Sziasztok!
A JgdPz IV tankkal ki melyik ágyút használja. A 75mm-es kicsit sebez, a 88-asnak meg kicsi nagyon a sebzése, gyakorlatilag használhatatlan. Katasztrófa ez a tank, 42%-os winrate elég aggasztó, hozzá kell tenni, nekem a stug III G is 43% volt. Ezek után várható, hogy ezt a fajta tankot nem tudom megszokni? Bár ez fura lenne, mert az orosz vonalon a SU-85 és Su-100 is jóval jobban megy.
Ki hogyan használta ezt a Jpz IV-et, mert nekem nagyon nem megy. Szokás szerint a T6-os német tankok ágyúi katasztrofálisak más nemzetekéhez képest: vagy elfogadható sebzés de kicsi pen, vagy normális pen de kicsi sebzés. Ráadásul iszonyat hamar kigyullad.
A 88 mm-s teljesen rendben van, csak gyenge pontokat kell vele célozni. A 88 mm-s ágyuval 837-es átlagsebzésem és 55,7%-os WR-em van 167 csata alatt. Az egyetlen ami elkerült vele, az egy igazán jó kör. 1000 körüli alap xp-s csatám sok volt már vele, de a master badge-ről 50-100 xp-vel mindig lemaradok.
Én aggresszív stílusban rohamlövegként (assault gun) használom. Ha olyan szituáció van,
1. reményeim szerint auto-pattintó szögben felkínálom a frontpáncélt (pl. magaslaton), majd ha ellőtte az ellenfél, akkor kimegyek, lövök, vissza
2. ha +2 tierben vagyok, tolom a(z xvm szerint jobb) nehéz tankjaink mögött, és amíg nem rajtam van a figyelem, támogatok, ha rámfigyelnek, menekülök
3. ha beleszaladok olyan helyzetbe, hogy 1v1 vagy rosszabb helyzetben vagyok, akkor két lövés között mozgatom az orrát jobbra-balra hátrálás közben, hátha bejön még pár szerencsés pattintás.
Battlefield 2D style