Szerintem a tierjében a 7-8-as gyengébb mint a hatos a sajátjában. A 360 fokot forgó torony miatt a 9-esnek lesz a hatost közelítő játék élménye, egyszerűen egy klasszissal több lehetőséget hagy nyitva mint a hetes-nyolcas.
Az FV3805-öt tegnap kifejlesztettem, most farmolom rá a kreditet, annak a nagy ágyújára kíváncsi vagyok még.
Akkor úgy néz ki, beletolom valamelyik másik ágba. Tüzéres küldetésekhez melyik ágat javasolnátok? Németből a Gesutzwägen Panther tetszett, azzal csináltam meg egy jó párat. Továbbmentem a Gesutzwägen Tiger P-re, de az akkora egy rakat #&@, hogy nem bírtam együtt élni vele, bekerült a levesbe. Próbálkozom az amcsikkal is, ott az M44-nél tartok, a pontossága hagy némi kívánnivalót maga után. Fontos lenne számomra a normális lövegkitéríthetőség, a lövedék picit magasabb íven szálljon, és pontos is legyen mellé.
Szovjeteknél S-51 és SU-14-1 van kifejlesztve, nagy ágyú még nincsen.
Franciáknál az AMX 13 F3 volt meg, valamiért már az sem tetszett
Az FV-nek utánaolvastam egy picit, több ember szidja, mint dícséri, köszönöm a válaszokat!
Egyértelmű... A FRANCIA ÁG: pontos, jó kitérithatőség, jó álca, jó mozgékonyság...emellett kicsi splash, de ilyen pontos ágyúknál ez nem lényeg, valamint relative kicsi sebzés, amit visszahoz a tűzgyorsaság= OP
Ammunition: APDS / APDS / HE
APDS: upgraded apcr with 2x normalization
A harmadik lőszer HESH és nem sima HE.
Plusz a torony csak papíron 350 vastag. A parancsnoki kupla alatti 'L' alakú rész csak 140mm vastag, ami még a dőlésszöggel együtt is csak 200-210mm effektív páncél.
Plusz a torony csak papíron 350 vastag. A parancsnoki kupla alatti 'L' alakú rész csak 140mm vastag, ami még a dőlésszöggel együtt is csak 200-210mm effektív páncél.
edit: óvatosan kell vele tornyozni:D
Ami nem túl jó hír egy tanknak, aminek ez lenne a lényege
Amúgy fura, hogy az átütése 310mm lesz, mikor a valóságban 355mm-et is átütött 1000m méterről, szóval legalább 380 kellene hogy legyen.
Gondolom úgy fog működni mint az APCR, mert akkor a WG-nek nem kell dolgozni vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Nem vagyok túl jó angolos úgy hogy valaki elmagyarázná nekem mi a lőszere ennek a tanknak? vagyis pontosabban erre vagyok kiváncsi : APDS?
Az APDS (Armour-piercing discarding sabot, magyarul leváló/elégő sarujú páncéltörő lőszer) egy új lőszertípus a WoT-ban. Technikailag egy űrméret alatti lőszer, amit egy kilövéskor leváló saru folyt le rendesen és tart a helyén az ágyúban, és annak leszakadása után halad tovább a cél felé.
Itt
találsz hozzá szemléltetést.
Ezt a játékban úgy modellezték le, mint egy APCR lőszert, csak jobb normalizációt adtak neki. Átmenet a sima AP és az APCR lőszer között.
Last edit: 10 éve 4 hete by Karika.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Nem vagyok túl jó angolos úgy hogy valaki elmagyarázná nekem mi a lőszere ennek a tanknak? vagyis pontosabban erre vagyok kiváncsi : APDS?
Az APDS (Armour-piercing discarding sabot, magyarul leváló/elégő sarujú páncéltörő lőszer) egy új lőszertípus a WoT-ban. Technikailag egy űrméret alatti lőszer, amit egy kilövéskor leváló saru folyt le rendesen és tart a helyén az ágyúban, és annak leszakadása után halad tovább a cél felé.
Itt
találsz hozzá szemléltetést.
Ezt a játékban úgy modellezték le, mint egy APCR lőszert, csak jobb normalizációt adtak neki. Átmenet a sima AP és az APCR lőszer között.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...