Jelenleg 96 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Brit harckocsik

10 éve 2 hete #146867 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Centurion I egy nagyon nehezen játszható tank. Legrosszabb T8-as med, amivel eddig játszottam.

-Kisebb az alfád, mint a többi mednek cserébe lassabban is töltesz. Ezt nem tudom hova tenni. Nagyon szeret az átlagsebzés alá dobálni 180-210 között.

-Lassú, viszont testpáncél semmi.

-Papír és sokszor kap modulsebzést.

Két előnye van, a torony (páncélozott hozzá jó csőlehajlás) és pen normál lőszerrel. Viszont az ammo egy 230-as sebzéshez drága :)

A torony teljesen random, hogy ki lövi be. Tegnap egy KV4 például simán beütötte. Úgyhogy én azt modnom, hogy 200mm-es pen alatti tankok inkább pattannak róla.
Tornyát ha teheted a szélén lődd, ot érzékenyebb.

Érdekes a tank, mert T6, T7, T8 ellen hulldownban nagyon jó, és lehet előrébb menni, ha nincs arty.

T10 viszont full camp a TDk mellett, ha nem tudsz hulldownozni.

Nekem sok bajom van ezzel a tankkal, de ami a legjobban idegesít az az ágyú célzási sebessége és pontossága. Papíron nagyon pontos, de szeret trollkodni full zoomnál is. Ne számíts rá, hogy kiszeded a pókot a sarokból, mert ez az ágyú alkalmatlan rá.

NEM LŐ OLYAN PONTOSAN, MINT, AHOGY AZ LE VAN ÍRVA.
LASSAN CÉLOZ. (beáldoztam az opticsot és a vstab mellé rátettem a célzásgyorsítót)

Ajánlom felszerelésnek:
-VSTAB
-Rammer (töltésgyorsító)
-Célzásgyorsító

A 220 feletti pent pedig néha 175-nek érzem. Múltkor majdnem felraktam egy videót dühömben (nagyon közel voltam hozzá), mert 4x nem lőttem be a Tiger II oldalát 50 méterről.
2 alkalommal full zoomnál mellélőtt, 2 alkalommal pattant. Megjegyzem ismét: 50 méterről.

230 átlagsebzés elég kevéske, főleg, hogy lefele dobálja. 250-es sebzésnél már tapsolok. Úgyhogy ahhoz, hogy valami jó eredményt alkoss, sokat kell lőnöd. Viszont emiatt nem egy pénzkereső tank. A többi med jobban hoz a konyhára.

Persze ki lehet fogni egy-két jó kört, nem olyan rossz vele a játékélmény, de mikor megnézem a meccs végi eredményt, és látom, hogy 14 leadott lövésből, mondjuk 10 talált, és 8 adott be sebzést, minderre kapok 1500-1600-as átlagsebzést, az kicsit elszomorít.

1 vs 1-ben csak hulldownban van esélyed egy másik T8-as tank ellen. Sík terepen 100%, hogy 2. lövésre ellövik az ammoracket.

A fentieket úgy nézzétek, hogy most lett 100%-os a 3. skill az embereimen. Míg a panther II-ben például a 2 skill valahol 35%-on jár. Utóbbi viszont sokkal életképesebb tank.

Azt se feledjük egy, hogy a centurionoknak nagyon drága (XP-ben) a fejlesztési költsége, hogy valami épkézláb tankot ki tudj hozni belőle.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gyula, Jackal_hun, Sveryxx

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete #146897 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A titka a hulldown, gundepet kihasználó csikicsuki. Ezeket a helyeket kell vele megkeresni és csak addig mutatni magad, míg lősz.

Ha nagyon ki akarsz szúrni a centurionokkal, autoloaderrel kapd el az első lánckereket, úgy hogy egyzerre láncoljon és sebezzen, jellemzően ez viszi az ammoracket is. Ha javít retrack, aztán kitáraz, ha nem javít akkor kitáraz. Jellemzően a második lövés hozza a kalap emelést is. Ilyenkor érdemes még figyelni a chatet.

Ebből kiindulva felkészülhetsz arra az esetre is ami utolér ha felelőtlen mód mutogatod vele a testet...

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146904 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
WTF - wotreplays...

Mellékletek:

10 éve 2 hete #146905 Írta: Morphelo

WTF - wotreplays...

