Sziasztok,
érdekelne másnak is vannak-e hasonló problémái Tier X tankoknál. Kifejlesztettem az AMX 50 Foch 155-öt, de nehezebb sebezni vele mint a kilences Foch-al. Videó ahogy 2x pattintom 293-as átütéssel a 110mm-es IS3-at. A harmadiknak le kellett pattannia de átment... FAIL.
Akit komolyabban érdekel az elemzés, el tudom küldeni az egész replayt.
WG töbször is volt értesítve (ticket+replay), de a köszöneten kívül 2 patch után sem történt semmi. A replay v.0.9.7 #35 patchban volt játszva.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#139561Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Lehet hulyeség, de én is azt vettem észre, hogy az IS-3 páncélja erősebb lett az utóbbi időben.
Korábban a Firefly 171-es átütése is elég volt szemből, ha gondosan becéloztam.
Mostanában meg a P88 203 penes ágyúja is gyakran pattan róla, miközben az IS-8 at meg simán átlőttem vele.
Szerintem ez semmit nem jelent. Lehet hogy rossz volt a szög és 70fok közel érték miatt pattant. Nyílt terepen ki kell próbálni többször egymás után, hogy mi történik.
Volt itt egy srác régebben E75 vs. RHM, sidescrapeben belőtte az E75-öt, pedig nagy szögben állt. Kiszámoltuk, hogy még 70+ fok fölött is átvinné az RHM, pedig ránézésre lehetetlen lett volna.
A Foch 155-nél napok óta ez megy...
Volt olyan meccs ma hogy egy szaros spottert nem tudtam átlőni vele.
Heavy tankról meg ne is beszéljek.
9 lövés után már kínomban repeszt töltöttem be.
Azért egy ekkora átütésű ágyútól nem ezt várná az ember....
A Foch 155-nél napok óta ez megy...
Volt olyan meccs ma hogy egy szaros spottert nem tudtam átlőni vele.
Heavy tankról meg ne is beszéljek.
9 lövés után már kínomban repeszt töltöttem be.
Azért egy ekkora átütésű ágyútól nem ezt várná az ember....
Nem véletlen, hogy alig látni valakit játszani vele. Én tesztszerón mentem vele, szerintem az egyik legszarabb T10 TD.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...