10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#86676Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Nekem nem, lehet amiatt is volt, mert kicsit be volt döntve, mert fordult. De a toronyról biztosan pattogok.
Nekem ez a tank, hasonló sok tier4-eshez, elég életképtelen (ok, jobb, mint a DW2, de annál nincs lejjebb, szerintem). A páncélja néha troll, de általánosságban nem, 79%-os legénységgel elég pontatlan tud lenni. A töltési sebességével nincs bajom, habár ezen a szinten nem tudom mi számít jónak.
Elég sokszor berakott tier5-6-ba, ahol a KV-k front gyenge pontjára goldot használtam.
Nekem nem, lehet amiatt is volt, mert kicsit be volt döntve, mert fordult. De a toronyról biztosan pattogok.
Nekem ez a tank, hasonló sok tier4-eshez, elég életképtelen (ok, jobb, mint a DW2, de annál nincs lejjebb, szerintem). A páncélja néha troll, de általánosságban nem, 79%-os legénységgel elég pontatlan tud lenni. A töltési sebességével nincs bajom, habár ezen a szinten nem tudom mi számít jónak.
Elég sokszor berakott tier5-6-ba, ahol a KV-k front gyenge pontjára goldot használtam.
A DW2-nél nincs lejjebb? Ajjaj, szerintem kifelejtetted mindenki kedvenc tankját, a B1-et
Rákívántam az új angol ágra, pedig tudom hogy szégyen:P
......nem az
Egyből ugranék T8-ba de sajnálom a sok Free XP-t a legszarabb nemzettől:P
én erre mentem rá free-ből, nem rossz tank - és alig kellett free...
(ez az egy csatám van vele - a kis acc-ot húzom, ezt csak megvettem)
Nem tudom, érdekelni kezdett az új ág, de a WZ küldetés miatt az utolsó ágak egyike lesz az angol, amit húzni fogok, szóval még sok víz fog lefolyni a Dunán mire én ezzel nyomulok. De a tornyos TD-k mindig is a kedvenceim voltak, csak ugye nem nagyon van legénységem a tankokra, ami mindig probléma, értelmes prémtankok meg egyáltalán nincsenek az angol ágon. Ami mondjuk érthető, mert a nemzet pocsék:P
A DW2-nél nincs lejjebb? Ajjaj, szerintem kifelejtetted mindenki kedvenc tankját, a B1-et
Azt ma adtam el, valóban, az se jobb, de a páncélját asszem néha tudtam használni, vagy csak sokat szívtam
Tiger: mázlista, ennyi szabadod volt?
Mire megszerzem, mennyi idő fog elmenni addig a 3-4 vizsga miatt is....
Én is nekiláttam az új brit TD ágnak. Volt némi szabad XP, abból kihúztam a fulos T5 Archering - hát tényleg rák a tank, de jó a löveg és könnyen fordul. Eddig nem rossz bár a lámpa hiánya a kezdő legénység miat eléggé megvisel. Sebaj, jönnek az 5x napok, most hamar ki lehet majd grindelni akár t8-ig is.
Azt ma adtam el, valóban, az se jobb, de a páncélját asszem néha tudtam használni, vagy csak sokat szívtam
Tiger: mázlista, ennyi szabadod volt?
Mire megszerzem, mennyi idő fog elmenni addig a 3-4 vizsga miatt is....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...