Sziasztok!
TIGRIS II.
Megváltozott a véleményem amióta lenyomtam vele 400-500 közötti mecset!
Elején nagyon nyögve nyelős volt a játék, de teljesen ki lett fejlesztve minden rajta,+ a legénység negyedik skillje is megvan 98% (Tiger I-ről). Kicsit más a játék vele!!!

Kezdek rá érezni erre a beforgatós mutatványra általában 70%ban össze is jön,
szépen lehet vele pattogtatni meg néha mozgatni is kell oda vissza, oldalra is!( Az viszont biztos hogy X. tankok ellen mit sem ér,rendesen lövik át a páncélt akár hogy is forgatom kivétel a szerencse!)
Ha topok vagyunk akkor lehet vele menni előre is küzdeni,de azért meg mutatkozik itt is hogy csapatmunkán alapszik a játék( volt olyan hogy elindultunk 6-tan együtt Pl. 1db-td,2db nehéz,1db közepes,2db kőnyű. Még mielőtt elkezdődött volna a csihi-puhi ,már csak jómagam voltam, a többiek meg a pálya másik felén.ennyit erről!
Ha meg nem vagyunk top tankok akkor marad a mesterlövészet!!!(ebben van otthon) A hasát ha lehet mindig el kell dugni!!! Az ágyúját talán visszavették 9.3ba de még így se vészes, lehet vele jókat lőni!
A motort biztos vissza vették, azt érzem hogy lomhább,de ne felejtsük el hogy 70t.
Prém napokban jól tejjel volt hogy mindent levonva is maradt 20-30 ezer kredit, 10-15 mindig meg van, amúgy meg,ha simán mész vele, akkor nem mindig pluszos!
Nem egy faltörő kos!
De ezt leszámítva
JÓ kis tank, nálam maradt a garázsba full legénységgel!!
Ui.: E-100-al nem vagyok megelégedve(ratyi),vagy csak ki kell tapasztalni, de még nem jöttem rá ,hogy mire is való!?
Többet vártam tőle, és mindenki szétlövi! Főleg az a nyavalyás lövegek!
Battlefield 2D style