Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 9 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 15 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 16 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 3 hónapja #48921 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Még egy dolgot tennék hozzá:
Tényleg kicsi a top löveg átütése alaplőszerrel. 220mm, miközben a másik német ágon a PTA-nak 268mm. Igaz, hogy cserébe pontosabb és gyorsabb is minden téren. A kisebb átütésből az következik, hogy nem szabad sajnálni a gold lőszert, amivel 270mm érhető el.

Felszerelésnek nekem töltésgyorsító, venti, stabilizátor van fenn.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hónapja #48926 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

jdpz4 meg halad, az egyik csatámban kétszer lőtték ki a motoromat egymás után. Ez megszokott? :blink:

Annyiból ritka, hogy ha a második lövést is bekapod, akkor általában már hallott vagy... ;-)

Ennek a tanknak a camoja a legnagyobb fegyvere (szó szerint, mert az ágyuja szerintem a T6 TD-k között a legsalakabb). 6 érzék + full camo, és a meccs 2/3-t le lehet húzni észrevétlenül, anélkül hogy egy helyben kellene gubbasztani). Ha 1v1-ben vagy, és nincs idő fedezékbe tolatni, ahogy előtted magad, az ellenfél lövése előtt érdemes egy kicsit bemoccantani az eléjét, ez érezhetően megnöveli a pattintások esélyét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71, DrangHun, rezsi70

11 éve 3 hónapja #48949 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

jdpz4 meg halad, az egyik csatámban kétszer lőtték ki a motoromat egymás után. Ez megszokott? :blink:

Annyiból ritka, hogy ha a második lövést is bekapod, akkor általában már hallott vagy... ;-)

Ennek a tanknak a camoja a legnagyobb fegyvere (szó szerint, mert az ágyuja szerintem a T6 TD-k között a legsalakabb). 6 érzék + full camo, és a meccs 2/3-t le lehet húzni észrevétlenül, anélkül hogy egy helyben kellene gubbasztani). Ha 1v1-ben vagy, és nincs idő fedezékbe tolatni, ahogy előtted magad, az ellenfél lövése előtt érdemes egy kicsit bemoccantani az eléjét, ez érezhetően megnöveli a pattintások esélyét.

Második motorlövéstől mióta halsz meg?

11 éve 3 hónapja #48957 Írta: tigershark71

Második motorlövéstől mióta halsz meg?

Ne érts mindent szó szerint, ott volt a ;)
Amúgy meg, ha feldobálja tier 8-ig, ott általában már nincs második motorlövés. :D
Hétvégén Borsig egy lövéssel szétkapta a T-150-et is, pedig az 880HP, nem 600. A JPz IV csak valami isteni csoda révén (igen erős noob shield)élheti túl már az első találatot is... (legalábbis ebben a relációban)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Morphelo

11 éve 3 hónapja #49011 Írta: CrawlingChaos
Ez bizony így van. Nagyon-nagy epic fail-eket lehet vele produkálni, ha az ember nem marad észnél. Pár napja ezt toltam:

www.vbaddict.ne...982242

12-12-re állt a csata. A mi T25/2-nk a DNY-i sarokban campelt, a ChurchillVII-nk leszedve próbált spotolgatni neki, az ellenfél T25/2-i elkezdtek foglalni, a SU-152-jük A3-ból trollkodott. Én mire leműtöttem az erdőt meg a falu nagy részét egyedül maradtam.
Itt hoztam egy (utólag) hibás döntést. C3-ból meg akartam flankelni a SU-t, hogy majd utána hátba kapom a T25/2-ket. Szépen felkúsztam, éppen ellőtte magát, le akartam trackelni. A lövés a lánc fölé ment, lámpa, hátra menetben elkezdett rám fordulni. Itt jött a második hibás döntésem, azt hittem beviszek egy lövést, és a Church vagy a T25/2-nk segít kiszedni, mire lőhetne. Én lőttem először, jobb oldalon találtam el a sőfor nyílás felett: low roll, pattantam a 75 mm-es döntött páncélról. Na ekkor már hátramenetbe kellett volna kapcsolni, de elkapott a lilaköd, rátapadtam a tűzgombra, hogy hátha még töltésgyorsítóval belefér. Ekkor betalált az oldalába a Church, nekem kiszaladt az ujjamból a vér, úgy nyomtam az egeret, de ő lőtt először: 600 hp-ról 1 shot. A Church 2. lövésre kiszedte, de mivel a f...arok T25/2 úgy gondolta, hogy egy bokorból játsza végig a meccset, kiszedték a heavy-nket is és ettől kezdve eldőlt a meccs.

