Jelenleg 170 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Járművek versenyekre

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140284 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

pl a Leo 1 hogyan haszálható versenyeken? Vagy a nyamvadt orosz medek verik mindenben? Szeretném kihúzni, mert jól néz ki, de ha használhatatlan versenyeken, akkor nem sietek vele. E50 M megvan szeretem, de nem tetszik a külseje, meg őt is verik a oroszok, nem?

Az egy dolog, hogy melyik jó tank, de azt is nézd mivel fogsz tudni jól játszani. A wot-news.com oldalon ha kiválasztod a tankot és rámész, hogy tank curves, akkor meg tudod nézni, hogy várhatóan mennyire fog jól menni vele a játék.

Ez alapján a leo 1-el kb 45% winrated lenne valószínűleg. Amíg nem tudod stabilan tartani az 50% fölötti winratet én könnyebben játszható tankot választanék a helyedben.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PeZo84

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #140289 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Leo1 egyszerűen nem illik bele a jelenlegi meta game-be. Vannak előnyei, de nem igazán, vagy csak nagyon nehezen (többi 10-es medhez képest nehezen) lehet kihasználni. Vannak tőle sokkal felhasználóbarátabb medek: obj 140, t62a, e50b, patton, fv (?).

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140292 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Szia Imi,

Meg tudod mondeni, hogy pl a Leo 1 hogyan haszálható versenyeken? Vagy a nyamvadt orosz medek verik mindenben? Szeretném kihúzni, mert jól néz ki, de ha használhatatlan versenyeken, akkor nem sietek vele. E50 M megvan szeretem, de nem tetszik a külseje, meg őt is verik a oroszok, nem?

Köszi,

Z.

Leo1/AMX 30B inkább a mesterlövész feladatot látja el, pl Westfielden a hídhoz lőni a spotot. Nem alakalmaznak sokat belőlük(nem is mindig) 1-3 db van átlagosan, úgyhogy ha versenyre/cw-re kell, akkor válassz szovjet medet.

Mercenary: a Leo1 igenis jó tank, csak az előnyeit kell normálisan kihasználni. Abban nem vitatkozom, hogy egy szovjet med, patton pl sokkal felhasználóbarátabb, de nekem talán a leo1/amx kombó az, ami igazán a kezemre áll. Sajnos ez nem látszik, mert a Leót nagyon kis tapasztalattal szereztem meg(2k csata 600 wn8 :dry: ), de mostmár kicsit jobban megy, ez pl látszij az AMX-szen lévő statomon is.

10 éve 1 hónapja #140297 Írta: imi321
Azt még hozzá kell tennem, hogy leo/orosz medek/e-50m közül nem lehet dönteni, nincs olyan, hogy egyik rosszabb, mint a másik, mivel különféle feladatokra vannak kitalálva. Talán ha random csatára akarjuk lebontani, akkor:
E-50M
Orosz medek
Leo1/AMX 30

CW/SH
Orosz medek
Leo/AMX
E-50M

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140298 Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Szia,

Én ezeket az oldalakat itt nem tudom megnyitni, mert tiltott :(
Érdekelne, hogy mely tankra mondaná azt, hogy a legjobban menne vele. Egyesével kell végignéznem a tankokat, vagy van olyan, amelyik egyből kidobja esetleg?
Egyébként a Leo 1 hasonló a RU-hoz játékstílusban, nem? Mert azzal nekem szerintem jól megy. Legalábbis azzal van eddig a talán legjobb winrate-em. Mondjuk 1300-1200 asszem, de akkor is :)

u.i.: Meg mivel X-esben mindenki arannyal lő, tök 8, hogy milyen páncélozott a tankod, átvisz. E50M-et tuti. Randomban pattintok vele elég szépen, de X cw-n már semmit. Vagy rosszul gondolom? Akkor meg inkább a mozgékonyabb LEO 1 rohangáljon az oroszokkal. Oroszok pattintják a X-es medeket? Eddig 10esben csak heavyt lőttem, vagy azzal mentem.

Köszi,

Z

10 éve 1 hónapja #140300 Írta: gezapapa
Megválaszolva: gezapapa

A látótáv jó dolog, ha a pálya olyan, hogy sokáig elhúzódik a csata, de szerintem itt inkább az a jellemző, hogy az ellenfelek egymásra ömlenek:D

Valóban általában masszaharc szokott kialakulni ha egyformán light-medekkel harcolnak egymás ellen. De ha előbb vesszük észre az ellenfelet, akkor lövéselőnybe, így könnyen HP előnybe kerülhet a csapat, ami lássuk be, azonos vagy jobb képességű csapat ellen azért számít :) .

Vannak azonban (inkább zömében) gyengébb ill. közepesen erős csapatok, akik még mindig inkább a heavy-ket részesítik előnyben. 5 heavy 2 light és ehhez közelítő felállásoknál fontos szerep jut a látótávnak. Ha még a "felderítő körútján" sikerül elcsípni a spottert/spottereket akkor a heavy-k "megvakulnak". Lehet akárhány skilles legénység bennük mégsem lesz soha akkora látótávja egy heavynek mint egy light-nak. 400 méter környékén vígan ki lehet lövöldözni őket, mégsem tudnak semmi érdemlegeset csinálni - mindezt nyílt pályán (pl. sandriver, steppes). Kis pályákon (ensk), városi pályán és a gyengébb csapatok által kemperkedős pályákon (moutain pass, south coast)valóban nem sok jelentősége van a nagy látótávnak - ha felspotoltad az ellenfelet, valószínűleg már ő is felspotolt.

