Jelenleg 135 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 49 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 4 hónapja #117828 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
A deadeye perk, vagy a segítő serb kéz? Az js-4-es nem is tudott napirendre térni.
4 here, pl. a t71-től mehetet volna mindenki a levesbe. Buldog 1-1-be :oops:
De persze a noob arty-k.

A méreg

Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #118543 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
"new GW E-100" (replacement?) will have bad accuracy and huge alpha

Kiváló, adjuk az embereknek azt amire nincs szükségük! Cseréljük le a G.W E 100-at a G.W. Tiger 30.5cm-re! Frankó ötlet!
- magasabb és nagyobb = nincs álca
- böhöm nagy kaliberű löveg = nincs álca
- hosszabb mint a G.W. Tiger = még lassabban fordul
- 305mm-es löveg = 3000 alfa sebzés? több mint egy perces újratöltés? instant spot ha elsütöd az ágyút?
- ugyanaz a motor = kiherélt sebesség és nemlétező mobilitás
- max 0°-os függőleges depressziós szög - képtelen megvédeni magát
- mindezek mellett még vak is, a nerfelt látótáv miatt

Csupa móka és kacagás érkezik az év vége felé!

források:
ritastatusrepor...q.html
ftr.wot-news.co...r-spg/
ftr.wot-news.co...ments/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03

10 éve 4 hónapja #118559 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

"new GW E-100" (replacement?) will have bad accuracy and huge alpha

Kiváló, adjuk az embereknek azt amire nincs szükségük! Cseréljük le a G.W E 100-at a G.W. Tiger 30.5cm-re! Frankó ötlet!
- magasabb és nagyobb = nincs álca
- böhöm nagy kaliberű löveg = nincs álca
- hosszabb mint a G.W. Tiger = még lassabban fordul
- 305mm-es löveg = 3000 alfa sebzés? több mint egy perces újratöltés? instant spot ha elsütöd az ágyút?
- ugyanaz a motor = kiherélt sebesség és nemlétező mobilitás
- max 0°-os függőleges depressziós szög - képtelen megvédeni magát
- mindezek mellett még vak is, a nerfelt látótáv miatt

Csupa móka és kacagás érkezik az év vége felé!

források:
ritastatusrepor...q.html
ftr.wot-news.co...r-spg/
ftr.wot-news.co...ments/

Sok hülye, egyik mondatuk a másikba vág. A Sturmtigert nem szívesen tennék bele a játékba (nem lehet balanszolni), 75 mm-rel kisebb kalibert már tudnának, mi? Nem akarnak csinálni egy Tier XII-t, ahol német vasúti ágyúk fognak szerepelni?

10 éve 4 hónapja #118991 Írta: MadisZ
Megválaszolva: MadisZ
Sziasztok
Van egy M41 HMC tankom.
az lenne a kérdésem hogy ha berakom perk-nek a pillanatkép képességet akkor az működik ágyú mozgatása közben vagy csak a forgó tornyos tankokon működik?

10 éve 4 hónapja #119013 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
én úgy tudom artynál működik ez a dolog.