Megbízható kis járgány, de nem egyszer jártam már vele úgy, hogy 2k sebzés felett azt hittem, hogy sérthetetlen vagyok. Hát nem.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tigershark71

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #49014 Írta: tigershark71
Hát igen, a Borsig nagy löveggel (vagy az ISU-val) új értelmet kap a pedo tankerkedés...
Lehet azt T18-al is, de azért egy tier 6-ost egy lövéssel másvilágra segíteni az sokkal jobb móka.

Lehet, hogy venni kell egy 183-ast is lassan... :D
Löwe-vel már volt szerencsém belenézni a vaku villanásba.
Tényleg csak mosolyogni kellett, kb annyit se tudtam mondani, h a pi...ba
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Morphelo, eldegor

11 éve 3 hónapja #49050 Írta: Morphelo

Hát igen, a Borsig nagy löveggel (vagy az ISU-val) új értelmet kap a pedo tankerkedés...
Lehet azt T18-al is, de azért egy tier 6-ost egy lövéssel másvilágra segíteni az sokkal jobb móka.

Lehet, hogy venni kell egy 183-ast is lassan... :D
Löwe-vel már volt szerencsém belenézni a vaku villanásba.
Tényleg csak mosolyogni kellett, kb annyit se tudtam mondani, h a pi...ba

A SU-152 golddal az igazi ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

11 éve 3 hónapja #49076 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Ma ismét meggyözödtem róla, hogy a 6-os med (2M) ágyúja elégé szegényes. Az elődjének erősebbnek érződött az ágyúja.

Ez a stock VK3002D meg... Most 1D-ként van 7-8-9-es szinten. Ha jól láttam és a rendszer is jól jelzi, akkor kell lánctalp a toronyhoz, amire rá tudnám rakni a legnagyobb ágyúját.

11 éve 3 hónapja #49079 Írta: tigershark71

Ma ismét meggyözödtem róla, hogy a 6-os med (2M) ágyúja elégé szegényes. Az elődjének erősebbnek érződött az ágyúja.

Ez a stock VK3002D meg... Most 1D-ként van 7-8-9-es szinten. Ha jól láttam és a rendszer is jól jelzi, akkor kell lánctalp a toronyhoz, amire rá tudnám rakni a legnagyobb ágyúját.

3002M L/70 löveggel mi a baj?
ugyanezek a paraméterek vannak tier 7ben az E-25nél is (persze nagyobb tűzgyorsasággal), annyi az egész, hogy meg kell tanulni, hogy mikor kell bele gold

3002D ha a rövid 88-as löveget akarod, akkor az is igényli a goldot majd becsülettel, tier 9 ellen még az is kevés néha
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

11 éve 3 hónapja #49086 Írta: Morphelo

3002M L/70 löveggel mi a baj?
ugyanezek a paraméterek vannak tier 7ben az E-25nél is (persze nagyobb tűzgyorsasággal), annyi az egész, hogy meg kell tanulni, hogy mikor kell bele gold

3002D ha a rövid 88-as löveget akarod, akkor az is igényli a goldot majd becsülettel, tier 9 ellen még az is kevés néha

3002D-nél érdemes az elején a mozsárral menni és oldalba lőni a tankokat. Majd váltani a 88-ra, az már gyorsan lő, viszont rengeteg gold kell hozzá. Úgy tudom a 3002D-nek volt a legrosszabb az MM besorolása mediumok között. Mindezek ellenére mozgékony kis jószág, elég sok élettel. Több feladatra is használható, ÉS van egy nem látható gravitációs pajzsa elölről, ami alkalmanként elnyel egy két komoly lövést. Ha alacsonyabb tierbe dob be, akkor viszont nagyon kemény. Még a Tiger buff előtt volt meg, akkor probléma nélkül megette a Tiger-t.

