Itt az oka annak, hogy miért utáljuk az artykat
(a háttérzene ha valakinek szúrja a szemét, akkor ne figyelje)
Hogy lehet valaki ekkora nagy fallosz???? Na és ezért nézik le sz összes arty-t......
szánalmas ember lehet....
Azért nem minden arty-s ilyen..........
Itt az oka annak, hogy miért utáljuk az artykat
(a háttérzene ha valakinek szúrja a szemét, akkor ne figyelje)
Hogy lehet valaki ekkora nagy fallosz???? Na és ezért nézik le sz összes arty-t......
szánalmas ember lehet....
Azért nem minden arty-s ilyen..........
Persze, hogy nem, de legalább Dodge tud mire hivatkozni, ha megint baja van a tüzérekkel
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU
Miért kellene ilyenekre hivatkoznom? Ez egy speciális idióta, szellemi képességei még az átlag arty játékosét is alulmúlják (nagy szó!), de szerintem felhoztam elég érvet az artyk ellen enélkül a videó nélkül is.
Vagy linkelhetném a mai nap első csatáját, ahol -1800 HP-val kezdtem, because fuck you, that's why.
Miért kellene ilyenekre hivatkoznom? Ez egy speciális idióta, szellemi képességei még az átlag arty játékosét is alulmúlják (nagy szó!), de szerintem felhoztam elég érvet az artyk ellen enélkül a videó nélkül is.
Vagy linkelhetném a mai nap első csatáját, ahol -1800 HP-val kezdtem, because fuck you, that's why.
Stop camping.
Kb 8 másodpercre álltam meg, amíg elkezdtem kitárazni. Az utolsó lövedéket még nem töltöttem be, de már hiányzott 1800 HP. Balanced...
Stop camping.
Kb 8 másodpercre álltam meg, amíg elkezdtem kitárazni. Az utolsó lövedéket még nem töltöttem be, de már hiányzott 1800 HP. Balanced...
A mai nap kérdése:
Hogy a retkes viharvert f_szba tud a 8-as ruszki arty egy lövésből kinyesni az E 75-ből full hp-ról úgy, hogy szemből jött a shell?
Vannak a játékban érdekes dolgok. De ha azt nézed hogy a 8-as ruszki középsebzése 1850, és ha ez megkapja a +25%-ot akkor simán beleférhet.
Ez alapján beleférne, de azt az 1850-et akkor adja be ha olyan vékony páncélt találsz el, amin átmegy a HE. Az E75 ezzel szemben 160/120/120, szóval ez a része érdekes a dolognak...
A mai nap kérdése:
Hogy a retkes viharvert f_szba tud a 8-as ruszki arty egy lövésből kinyesni az E 75-ből full hp-ról úgy, hogy szemből jött a shell?
Vannak a játékban érdekes dolgok. De ha azt nézed hogy a 8-as ruszki középsebzése 1850, és ha ez megkapja a +25%-ot akkor simán beleférhet.
Ez alapján beleférne, de azt az 1850-et akkor adja be ha olyan vékony páncélt találsz el, amin átmegy a HE. Az E75 ezzel szemben 160/120/120, szóval ez a része érdekes a dolognak...
Viszont az arty föntről lő. A torony előtti rész valószínüleg fölülről elég vékony lehet, a tankinspector most valamiért nem megy, nem tudom megnézni de szerintem az a rész nem túl vastag.
Most néztem meg máshol. A torony előtti rész ha föntről nézzük kb. 30-40mm vastag. A torony teteje 40-60mm. Tehét ha ezeket a részeket kapta el akkor simán átmehetett.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...