egyszerre, ilyenkor pattognak a nagy penes ágyúk is.

10 éve 9 hónapja #81329 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Rárakod a nagy ágyút, és eszméletlen brutális lesz. A páncéljára ne építs taktikát. Hiába forgatod a kupolát belövik. Mivel mind2 oldalán van gyenge pont, ezért nem tudod egyszerre elrejteni őket. Ami viszont nekem hatékonynak bizonyult az, amikor domb tetőről lefele lősz, akkor lentről rejtve van a kupola. 9-10-es meccsekben tarts távolságot, mert minél messzebb vagy annál hatékonyabb a páncélod. Nagyon vigyázz az artykra, mert ha rádállnak, halott vagy. Én azt szerettem benne, hogy ha nem volt arty a pályán, akkor pl Sacred vally-ban simán felálltam a sziklára a hídnál, baromira nem érdekelt ha spotolnak mert 400+ méterről már nehezen találnak gyenge pontot. Elresztettem pár lövést, engem lőttek, a csapatom meg addig szabadon tudta lőni őket. Amúgy talán a legjobb védekező tank a játékban. Sajna mivel baromi lassú meg kell tanulni milyen pozíciókat lehet felvenni vele. Ezzel a tankkal nem váltasz flanket, ha lemaradsz kimaradsz. :)

Ja és én teleszkóppal használtam, sok spot dmg is összejött. Szerintem nagyon hasznos rá a látótáv növelés, főleg ha védekezel.

10 éve 9 hónapja #83737 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Üdv!
Mostanában nem játszottam és nem követem a híreket, valaki megtudná osztani velem hogy az FV215b (heavy) lecserélését még mindig tervezik?
Előre is köszi.

10 éve 9 hónapja #83740 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Üdv!
Mostanában nem játszottam és nem követem a híreket, valaki megtudná osztani velem hogy az FV215b (heavy) lecserélését még mindig tervezik?
Előre is köszi.

Én a heavy lecseréléséről lemaradtam. Tudtommal a medet (4202) akarják lecserélni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55

10 éve 9 hónapja #83747 Írta: bulbasaur55
Talán még julisban vagy júniusban jelent meg néhány hír róla hogy lecserélnék a Chieftain-ra, azóta nem játszottam és híreket sem figyeltem. Most hogy újra elkezdtem gondoltam utána érdeklődök, de ezek szerint nagy a csend körülötte. :whistle:

10 éve 9 hónapja #83752 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Üdv!

Keresem azt a bátor jelentkezőt aki, képes arra h kihúzza nekem az FV215B 183-at ugyanis én enmbírom még egy iylen retardált fostalicska tankot mint ez a Tortoise még a világ nem b@szott stock ágyú ide vagy oda, egy fos lassú , papír hulladék tank *.*

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83753 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Talán még julisban vagy júniusban jelent meg néhány hír róla hogy lecserélnék a Chieftain-ra, azóta nem játszottam és híreket sem figyeltem. Most hogy újra elkezdtem gondoltam utána érdeklődök, de ezek szerint nagy a csend körülötte. :whistle:

bulnasaur, az FV 4201 Chieftain közepes harckocsi, ennek megfelelően a közepes ágon váltja az FV 4202-t, ami fiktív, de legfeljebb is tervező asztalon létező tank.

10 éve 9 hónapja #83755 Írta: bulbasaur55
Erre a cikkre gondoltam ftr.wot-news.co...er-10/ +utána sok "fejlesztői hírcsokorban" is bent volt, de aztán lehet ez is egy örök pletyka marad.

10 éve 9 hónapja #83760 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szerintem erőltesd még kicsit. Én is a Torto-nál tartok, már fullos és nagy élvezet vele a játék. Mindom ezt úgy, hogy a fix tornyos vackoktól hidegrázást kapok, de ez valami vadállat. Nem sokszor sikerült 2k alatt sebezni vele, akkor is az arty szedett ki már a csata elején. Burtális tank, sajnos páncélja nem sokra jó, belövik szinte mindenhonnan manapság, de az a DPM!!! Ember, sokan csak lesnek amikor kapják a 400-akat pár másodpercenként. Szerintem sajnáni fogom amikro meglesz az FV, mert sajnos megratani nem fogom - se legénységem nincs bele másik, meg aztán vannak olyan kilenceseim amikkel azért szívesebben megyek (E75, STI, T54E1).
Összességében, tanuld ki a fortélyait, brutális dög a Torto értő kezekben... :-)

Üdv!

Keresem azt a bátor jelentkezőt aki, képes arra h kihúzza nekem az FV215B 183-at ugyanis én enmbírom még egy iylen retardált fostalicska tankot mint ez a Tortoise még a világ nem b@szott stock ágyú ide vagy oda, egy fos lassú , papír hulladék tank *.*

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83761 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

bulnasaur, az FV 4201 Chieftain közepes harckocsi, ennek megfelelően a közepes ágon váltja az FV 4202-t, ami fiktív, de legfeljebb is tervező asztalon létező tank.

Mostanában én sem követem az eseményeket (csak játszom...), de...nem arról volt szó, hogy az FV215B-T cserélik Chieftain-re (MBT), az FV4202-t pedig Centurion X-re?

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83762 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Mostanában én sem követem az eseményeket (csak játszom...), de...nem arról volt szó, hogy az FV215B-T cserélik Chieftain-re (MBT), az FV4202-t pedig Centurion X-re?

Hát most már kezdek totál összezavarodni, de a Chieftain hivatalosan közepes tank, tudomásom szerint, a 4202 pedig a Chieftain tervezési fázisában használt kód volt, a "40 tonnás Centurion"-ként is becézték. A Chieftain valóban Main Battle Tank, de ez igaz a Centurionra is. De ezeknél a WG-seknél a fene se tudja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, bulbasaur55

10 éve 9 hónapja #83764 Írta: bulbasaur55
Úgy volt ahogy kharon00 írja, elvileg 2015 elejére ígérve (wg és az időpontok :) ). Mindegy is úgy tűnik ezek szerint nem maradtam le semmiről ezzel kapcsolatban.
Köszönet mindenkinek aki foglalkozott vele :D

10 éve 9 hónapja #83819 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
A Chieftain MK II., bármilyen tank is volt a való életben, a jó öreg hátsótornyos T10 FV heavy-t váltja valamikor 2015 első vagy második negyedévében. Ezért is húzom ezt az ágat, mert remélem hasonló jó kis cuccot tesznek be mint az FV volt csak középtoronnyal.

Hát most már kezdek totál összezavarodni, de a Chieftain hivatalosan közepes tank, tudomásom szerint, a 4202 pedig a Chieftain tervezési fázisában használt kód volt, a "40 tonnás Centurion"-ként is becézték. A Chieftain valóban Main Battle Tank, de ez igaz a Centurionra is. De ezeknél a WG-seknél a fene se tudja.

10 éve 9 hónapja #83826 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
forum.worldofta...opmost

Az új ágról.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.