Sok a kommentem itt ezen az oldalon, leírom inkább hogy hitelesebb legyen. 4en lakunk egy albérletben. mind a 4ünk más nemzethez húz. Elég jól lefedjük a palettát, Lailo aki még itt regisztrálva van is itt lakik. Cpt_peterson német párti, már "néhány" csatája akad a TD-vel

nekem E3-am van. Avval még életemben nem trackeltem le light tankot

azt 3 t92-es arti találattal lehet csak elpusztítani ha szemből kapja. Meg ugye játszok ellenük. És mikor a német TD nem üt át, azért kacagok. Meg azon is mikor a obj 263-ról én 375 el elpattanok mert csak rálövök, komolyabb célzás nélkül mert mondom ezen nincs páncél minek

nem kell lennie hogy legyen róla egy általános véleményem. Gyakorlatilag 10-20 csatában látom mit csinálnak egy tankkal, mit bír, én hogyan tudom átütni bármivel, vagy utolérni, bespotolni. Az már csak hab a tortán ha magam ki is próbálhatom.

De tegyük hozzá, az hogy valami nekem tetszik, meg valami jó-e 2 külön dolog. Szegény német td lőszere 300 méter felett mint ha gellert kapna, vagy elfáradna, ezt mindenki tudja sajnos. túl nagy, elakad benne az arti lövés. Csak fanatikusoknak. Ez a klánunkba általános vélemény.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...