Köszönöm a véleményeket!
Ahogy a mellékelt képekből látszik Nashornnal max. saját tierben lehet fókakölyöket írtani, mindenki T6 meccset tett be mint kiemelkedő. Több 2000 körüli sebzéssel volt vesztes meccsem, olyan, amit más T6 TD-vel lehoztam volna (valószínűleg).
Én is ettől féltem, hogy teljesen mm, pálya és csapat függő a gép, ezzel nem carryzel még egy 10hp-s Pz38Na ellen sem.
Egyetlen más T6 TD-vel nem volt ilyen érzésem, legközelebb talán AT-8 áll hozzá.
Megnéztem vbaddict-en, jelenleg 45% összesített WR-en áll (legrosszabb T6). WG a nerfet / buffot totál eszetlenül ossza, az már biztos, de legalábbis nem is nagyon korrigálják, ha látszik túl lett ütve a jármű. Pedig mintha valaki azt mondogatná minden kérdés-felelek-ben, hogy +-2%-nál belenyúlnak a rendszerbe.
(közben láttam, Ru251 átlag WN8 2116?? (a többi új könnyűt is érdemes megnézni) LOL hát gratula WG, ügyes egyensúlyozás!)
Én nem szerettem a Nashornt és elmondom miért:
- T6-ban keveset sebez
- van egy értelmetlenül nagy átütése, ami jó magas tierben, de ha csak 180 lenne az még jó lenne T7-re, T8-ra meg ott a gold, helyette sebezhetne 300 v. 400-at ami ebben a tierben azért nem ritka
- iszonyat papír és minél feljebb mész annál inkább lövik rád a HE-t
- iszonyat papír, arty megesz
- nagyon hosszú a cső (hülyén is néz ki a tank) emiatt kicsi az oldalsó kitéríthetősége, állandóan rángatni kell
- mivel nem elég gyors és állandóan rángatni kell, a statikus, nagyon messzi játékot preferálja, az új pályák viszont mind városiak, ezért sok esetben nettó ballaszt vagy a csapatnak
- a PZIVC a saját szintjén brutális, utána csalódásnak értem meg, míg nem mentem át a Szent Emilre

mert az meg egy rakás szar, szóval ezt a kettőt grindeld ki, utána jó lesz.
Battlefield 2D style