Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 11 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 16 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 17 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 19 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 3 hónapja #49282 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
KÖSZI TIGER :cheer:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hónapja #49335 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

Valaki megtudja mondani,hogy a Pz.Sfl. V 12,8 cm Kanone 40 top lövegéhez kell-e a lánctalp vagy sem?
U.i ezt a td-t csak én utálom ennyire? :dry:

11 éve 3 hónapja #49337 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Felfér, de csak akkor, ha gyakorlatilag semmilyen felszerelés nincs a gépen. A töltésgyorsító, és a többi hasonló súlyú kacat így már nehéz neki. Még a top rádió is.

Nem rossz gép amugy. Elején gyűlöltem, de aztán kicsit tisztult a kép. Ha az ember ráérez, hogy hogyan kell kihasználni a pofátlanul nagy csőlehajlását, akkor hatalmasakat lehet vele menni. Kicsit is dimbes-dombos pályarészeken burtális. Olyan helyeken KELL vele hull-downozni, ahol semmi más nem tud. Az ilyen meredekebb dombokon már elég tisztességes lejtő van, hogy jó gyorsan le lehessen tolatni róluk az amúgy baromira lomha fostalicskával. Laposabb dombok nem annyira jók, mert lassan lehet felszívódni, és túl sokat ki kell dugni az a tank tetejéből, mire az ember lövőhelyzetbe kerül. Városban max. 1-2 lövésre van lehetőség, ez a gép ott totál felejtős.

11 éve 3 hónapja #49338 Írta: b520
Megválaszolva: b520

Sziasztok!

Valaki megtudja mondani,hogy a Pz.Sfl. V 12,8 cm Kanone 40 top lövegéhez kell-e a lánctalp vagy sem?

Szia!

Kell a lánctalp hozzá, és szerintem nem csak te utálod! :-)
Az ágyúsüllyedésen kívül nincs sok jó tulajdonsága, a kis ágyúval el lehet lenni VII-ben, fölötte már kicsit kevés a 169 pen szerintem. A nagy ágyú egész jónak tűnik átütésre és sebzésre, viszont lassan tölt, és mindössze 15 db lőszer fér bele. Nekem elég régen megvan ez a gép, de nem nagyon játszottam eddig vele, talán majd egyszer összegyűlik a megfelelő mennyiségű free XP, és a nagy löveggel nem lesz ennyire szenvedős...

11 éve 3 hónapja #49439 Írta: Ryek05
Megválaszolva: Ryek05
A PZ fsl V egy nagyon szerethető kis TD, már amennyiben nem kell sokat mozogni :D A löveg süllyedés nagyon jó, a nagy löveg szépet sebez.
Viszont: lassú, töltési ideje 11-12 mp és igen a 15-16 lőszer nem túl sok (fogytam már ki belőle egy egy meccsen). Mindemellett 0 páncél, kocka design, találatnál 10ből 11szer :D motor vagy lőszerrekesz találat, mondtam már h lassú? Talán csak a prototype 28 lassabb nála.
Az elején a csatának ha el tudsz foglalni valami jó állást, ahonnan hull down módba kapcsolva lövögetsz, akkor tuti (habár az álca nerf miatt most már elég könnyen haló szegény). DE utána a VIIIas RHM Borsig Waffentraeger már tökéletes. Amióta elértem, más TDvel max a kötelező dupla TP megszerzése miatt megyek. (német ág, természetesen az amerikaiaknál már tier IVtől forog minden )

11 éve 3 hónapja #49454 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Nekem a Dicker Max bejött, bár kellett vele pár tucat meccs, mire ráhangolódtam. A Nashorn-t meg a Sturer-t én hasonlónak várom. Legyen vége a foci vb-nek, aztán a JgPzIV legénységemet átirányítom erre az ágra... ;-)

11 éve 3 hónapja #49459 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

DE utána a VIIIas RHM Borsig Waffentraeger már tökéletes. Amióta elértem, más TDvel max a kötelező dupla TP megszerzése miatt megyek. (német ág, természetesen az amerikaiaknál már tier IVtől forog minden )

És majd ha meglesz a X-es, akkor méginkább ez lesz!

11 éve 3 hónapja #49476 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok!

Szia!

Kell a lánctalp hozzá, és szerintem nem csak te utálod! :-)
Az ágyúsüllyedésen kívül nincs sok jó tulajdonsága, a kis ágyúval el lehet lenni VII-ben, fölötte már kicsit kevés a 169 pen szerintem. A nagy ágyú egész jónak tűnik átütésre és sebzésre, viszont lassan tölt, és mindössze 15 db lőszer fér bele. Nekem elég régen megvan ez a gép, de nem nagyon játszottam eddig vele, talán majd egyszer összegyűlik a megfelelő mennyiségű free XP, és a nagy löveggel nem lesz ennyire szenvedős...