Versions-nél állítsd be, hogy "all".

Amúgy ennyire populáris :lol:

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146908 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

WTF - wotreplays...

Versions-nél állítsd be, hogy "all".

Amúgy ennyire populáris :lol:

AZ nem lehetséges(nem akarok hülyeséget mondani csak megfordult az agyamban)hogy már egyes helyeken a wg-ek már átálították 8-as tanknak az f4202-t? mert hát ugye elvileg 8-as prémet akarnak belöle csinálni és lecserélni egy másik 10-re

Szerk.: Már csak azért is mert ahogy elnézem sehol sincs (P) betű a tank után itt viszont van tehát itt szerintem már a premiumra utal a dolog

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146911 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Biztos, voltam benne, hogy a prémiumra utalnak, csakhogy publikus megjelenési dátumról még nem tudok. - Ezért húztam ki ezt az ágat - nem bántam meg - én megszerettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

10 éve 2 hete #146913 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Igen igen én az egész ágat kedveltem és az FV4202-sem rossz egyébként a teste pattogós sajnos a tonyárol ez már anyira nem modható el de néha tud trollkodni az is :D összeségében kellemes kis dögök ezek :D

10 éve 2 hete #146922 Írta: Morphelo
Jah leesett mi lett volna a kérdés. :-*

10 éve 2 hete #146923 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
az egész ág nagyon kellemes, ráadásul az egész ágban egyedül a Comet igényel sok prémium lőszert, a többinek jó az átütése a saját tierjében és 1 tierrel feljebb is

10 éve 2 hete #146944 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Morphelo nagyon szépen összefoglaltad... ha az ágyú a szar alapon tényleg úgy működne ahogy az fel van tüntetve a statokon egy szavam nem lenne...
Lenne egy medicore tank és pakk.Ehelyett stabilabb sebzést kapok egy T44-ben vagy hasonló 175 pen ágyúkból tier 8-ban :(

10 éve 2 hete #146946 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Már vagy két hete megvan a Centurion Mk I,de mikor megláttam, hogy egy 148 penes löveggel kellene mennem, inkább elkezdtem gyűjteni a free tp-t. :ohmy:
Kérdés, hogy a 171 penes ágyúval már be szabad merészkedni csatába vagy gyűjtsek még tp-t? :P
(Sajnos HT ágon még csak a Churchill VII végénél járok. :sick: )

10 éve 2 hete #146947 Írta: gyula
Megválaszolva: gyula

Már vagy két hete megvan a Centurion Mk I,de mikor megláttam, hogy egy 148 penes löveggel kellene mennem, inkább elkezdtem gyűjteni a free tp-t. :ohmy:
Kérdés, hogy a 171 penes ágyúval már be szabad merészkedni csatába vagy gyűjtsek még tp-t? :P

Hali, belehet menni t8-as tankok közé, magasabb teirben csak oldalról (biztos sebzés) T10-ben nekem nem volt eddig szerencsém mindig kilőttek. Nem egy komoly tank, ge tényleg lehet vele menni jó köröket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

10 éve 2 hete #146952 Írta: viktor9421

a BP ágyúval már elfogadható, azzal már ki lehet grindolni a top ágyút, csak vigyél pár (10-15) prémium lőszert is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

10 éve 2 hete #146955 Írta: viktor9421

Morphelo nagyon szépen összefoglaltad... ha az ágyú a szar alapon tényleg úgy működne ahogy az fel van tüntetve a statokon egy szavam nem lenne...
Lenne egy medicore tank és pakk.Ehelyett stabilabb sebzést kapok egy T44-ben vagy hasonló 175 pen ágyúkból tier 8-ban :(

szereti a hosszúra nyúló csatákat ahol a sebző lövések száma szépen össze tud gyűlni, a villámcsatákat nagyon nem bírja a sebesség és a töltésidő miatt sajnos

10 éve 2 hete #146957 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Annak az ágyúnka az a baja, hogy 150 alfa nem sok midnenkit ijeszt meg. Bemnetem vele t10-be, campelek, jön a t62 belelövök kettőt kb 300 hp-ja ment le. Le se szarta aztán fedezékbe vonult, egyszer vissza is lőtt. Tehát sokkal jobban járt. Gyűjtsd a freet mert nem leht bírni idegekkel egy idő után t10-ben egy tog II ágyúval...

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.