Jelenleg 142 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

12 éve 7 hónapja #602 Írta: gyula
Megválaszolva: gyula
Helló
Sajnos a német harckocsikat nagyon legyengítettétek, a löveget le lassították a többihez visszanyitva, kisebb sebzésük van, de a játékban nem jön ki a pontosságuk. A páncél is hagy némi kívánni valót, ez nem csak a Tigrisre vonatkozik hanem az egész német tank és páncéltőtörőkre vonatkozik. Nekem Tigris (P)-van, és simán átlövik a 200 ill. a 120 mm-es homlok páncélomat, volt rá példa, hogy a 60mm-es T34-85-ös páncélját nem tudtam átütni és ö kilőtt. A jobb lövegem van ami elvileg 200mm-ert tud átütni.))

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #604 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Ezért jó velük harcolni:-) Ha némettel jobb vagy mint az átlag má' király vagy :-) Kíhívás az van bennük:-) Szopóágnak hívom,de nehogymá' a könnyebb végét fogjuk meg a dolgoknak mindig:-)
Na mondjuk az hogy a német tank fos az igaz..de a francia meg papír,revolvertáras,de ha kifogysz egy pz4 is lebontja a pofád az 40mp alatt míg betöltesz a ruszki pontatlan kissé..a brit meg papír,gyenge ágyú,amcsi papír test böszme ágyú jó torony..kinek mi jön be..
Ami nehéztankom nem volt még,de nekem a német gépek inkább bejönnek..mindegyik nemzetnek megvan a kínos gyengéje,ki melyikkel tud létezni vagy élni az a lényeg.
Én csak egy gépet tudok mondani amivel a mai napig nem szívesen találkozom..az az IS-4 !!! Ha bármely csatában látom nekem olyan mint a mumus szó szerint befosok ha meglátom :-)

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #607 Írta: chevyv8
Vereség
Csata: Serene Coast 2013. február 10. 15:57:16
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 189
Szerzett kredit: 54 192

És a tiger gyenge..én voltam az arty után :-) A lista alján..igaz utolsónak öltek meg..

12 éve 7 hónapja #633 Írta: necsab
Megválaszolva: necsab
Sziasztok!

Jelenleg Panzer IV -em van, szeretnék eljutni a Tigrisig. Ha egyszer oda érek, melyiket javasoljátok, a Tigert vagy a Tiger P -t? Mi a különbség, a páncél vastagsága (az árán kívül :unsure: )

Köszi

12 éve 7 hónapja #634 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Hagyd dajcslándot a fenébe. Én is túl elfogultam fele, most egy ezer alatti eff rate köszön vissza.

12 éve 7 hónapja #635 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Ha maradni akarsz akkor Tiger P. Sokkal jobb a frontpáncélja, a Tigris H-t minden átlövi, inkább egy sniper tank, míg a P támagó is lehet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #636 Írta: MeszarosGabor
Megválaszolva: MeszarosGabor
Chevy, Jacktor és a többi rutinrókától kérdezem,
most TigerII-őm van egyelőre még nem a top gunnal, noobkodok is rendesen az utóbbi napokban, már egy teljes százalékot esett a winratem, de szeretek vele játszani. :)
Az utána következő E-75, E-100 tankokrol mi a véleményetek?

12 éve 7 hónapja #637 Írta: chevyv8
Jó béna rutinrókát kérdezel ha rám gondoltál:-)
TigerII: a nagy ágyúval határozottan jobb lesz,bár ezt úgy mondom hogy mikor először megvettem azt hittem na majd mindent leverek mint vak a poharat..kb 60 csata után eladtam mérgemben,tankot ennyire még nem utáltam ..kb 4-5000 karika után ismét visszavásároltam és láss csodát muzsikált a gépsárkány..beforgatás,támogatás,messziről sniperkedés,pontosan lőni vele oda ahová kell...kiváló gép..
Az E-75 nagyságrendekkel jobb még a tiger II fullos ágyújával is igen ütősen lehet vele harcolni,remek páncél,jól beforgatva sok minden pattan róla..a nagy ágyúval kifejezetten kellemes...kicsit tohonya,lassú