11 éve 3 hónapja #49114 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Mozsárt nem szeretném használni, mert a rövid 88-as megvan (megvan midegyik ágyú, tiger p-ről lett meg)

Golddal meg nem szeretek lövöldözni, csak néhány van a tárban, nekem egy kicsit sok az ára, ha nem sebzek eleget mellé.

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #49149 Írta: tigershark71

Mozsárt nem szeretném használni, mert a rövid 88-as megvan (megvan midegyik ágyú, tiger p-ről lett meg)

Golddal meg nem szeretek lövöldözni, csak néhány van a tárban, nekem egy kicsit sok az ára, ha nem sebzek eleget mellé.

Kevés fun tanktól, meg speckó esettől eltekintve nem is kell sok.
Gondolj bele aztán abba is, h a rövid 88-as 132mm átütéssel bír az alaplőszerrel, és golddal is csak 171mm (Tier 9 ellen az is karcsú) tehát nagyobb tankok ellen így is csak oldalról meg hátulról lesz esélyed...

Aztán egy kis matek:
Ha a golddal sebzel, az fajlagos költségeit (kredit/damage) tekintve valóban nem olcsó, viszont ha az alaplőszerrel meg folymatosan pattogsz, akkor ugyanezen fajlagos költséged végtelen nagy, hiszen a pénz megy, a sebzés meg nulla.
A goldtól tehát nem kell félni, viszont ésszel kell használni, főleg ha még prémium fiók sincsen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos

11 éve 3 hónapja #49151 Írta: CrawlingChaos

A Rövid 88-asból már pedig nem szabad sajnálni a goldot, ez létkérdés.
Egyébként meglepően jó hatásfokkal lövi át a "határeset" vastagpáncélokat, viszont meglepően gyakran pattan pl. TD-k döntött frontpáncéljáról, amit viszont még alap AP-val is át kellene papíron (számológépen) ütni.

11 éve 3 hónapja #49246 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb

Köszi..

És mien jatékstilus valo neki?
felszerelések?
legénységi skillek? ( a 3. 85% -on van)

Support, de ezzel már 8-asok, magasabb szintű mediumok ellen rongyolhatsz előre. Szépen pattognak róla, de az ágyújának sztem kicsi az átütése, úgyhogy érdemes vigyázni. Flankeléshez sztem nem elég gyors, de a sidescrape kis tankok ellen tökéletes. Elég pontos ágyú, az elején érdemes sniperkedni. A Rammolásra adj skillt, mert ezzel lehet. BIA, 6. érzék, és minden olyan amitől, gyorsabban mozogsz, esetleg javítás.

Megvettem, szbadbol kifejlesztettem a tornyot a top löveggel, igy felszerelésként, Fejlesztett torziós rugók,venti,rammer van.

legénységnek.

1.bia,6.é,javitás
2.bia,Kapáslövés,javitás
3.bia,kuplungé.,Irányított becsapódás
4.bia,Helyzetfelismerés.javitás
5.bia,Biztonságos elhelyezés,javitás

a 3. skill 85% on...
szerintetek jo igy?kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71, Morphelo

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #49277 Írta: tigershark71

Megvettem, szbadbol kifejlesztettem a tornyot a top löveggel, igy felszerelésként, Fejlesztett torziós rugók,venti,rammer van.

legénységnek.

1.bia,6.é,javitás
2.bia,Kapáslövés,javitás
3.bia,kuplungé.,Irányított becsapódás
4.bia,Helyzetfelismerés.javitás
5.bia,Biztonságos elhelyezés,javitás

a 3. skill 85% on...
szerintetek jo igy?kinek mi a tapasztalata, véleménye?

Ez így teljesen OK, mehet a motor fejlesztése, aztán a lánc. Ekkor fel tudod majd tenni a stabilizátort is, a fejlesztett torziós rugók helyett.

Képességek, készségek teljesen OK egyelőre.
Lövésznek még kellene majd egy mesterlövész
Vezetőnek egy off road
Töltőnek egy adrenalin roham
Parancsnoknál jól jöhet még a felderítő
Rádiósnál már nincs igazán jó, arra lehet álca, tűzoltás
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 23 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.