Sziasztok. Volna egy kérésem azokhoz a játékos társaimhoz akik sokat játszanak medekkel hogy melyik lenne jobb választás az alábbiak közül. Centurion ki van huzva, pershing ki van húzva, t44 meglessz, panther ii megvan. Melyik volna az a tank ág tier 10ig amely jobban játszható? Nekem a comet és a T20 nagyon tetszett de nem tudom milyen a cent meg a pershing. A T43 dpm állat, a panthert meg a panther 2 nem szerettem mert nehezebb velük játszani. Eddig nagyrészt heavykkel mentem de úgy nem lehet játszani hogy 2 vagy 3an vagyunk zöld játékosok és az összes arty ránkvan fókuszálva, mert a csapat többi tagja piros és narancs
A tanácsokat előre is megköszönöm szépen.
A brit ág retek, csak Dodge szereti őket, de igazából szar mindegyik, semmilyen előnyük nincsen a többivel szemben.
A németek az E50-E50m-től durvák lesznek szerintem az E50M a legjobb alrounder tank randomra.
Amerikaiak autoloaderes ága brutális, ha nem zavar a kis átütés, minden másban faszák.
Orosz ágon a T43-T44-A44 tankokat kell túlélni, ezek elég retkek, a többi jó, az Oject 430II amolyan elmegy. A top medjeik mind durvák.
Amerikai ág nagyon jó, már az M48-al nem játszottam, iszonyat gyorsan képes szűkülni, oda is lő pontosan ahova kell, a többi tankjuk mind jó szerintem (M46 nagy statpadder), összességben az egész ág remek (t20 a legjobb T7 med)
Kínaiaknál az egy jó egy rossz sémát követi az ág, T6,T7,T9 jó T8 T10 szar.
Japánoknál T8-T10 jó, a többi szutyok, a franciáknak meg T9-ig nincs is medjük, de felette ők is nagyon jók:D
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...