Tud valaki ötletet adni Tiger II legénység képességkiosztására?!
Most áthelyezés után vannak, két képességgel. Mivel most féláron van, gondoltam újraosztom.
Előre is köszönöm!
Nos én növeltem a látótávot hatodik érzék sem árt parancsnok , hidd el hasznos heavyn is, sofőrnél a sima utazás megelőző karbantartás!!!!! very fontos mert német tank ég mint a fáklya, lövész mesterlövész pillanatkép, rádiós helyzetfelismerés javítás , töltő biztonságos elhelyezés, adrelanin roham, nekem nagyjából a Tiger2 óta nyomom ezekkel a legényekkel, most az e100 ban ülnek , a harmadik az elit alakulat mehet, mondjuk most az e100 ba be kellet ültetnem egy friss embert is mert egyel több legény kell bele.
tegnap meg azelőtt csak úgy daráltam az ellent a Jpantherel... most meg a Ferdivel 5ből 4 vereség, meg tele van a játék lemming-el pfff nem lehet így játszani egy szenvedés. Remélem csak azért ilyen szar mert a 88-as van rajta, de akkor is élvezhetetlen a játék ha egy folytában vereség, ah meg nyerek akor szart se tudtam csinálni............... csak legyen meg a 128-as
amúgy a skileket érdemes 5-6 szintem felhúzni hogy első-második 100%kon legyen? mert most van 1 tízesem ott a harmadik 87% a ferdin ami 8as meg már a 3dik raktam tegnap 10es szintem szerintem a 4 minimum lenne de akkor fel kéne húzni kis szintem nem? (lehet hogy nem ebbe a topicba kell, de mondjuk hogy német tankokról beszélünk )
Már párszor beírtam a topicba, hogy csak akkor válaszd a jagdII helyett a Ferdit, ha gyűjtő vagy. A jagd II mindenben veri a Ferdinandot. A 88-cal pedig iszonyat rossz a játék. Fejleszd ki a nagyágyút minél hamarabb.
Ha megtanulod kezelni a jagdII-t, úgy hogy csak a toronypáncélja látszódjon...
Lehet jobb a camoja a Ferdinek, de ha már erre építesz akkor vegyél egy ISU-t. Szóval szerintem mára a Ferdi egy mellékvágánya a játéknak. (lehet vele jól játszani, de a jagdII sokkal univerzálisabb és jobb eredményeket lehet elérni vele)
lehet, de nekem a ferdi az olyan "legendás" tank mint a Tigris, gyönyörű darab meg kellet vennem . +ferdi nekem 100* jobban tetszik mint a JP2. meg én meg vagyok a ferdivel még úgy is hogy a 88-as van rajta, az egyetlen gondom a csapat. mert hiába osztok Xezer sebzést ha vesztünk és szart se kapok.... mert ma ez megy...
Azért én hallgatnék Tiger kollégára , hidd el a JP2 az egyik kedvenc tankom, überkirály, simán úgy lehet használni mint egy közepes tankot, mármint én sokszor úgy használom, de a Ferdit, bocs de simán veri.
Szia
Nehéz belekezdeni, nos kihagytam két hónapot,júniust, júliust sok minden változott azóta úgy látom. Egy E75-el játszottam már régóta, kb 1 hónapja kezdtem újra. Szörnyű sőt szar lett a játék pontozása. 1 hónap alatt eddig 1000000 kreditet buktam, azzal a járgánnyal amivel előzőleg összeszedtem 2 milliót, (prémium nélkül, legfeljebb célok elérésére kapott pontokkal)most a következő a helyzet 10 győztes parti nem ad annyi plusz pontot mint 1 vagy kettő vesztes elvisz, arról nem beszélve, hogy vagy az E75-t gyengítették le nagyon vagy a kisebb kategóriásakat húzták fel. Jelenleg bármilyen med vagy páncélvadász (sőt könnyű) VI tiertől felfelé szarrá szedi, szóval egy nagy felgyorsított szó szerint acélkoporsó lett. Azt gondolom, amíg ilyen a játék tuti nem adok ki pénzt érte, inkább lejátszom a maradék pontokat, letörlőm és frankon lebeszélek róla mindenkit, vannak sokkal kifizetődőbb játékok ennél, ahol még sikerélményem is lehet. Lehet mondani tedd ezt, de sztem ha ez így megy egyre többen így fogják gondolni.
