Szóval vehetek prém lőszert kreditért is (amiből alig van), de d.w.2-nél nagy értelme nem sok van. Akkor segítem a legjobban a csapatot, ha minél több ellent magamra húzok, hátha lesz 1-2 heavy, aki megkerüli őket, vagy lesz néhány értelmes arty (mint én
) a csapatban. 
Artynál maradva a kedvencem, hogy azért nem lő, mert takarásban van.
Mikor én vagyok takarásban, és nem tőlem 100-150 m-re van a buli, pozíciót váltok. 
Jólesik az elismerés, hogy nem én vagyok annyira balf*sz, hanem aki kitalálta a d.w.2-t, az elmehetne a búsba, köszönöm.
Bár a statom alapján én is lehetnék az. (játékban singes_hun a nevem, ha vkit érdekel)
Még egy kérdés: kredit farmolás legjobb módja? (Tudom, hogy van erre külön topic, de olyan sokat válaszoltok ide is
)
Jó azért annyira nem szar, a vége nekem 4200 WN8 és 8 topgun lett, tehát 10 meccsenként topgunt csináltam vele. Azt akartam ezzel mondani, hogy heavynek szar, de akkor leírom, pontosan miért rossz tank:
1. páncél: teljesen sík, nincs rajta sehol döntött rész, plusz a felső része ahová az autoaim lő, weakspotokkal van tele. Ha angled-be teszed, lesz kb 75 mm, de na és? 4 ben vannak tankok akik simán átlövik, a TD-k mind, a looserek, akik csak clickkelgetnek pedig pont oda lőnek , a tank közepére, ott meg weakspotok vannak
2. iszonyat gyenge a lánca, volt olyan meccs hogy 3x lőtték le. Mivel sok a gyorsan lövő tank (2 mp) ezért hiába javítod le, lelövik újra. Ezt tudja sidescrapeben is, sokszor úgy kerültem permatrackbe, hogy sidescrapeltem és vége volt a meccsnek
3. elől kell lennie a motornak, mert állandóan lerohadt, ami elég idegesítő amikor motor + láncot kapsz egyszerre, akkor melyiket javítod le?
Ez az egész dolog annyira elharapódzott, hogy azon gondolkodtam, hogy veszek rá egy toolboxot 500.000 ért(csak többe került volna mint a tank), de nem vettem:D
4. lassú mint a tetű, ezért nem tudsz elmenekülni vele ha egy T5 heavy jön szembe
5. a legszarabb tank is átlövi T5-ben
6. gold lőszerrel jó lenne, HA a kaliber nem 5cm lenne és nem veszítene iszonyat sokat a lövés az átütéséből hosszú távon. Pl. a KV1-nek 85 mm -es ágyúja van, az érezhetően jobb messzire
7. keveset sebez, beek-a-boomra alkalmatlan
Azért hogy jót is mondjak:
1. a kis tankok nem tudnak hátulról sem átlőni, Pz 1c pl. nem tud veled mit kezdeni
2. az ágyúd pontos, nagy távolságból még auto aimmel is lehet szedegetni az ellenfeleket
3. viszonylag jó csőlehajlás, a mantleted 100 mm pen körül fog (néha)
4. szinteden sok HP
5. gold spammal elég jól lehet WN8-at farmolni vele:D
6. Tier limites csak 3-4-5-be megy.
Nagyjából ennyi, gyorsan át kell menni a következőre. A statod még szar, de alig van 240 csatád, ezzel ne foglalkozz:D Majd javul az. Mondjuk a very bad státuszt könnyű túllépni:D
Battlefield 2D style