Hali!

Köszönöm,akkor megnyugodtam a Nashornt imádtam de ezt valahogy nagyon nem szeretem.Még 5k tapasztalati pont és meg lesz rá a nagy löveg.Hát akkor ésszel kell majd lövöldözni,15 lőszer nem hangzik túl jól :P

11 éve 3 hónapja #49477 Írta: Ryek05
Megválaszolva: Ryek05
az már jó lenne! Nagyon nagyon rühellem a +2 tier-t
A 10esben az egyik legjobb dolog h max velem egyszintűek lehetnek :D
De addig rögös az út...még a tier 9 is odébb van a potom 200 000 xp miatt (löveg + tier 9 kifejlesztés)
DE legalább a borsiggal jó játszani, nem úgy mint a német med és heavykkel a Tier 7 alatt :(

11 éve 3 hónapja #49490 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
A 2. td vonalon cska a nashornnál tartok a 4c valami borzadály volt nálam, légelhárítónak jó lett volna, ha lenne repülő a meccsekben. A nash egy fokkal jobb, ha tudok ellenre lőni.

A másik ágon csak a td pz4-nél tartok. Kicsit sokára lett meg a csillagozás, de megérte. A jelentést ckapcsolat szakadás miatt nem, láttam, de a replayről is meg tudom nézni a jelentést. Te jó ég :blink:

www.wotreplays....513c5e

Megvan a tank ász B) Mázlista hummel, grille ágyúja volt és maradt benne pár hp a végén. Ha a francia td nem kapott volna el egyszer, talán ki tudtam volna lőni (nem ismerem az arty ágyúk átlag sebzését)
Ezzel a td-vel volt korábban egy meccsem, egy T-34-85 lövöldözött rám. Majd mikor rámentem 25hp volt még rajta, majd egy Fv az utolsó töltési pillanatokban kikapott...

2D lánc megvan, jöhet 15k a toronyra.

SIkerült 2M-mel 1700-at sebeznem, 3 killel, de kilőttek és vesztett a csapat :unsure: A következő meg szinte 0-át sebeztem, több xp-t kaptam a bukóért, mint a csillagozottért.

11 éve 3 hónapja #49517 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
12k xp és 700k credit hiányzik a wt auf e 100 hoz...gyorsan megveszem még a nerf előtt...nekem az egész ág bejött...a tier 5 ön is fölraktam a tier 8 as ágyút..pedig nem volt muszáj..de az valami bitang volt..nashorn nagyon jó volt...63 csata alatt kifejlesztettem és megvettem a tier 7 est pz t...én is féltem a kevés lőszer miatt..de csak egyszer fogytam ki..a cső jó lehajlik és keményet 400 450 et odavág..persze papír de hát ez előre tudható volt...rhm kitűnő volt nagyon szerettem..igaz minden találatnál ami bekaptam leállt a motor óvni kellett mint a hímes tojást...a tier 9es wt szintén jól játszható...a 128mm es ágyúja pontos erős gyors...a nagyobb alfás löveget nem is használtam..9.4 alatt tölt be...remek páncélvadász...de már várom a wt auf e 100 ast...még 6 skulóval ki akarom próbálni

11 éve 3 hónapja #49518 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Ez a td nerf mit takat? Mire kell majd a nerf utan figyelni? Alcajukat huzzaak le vag y masba is belenyulnak?

11 éve 3 hónapja #49522 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
a lényeg az ,hogy legyen 6. érzéked a td n ,mert lövés után világítani fogsz...jobban mint eddig...

11 éve 3 hónapja #49533 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87

Ez a td nerf mit takat? Mire kell majd a nerf utan figyelni? Alcajukat huzzaak le vag y masba is belenyulnak?

Hát ha eddig nem tűnt fel akkor kb. mindegy, nem? :)
Amúgy a lövés utáni álcát csökkentették. Ami nem igazi nerf, csak szintre hozták a többi tankkal. (Az emberek szeretnek sírni és dramatizálni :) )

11 éve 3 hónapja #49550 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly

Hát ha eddig nem tűnt fel akkor kb. mindegy, nem? :)
Amúgy a lövés utáni álcát csökkentették. Ami nem igazi nerf, csak szintre hozták a többi tankkal. (Az emberek szeretnek sírni és dramatizálni :) )

köszi a választ.
de akkor a td nerfel mi lesz?
mert ha most az álcaképesség megvan 100%-on és van álcaháló akkor egyensúlyozás ide-oda, nem fognak látni, ha beállok pár bokor mögé és nem mozgok...

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 55 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.