Nem értek egyet veled..Nekem az e75 nagyon bejön..alacsonyabb tierű tankokkal(bármelyikkel, de tényleg akár kettővel is) simán szembe lehet állni boxolni, T9-T10 csatában pedig simán mehetsz vele támogatni az E100-at, felveszi a harcot az ottaniakkal is..Hasát eldugod, hintáztatod a töltésidőben, hogy a parancsnoki kupolát ne lehessen könnyen belőni, azon kívül ami egyébként is lényeges, ha valakire ráálltál ne fordulj le róla mert kapsz oldalról egy találatot..bírja a strapát.Szerintem jobb mint az is8 és felveszi a kesztyűt bármelyik más heavyvel is.Meddel harcolva a testtel is fordulj ne csak a toronnyal akkor nem lehet nagy gond.Persze csodák nincsenek, ha körbevesznek ezt is levadásszák.Ma volt egy csatám amit buktunk sajnos T7-T8-T9, top tier voltam 3800 sebzés 3 medál, 3 kill.A végén egyedül maradtam(túléltem)és 6 tank lőtt, a 75 százalékuk pattant:)Mókás volt:)
Hát nem tudom srácok! Nálam a töltési ideje felugrott 14 másodpercre. Iszonyat!
Le is vettem a Top löveget, a kisebbel jobban mennek a dolgok, ugyanis nem számítanak arra, hogy a töltési időm csak 8 másodperc.
Sokkal pontosabb, igaz a gyenge pontokat lehet csak lőni vele.
Én is úgy érzékelem, hogy már nem a régi. Igaz nem vagyok egy Top játékos, de ennyit meg tudok ítélni.
Szia
Nehéz belekezdeni, nos kihagytam két hónapot,júniust, júliust sok minden változott azóta úgy látom. Egy E75-el játszottam már régóta, kb 1 hónapja kezdtem újra. Szörnyű sőt szar lett a játék pontozása. 1 hónap alatt eddig 1000000 kreditet buktam, azzal a járgánnyal amivel előzőleg összeszedtem 2 milliót, (prémium nélkül, legfeljebb célok elérésére kapott pontokkal)most a következő a helyzet 10 győztes parti nem ad annyi plusz pontot mint 1 vagy kettő vesztes elvisz, arról nem beszélve, hogy vagy az E75-t gyengítették le nagyon vagy a kisebb kategóriásakat húzták fel. Jelenleg bármilyen med vagy páncélvadász (sőt könnyű) VI tiertől felfelé szarrá szedi, szóval egy nagy felgyorsított szó szerint acélkoporsó lett. Azt gondolom, amíg ilyen a játék tuti nem adok ki pénzt érte, inkább lejátszom a maradék pontokat, letörlőm és frankon lebeszélek róla mindenkit, vannak sokkal kifizetődőbb játékok ennél, ahol még sikerélményem is lehet. Lehet mondani tedd ezt, de sztem ha ez így megy egyre többen így fogják gondolni.
Nem értek egyet veled..Nekem az e75 nagyon bejön..alacsonyabb tierű tankokkal(bármelyikkel, de tényleg akár kettővel is) simán szembe lehet állni boxolni, T9-T10 csatában pedig simán mehetsz vele támogatni az E100-at, felveszi a harcot az ottaniakkal is..Hasát eldugod, hintáztatod a töltésidőben, hogy a parancsnoki kupolát ne lehessen könnyen belőni, azon kívül ami egyébként is lényeges, ha valakire ráálltál ne fordulj le róla mert kapsz oldalról egy találatot..bírja a strapát.Szerintem jobb mint az is8 és felveszi a kesztyűt bármelyik más heavyvel is.Meddel harcolva a testtel is fordulj ne csak a toronnyal akkor nem lehet nagy gond.Persze csodák nincsenek, ha körbevesznek ezt is levadásszák.Ma volt egy csatám amit buktunk sajnos T7-T8-T9, top tier voltam 3800 sebzés 3 medál, 3 kill.A végén egyedül maradtam(túléltem)és 6 tank lőtt, a 75 százalékuk pattant:)Mókás volt:)
Hát nem tudom srácok! Nálam a töltési ideje felugrott 14 másodpercre. Iszonyat!
Le is vettem a Top löveget, a kisebbel jobban mennek a dolgok, ugyanis nem számítanak arra, hogy a töltési időm csak 8 másodperc.
Sokkal pontosabb, igaz a gyenge pontokat lehet csak lőni vele.
Én is úgy érzékelem, hogy már nem a régi. Igaz nem vagyok egy Top játékos, de ennyit meg tudok ítélni.
Azért már a tier 9be nem árt a két három skilles legénység, és hozzáteszem hogy azokon a szinteken ahol már az e75 mozog ez a töltési idő nem számít soknak, és nem tudom mire gondolsz mi az hogy pontatlan?? Na jó nem egy TD de azért nem rosz különösen hogy nem sniperkedni kell vele hanem közelharcolni!!
És még mindig igaz hogy stock tankról ne mondj véleményt!
ma meglett a 128-as a ferdire és rémálomból álom tank lett
ennél már csak a Jt lesz jobb, főleg hogy ott végre egy jó ágyú val kezdek + ha minden jól megy mire oda érek meglesz a 3. skill 100%-on. Uuuuuuu miket fogok én ott akkor művelni
ennél már csak a Jt lesz jobb, főleg hogy ott végre egy jó ágyú val kezdek + ha minden jól megy mire oda érek meglesz a 3. skill 100%-on. Uuuuuuu miket fogok én ott akkor művelni
Egér, klaviatúra, monitor csere...