Egy dologra jöttem rá ennyi csata alatt: soha nem volt rossz tankom csak én voltam iszonyat béna és nem arra használtam amire kellet...
A gép adott,lehet fejlesztgetni,tuningolni,de 80% a játékoson múlik..
Vicces de én csak most érzek rá az ízére,jobbnál jobb csatáim vannak..igaz én elvből nem rohanok..kipróbálok mindent,sőt a mai napig veszek néha 1-2 tierű tankot mókázni..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MeszarosGabor

12 éve 7 hónapja #638 Írta: chevyv8
Tigris: remek support tank kicsit a háttérből támogatva a többieket igen jó masina,maga kategóriájában szerintem nincs ellenfele.. közelharcra csak jó elforgatva javasolnám de nem erre való tank.Városi csatában nem ajánlott.
De közép-nagy távon elsőrangú,gyorsan,pontosan tüzel T-32,T-34,Is,Is-3,TigerII soha nem okoz vele problémát még 4-500M-ről sem jó helyen lőve még szemből is sebzi őket.Angol tankok azon meg elől be hátul ki:-) Bár a black prince szokott problémát okozni.
A tiger P szerintem annyival jobb hogy beforgatva alkalmas városi adok- kapok-ra.
Én nemrég visszavettem a Tigrisem,imádok vele játszani,régen nem szerettem ennyire,a tank nem változott,nekem kellet idő hozzá..
A Német vonal nem oly egyszerű,az emberek mindig a legendákra alapoznak..
csak azokat veterán ászok érték el velük valós csatamezőn az életüket kockáztatva nem iskolások,dolgozók, vállalkozók akim még tankot sem láttak élőben esetleg :)
A német tankok felé az emberek mindig óriási elvárással nyitnak,aztán jön a pofára esés hogy nem lő magátol ki mindent :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab

12 éve 7 hónapja #639 Írta: Siprick
Megválaszolva: Siprick
Hagyd a pi..ba a német tankokat, nem jók :D Tiger valóban akkor jó, ha sniperelni tudsz vele, viszont erre szerintem nem alkalmas sok pálya. Azon kívül szerintem bármelyik 7-es tank simán átlövi. Pontosság? Persze, valamivel pontosabb, kis távon nincs jelentőssége, nagy távolságban (450-500m) pedig jól kell vele célozni, hogy valami sebzést okozzon. Közelharcban pedig jó eséllyel te vesztesz ha legalább veled egyszintű az ellenfél tankja... ha meg 9-es ellen tesz be, akkor kezdj el bőszen imákat mondogatni :D jja, és persze, kocka formának köszönhetően csak úgy pattognak le a lövedékek... :s

Eddigi legjobb tankom a VK3601H, lehet hogy visszaveszem a tigris helyett.
Pánvél vadásszal a Stug III-ig jutottam, aztán lecseréltem az amerikai tornyosra. Önjáró lövegét nem ismerem, de állítólag jó.

Ez az én meglátásom a német tankokról, persze szigorúan magánvélemény! :)