10 éve 1 hónapja #140303 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Szia,

Én ezeket az oldalakat itt nem tudom megnyitni, mert tiltott :(
Érdekelne, hogy mely tankra mondaná azt, hogy a legjobban menne vele. Egyesével kell végignéznem a tankokat, vagy van olyan, amelyik egyből kidobja esetleg?
Egyébként a Leo 1 hasonló a RU-hoz játékstílusban, nem? Mert azzal nekem szerintem jól megy. Legalábbis azzal van eddig a talán legjobb winrate-em. Mondjuk 1300-1200 asszem, de akkor is :)

u.i.: Meg mivel X-esben mindenki arannyal lő, tök 8, hogy milyen páncélozott a tankod, átvisz. E50M-et tuti. Randomban pattintok vele elég szépen, de X cw-n már semmit. Vagy rosszul gondolom? Akkor meg inkább a mozgékonyabb LEO 1 rohangáljon az oroszokkal. Oroszok pattintják a X-es medeket? Eddig 10esben csak heavyt lőttem, vagy azzal mentem.

Köszi,

Z

Az orosz medek elég jól tudnak pattintani.Na meg elég sok med gold lőszere a heat azt meg fel lehet fogni lánctalppal is,de leonak nem céloznak annyira le így esélytelen hogy a lánc vegye fel a lövést.

10 éve 1 hónapja #140308 Írta: TAdo

Szia Imi,

Meg tudod mondeni, hogy pl a Leo 1 hogyan haszálható versenyeken? Vagy a nyamvadt orosz medek verik mindenben? Szeretném kihúzni, mert jól néz ki, de ha használhatatlan versenyeken, akkor nem sietek vele. E50 M megvan szeretem, de nem tetszik a külseje, meg őt is verik a oroszok, nem?

Köszi,

Z.

Leo1/AMX 30B inkább a mesterlövész feladatot látja el, pl Westfielden a hídhoz lőni a spotot. Nem alakalmaznak sokat belőlük(nem is mindig) 1-3 db van átlagosan, úgyhogy ha versenyre/cw-re kell, akkor válassz szovjet medet.

Mercenary: a Leo1 igenis jó tank, csak az előnyeit kell normálisan kihasználni. Abban nem vitatkozom, hogy egy szovjet med, patton pl sokkal felhasználóbarátabb, de nekem talán a leo1/amx kombó az, ami igazán a kezemre áll. Sajnos ez nem látszik, mert a Leót nagyon kis tapasztalattal szereztem meg(2k csata 600 wn8 :dry: ), de mostmár kicsit jobban megy, ez pl látszij az AMX-szen lévő statomon is.

Nekem első 10-es medem volt, most kezdek ráérezni igazán, de még mindig nem merném azt mondani, hogy megy vele.

10 éve 1 hónapja #140314 Írta: imi321
Nyugi, nekem is első T10 volt :)

10 éve 1 hónapja #140398 Írta: PeZo84
Szia,

Azt le tudnád írni, hogy egy jobb klán milyen felállásban megy tier VI, tier VIII, tier X meccsekre? Miket visznek nagy általánosságban.
Pl.: 6 is7 6 object 140 2 batchat, 1 arty

Köszi!

Z

10 éve 1 hónapja #140401 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Szia,

Azt le tudnád írni, hogy egy jobb klán milyen felállásban megy tier VI, tier VIII, tier X meccsekre? Miket visznek nagy általánosságban.

Köszi!

Z

Tier6-ba a mobilis tankokat preferálják. 6-os SH-ra mi 2 Cromwell-t vittünk, ők képezték a HP pool-t a csapat számára. A maradék helyeket type 64-el töltöttük fel. Akinek nem volt type 64-es tankja, az hozott T37-et.
T6-os SH a DPM-ről szól. Teljesen felesleges mindenféle egzotikus felállással (kv2, vk széria stb.) bemenni 6-os SH-ra, mert egy viszonylag jobb csapat DPM-el agyonvág.
T8-ba nem vagyok még jártas.

10 éve 1 hónapja #140408 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Szia,

Köszi!

Z

Tier8-ba kicsit más a helyzet már.Általában több a heavy tank.Legtöbbször 6heavy-4light arányban vagy 7heavy-3light arányban oszlanak el a tankok.Heavyk szerepét az is3,110 tölti be leginkább mert elég mozgékonyak,nagyobb klánoknál meg az is5 is.Lightok közül meg a T54ltw,ru251 a leggyakoribb.Néha lehet látni amx 13-90-et,50-100-at is strongholdban,de szerintem senki sem szereti igazán mert ha kitáraznak akkor 40-45mp-ig emberhátrányba kerülnek.Na meg ismerve a francia ágyúkat legtöbbször nem fog bejönni az sem hogy 1 tár 1 tank.
A Tier10-es csaták meg már abszolút klánfüggő,illetve fc függő.Van mikor csak medek vannak a csapatban,ezek közül max 2-3 batchat a többi meg orosz med.Van hogy szinte csak táras tankokat visznek 50b,batchat,T57-et nem az túl lassú.Még van az átlagos felállás a 8-9heavy-6-7 med,heavykből a gyorsak a preferáltak is7,t110e5,medekből 1-2 batchat a többi orosz med.Tier10-be nagyobb klánok sokszor visznek 1 artyt is,ez általában a conqueror gc.

10 éve 1 hónapja #140411 Írta: PeZo84
Sziasztok,

Nálatok, mi a kedvenc tank?

Üdv,

Z

10 éve 1 hónapja #140429 Írta: imi321

Sziasztok,

Nálatok, mi a kedvenc tank?

Üdv,

Z

Leo1, AMX 30, M48, M60, Cromwell B, T23E3, IS-3

10 éve 1 hónapja #140433 Írta: TAdo
Tier6810
Heavyrégi KV1SIS3E100
medT34-85-BC, Obj140, Leo1
lightT37T54Lwtnincs
TDSU100JP2-
artyamelyiknemlő meg

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.