Körbevesznek meddel, mert egyedül vagy, szemből belőnek, ott ahol nem godolnád. De a reményhal meg utoljára.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Egér, klaviatúra, monitor csere...
Körbevesznek meddel, mert egyedül vagy, szemből belőnek, ott ahol nem godolnád. De a reményhal meg utoljára.
ezzek már megvoltak a ferdivel az volt szép amikor rám jött egy med, és az e75 nem segített nekem hanem inkább elment hogy leszedjen egy másik tankot.... hát kösz. a másik amikor én egyedül megyek valahova, pl himelsdorf, halálsor csak én megyek oda, 2en a másik oldalra a többiek meg mind fel a várba és csodálkoznak hogy vesztünk -.- kicsit hozzá kellet szoknom, mert én inkább haewy-s vagyok. Aztán szépen lassan rá éreztem a td-re is, a legnagyobb előnye a látótáv, +500m (periszkóppal) és jól megszórom öket és csak néznek hülyén hogy ki löt jó tank ez mondjuk én arra építek most hogy a Jt8.8 al elég szépen megyek, így remélem a Jt is lesz olyan jó
Szia, köszi a választ. Nos igen régóta csak ezzel nyomom, soha nem áldoztam pénzt erre a játékra, ezen az ágon mentem csak végig, a Tigris II után vettem már nem mostanság, és bármily hihetetlen ezzel szedtem össze, az való igaz, hogy voltak 200-300 ezres jutalmak, küldetéseknél, de ezt le is írtam, sőt volt jutalom prémium nap is. Ja nem erőltetem, már csak azért sem mert csak ezzel nyomom, azért a csaták számát is nézed láthatod, hogy van belőle pár, és ha nem is vagyok mondjuk tehetséges, ennyi idő után észre veszem ha nem úgy működik valami mint régen.
Felhoztam a témát, amiatt hogy találtam két jó képet a VK 45.02 P Ausf. B 9.2-es páncélváltozásairól.
Ez volt a 9.1-es:
Ez a 9.2-es:
Nem vagyok egy német tank párti ember, de nem túlzás ez egy kicsit buffnak? A lower front plateről a legtöbb TD lepattan 290 körüli pennel? Egy weakspot van gyakorlatilag csak, a machine gun port és azt azért nem könnyű eltalálni. Illetve a szokásos toronyra HEAT vagy APCR szemből (bár ott a T10 TD-k is átviszik 260+-al)
Szerintem ha az ember forgatja a tornyot, akkor egy igen masszív damage soaking tankot tud kiállítani...
Felhoztam a témát, amiatt hogy találtam két jó képet a VK 45.02 P Ausf. B 9.2-es páncélváltozásairól.
Nem vagyok egy német tank párti ember, de nem túlzás ez egy kicsit buffnak? A lower front plateről a legtöbb TD lepattan 290 körüli pennel? Egy weakspot van gyakorlatilag csak, a machine gun port és azt azért nem könnyű eltalálni. Illetve a szokásos toronyra HEAT vagy APCR szemből (bár ott a T10 TD-k is átviszik 260+-al)
Szerintem ha az ember forgatja a tornyot, akkor egy igen masszív damage soaking tankot tud kiállítani...
Nem véletlenül vettem meg...
E-75-öt lehet, hogy el is adom...
Nem életlenül vettem meg...
Itt az E75 páncél sémája:
Vicces, hogy mindenhol gyengébb, még a torony fronton is, illetve van egy nehezen belőhető commander kupolája. Az ágyú meg tök ugyan olyan mind a kettőn. Kezdenek a T9 heavyk újra kemények lenni, E75, ST-1, VK 45 B....
Sziasztok. Velemeny szeretnek kerni az Indien-P.-rol.
Nemsokára meglesz, tesztszerveren lecsekkoltam. Meg az előző tesztszerveren is. Jó gép, kicsit papírabb lett mióta láttam, de az ágyú még mindig príma. Kicsit lehetne mozgékonyabb, de a csőlehajlás kárpótol. Jó "hulldown" tank, a frontjáról is meglepően sokat pattognak. Legutóbb tudtam az oldalával szájdszképelni, ez most nem jött össze.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
Nem életlenül vettem meg...
Itt az E75 páncél sémája:
Vicces, hogy mindenhol gyengébb, még a torony fronton is, illetve van egy nehezen belőhető commander kupolája. Az ágyú meg tök ugyan olyan mind a kettőn. Kezdenek a T9 heavyk újra kemények lenni, E75, ST-1, VK 45 B....
Csak egy tipp: ha be van forgatva a "No Hitbox" sárvédő és méginkább mellette a szürke kis lemez elég jól lőhető.
Battlefield 2D style