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #640 Írta: chevyv8
A páncélt mint olyan dolgot szerintem ki kell hagyni a szórásból..nincs olyan tank amit ne lehetne megsebezni egy 140-150m-es átütés löveggel(tán a maus),de abba pont tegnap lőttem bele 7 lövést a tigerrel az oldalába és viszi szépen,igaz annak 203mm-az átütése.)
Legegyszerűbb ezt a nincs páncélom dolgot egy franci pléhdobozzal megtanulni..én az utóbbi időben ebből merítek..
úgy mozogni hogy minél kevesebb lövést kapjál be,és ne azon kelljen imádkozni hogy jaj lepattan-e vajon :-)
Persze néha egy 1.vs.1-ben közelharcban számít egy olyan ellenfélnél aki nem tudja mit kell lőni.
Annál viszont nincs mókásabb mikor tiger vs is-3 és már 3 lövése pattan le az is-nek a páncélodról a végén meg kinyírod..
Tegnap viszont egy rettenet ügyes csávóval szaladtam össze én E-75 ő Is-3,iszonyat jól forgatta a gépét 3 lövésem csak úgy ugrott róla..majd addig szórakoztunk egymással míg vége lett a csatának közben 450 élettel szálltam ki,ő meg 395-el..nagyon ügyes volt pedig papíron nem volt esélye..mégis ha igy nézzük ő nyert .
Bevallom néha megtámogatom magam egy német katonai indulós válogatással,az nagyban segít a tigrisnél:-)

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #642 Írta: bismarck55
Megválaszolva: bismarck55
Azt, hogy a német tankok nem jók, kijelenteni szerintem erős. Nem könnyű a német nehezekkel az tény.
Bár főleg (72%) német tankokat részesítek előnyben, azért van orosz és amerikai is. Az IS most a legmagasabb tier-ű orosz és csoda jó tank.
Mégis a csúcs véleményem szerint mémet nehezekkel igazán jól játszani.

Tiger: Nekem Ő azt első számú kedvenc, remek sniper/support tank, óvatos, megfontolt játékot kíván, de a hosszú 88-assal igazi mészáros tud lenni, ha ez ember jó helyekre lő.

Tiger P: Nem régen vettem meg, még nincs vele túl sok csatám, de nagyon hasonló a véleményem, mint a Henschel verzióról, talán az erősebb front miatt lehet kissé merészebb harcmodort alkalmazni.

König Tiger: Amikor kihúztam nem szerettem, mondhatni csalódás volt, de amint rákerült a Henschel torony és a rövid 105 egy csapásra változott a vélemény, a hosszú 105 pedig számomra a "fegyver" :), szintén óvatos, megfontolt taktika kell hozzá.

E-75: Szintén nemrégen kihúzott tank, még a nagy motor és a nagy ágyú nincs meg, így elég szenvedős a történet. A páncél mindenesetre nagyon rendben van.

12 éve 7 hónapja #643 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az E-75 egy páncélzatban és tűzerőben jócskán megerősített Tiger II. Érdemes a 128-as ágyút kifejleszteni először (lánc->torony->ágyú), azzal már jobban jön az XP is utána. A top motor hatalmasat fog dobni rajta, szóval ne adja fel senki útközben :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Siprick

12 éve 7 hónapja #646 Írta: StormNob
Megválaszolva: StormNob
Nekem a Tigep P az egyik kedvenc tankom a játékban: nagyon jó front páncél (persze óriási weak pointokkal, de nem kell tanulni eltakarni őket), az egyik legjobb ágyú a játékban és elöl van a torony. Legfőképpen emiatt, egyszerűen sokkal több taktikai lehetőséged van vele, mint a sima tigrissel.

A Tiger 2-nek meg óriási előnye, hogy egy egyik legjobb stock tank a játékban, oké a torony ratyi, de nem lehet minden tökéletes :) Egy dolgot nem értek, és ezt ne vedd sértésnek, de komolyan nem értem, hogy miért rakják rá az emberek, a rövid 105-öst erre a tankra, az az ágyú a legrosszabb német ágyú, amivel eddig találkoztam (egyedül a jpanther-en érdemes használni, meg a vk-n, de azzal meg nem játszottam).

12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #648 Írta: bismarck55
Megválaszolva: bismarck55
Emlékeim szerint a hosszú (L/68) 105mm-hez ki kell fejleszteni a rövidet (L/52)is.
Ez a fő ok a használat mellett, de nekem nem tűnt olyan rossznak...kicsi pontatlanabb.... B)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.