10 éve 4 hónapja #119475 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Szia Szilvi.
Igazából csak adatokat tudok nézni, tier 5-ig kipróbáltam minden artyt de fölötte egyedül az oroszt. Artynál hogy milyen pontossági adatokat adnak meg, nem ér semmit. Pl. A SU-14-2-nek 0,82m a pontossága, az M41-nek 0,79m. Tehát elvileg ugyan olyan találati arányomnak kellene lenni a két artyval, főleg úgy hogy egyszerre volt meg mind a kettő, mégis a SU-val 35% a találati arányom, az M41-el 28%. Volt, hogy SU 6-ból 6 talált és volt hogy M41 11-ből 10 mellé!!!
Azt kell eldönteni, hogy milyen szintig akarsz elmenni.
A francia ágról végig elmondható, hogy pontosabbak a többinél, viszont kissebbet sebeznek.
Az oroszok pontatlanok, viszont nagy a sebzés de kicsi az ágyú szög.
Az amcsik az oroszok és a franciák között vannak, nem pontos, nem sebez akkorát mint az orosz ( kivéve tier10 ), de nagyobbat mint a francia és elég nagy az ágyú szög.
A németek magasabb szinten oroszosak, nagy sebzés, pontatlan, kis ágyúszög ( kivéve GWpanther ).
Az angolok. Háááát.... tier6-ig nem nevezném artynak. bishop-nak fv304-nek 500m-es lőtáv????? Az fv-vel még el lehet bohóckodni, mert az elég gyors, mozgékony, de a bishop???? Nem megy nem hajlandó fordulni, kicsit sebez, nem talál el semmit ( pedig 2 skill-es legénységgel próbáltam ) és ezzel kellene 500m-nél közelebbre menni az ellenséghez. Följebb már nagyot lőnek. Az angol artykra mondható el az, hogy legjobban be tudnak lőni a sziklák mögé, mert elég nagy szögben lőnek.
Tehát el kell dönteni, hogy mi a cél? Melyik tier? És hogy melyik stílus fekszik jobban, gyorsabban kissebb sebzések, vagy ritkábban de nagyokat.
Ha tier10 a cél, akkor egy két adat.:
Conqueror Gun Carriage : 2200 dmg, 117 pen, 1,1m/100m pontosság, 8.5mp célzásidő, 60 fok ágyú szög, közel 1 perc töltésidő, lőtáv 1000m, robbanósugár alap:7.76m arany:11.1m, páncéltörő lövedéke nincs.
Bat.-Châtillon 155 58: 1250 dmg, 95 pen, 0.68m/100m pontosság, 5.5mp célzásidő, tornyos!, 80mp töltésidő (4 lövedék/tár ), lőtáv 1400m, robbanósugár: alap 3.97m, arany 5.34m, HEAT átütése 185.
G.W. E 100: 2000dmg, 105 pen, 0,84m/100m pontosság, 7mp célzásidő, 12 fok agyú szög, 42 mp töltésidő, lőtáv 1300m, robbanó sugár alap 6.44m, arany 9.21m, páncéltörő átütés 303.
Object 261 : 1700dmg, 102 pen, 0.66m/100m pontosság, 6.5 mp célzásidő, 10 fok agyú szög, 35 mp töltésidő, lőtáv 1460m, robbanó sugár alap 4.91m, arany 7,28m páncéltörő átütés 360,
T92 : 2250 dmg, 120 pen, 0.92m/100m pontosság, 8 mp célzásidő, 24 fok ágyú szög, 53 mp töltésidő, lőtáv 1400m, robbanó sugár alap 8.13m arany 11.64m páncéltörő átütés 370.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Arkta, bela455, Szilvi, Sveryxx

10 éve 4 hónapja #119565 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Figyelem: Spoiler!

Csak egy kicsit pontosítanék. A fránya találati arányba csak az átütő találatot számolja be.

10 éve 4 hónapja #119584 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Szia Szilvi.
Igazából csak adatokat tudok nézni, tier 5-ig kipróbáltam minden artyt de fölötte egyedül az oroszt. Artynál hogy milyen pontossági adatokat adnak meg, nem ér semmit. Pl. A SU-14-2-nek 0,82m a pontossága, az M41-nek 0,79m. Tehát elvileg ugyan olyan találati arányomnak kellene lenni a két artyval, főleg úgy hogy egyszerre volt meg mind a kettő, mégis a SU-val 35% a találati arányom, az M41-el 28%. Volt, hogy SU 6-ból 6 talált és volt hogy M41 11-ből 10 mellé!!!
Azt kell eldönteni, hogy milyen szintig akarsz elmenni.
A francia ágról végig elmondható, hogy pontosabbak a többinél, viszont kissebbet sebeznek.
Az oroszok pontatlanok, viszont nagy a sebzés de kicsi az ágyú szög.
Az amcsik az oroszok és a franciák között vannak, nem pontos, nem sebez akkorát mint az orosz ( kivéve tier10 ), de nagyobbat mint a francia és elég nagy az ágyú szög.
A németek magasabb szinten oroszosak, nagy sebzés, pontatlan, kis ágyúszög ( kivéve GWpanther ).
Az angolok. Háááát.... tier6-ig nem nevezném artynak. bishop-nak fv304-nek 500m-es lőtáv????? Az fv-vel még el lehet bohóckodni, mert az elég gyors, mozgékony, de a bishop???? Nem megy nem hajlandó fordulni, kicsit sebez, nem talál el semmit ( pedig 2 skill-es legénységgel próbáltam ) és ezzel kellene 500m-nél közelebbre menni az ellenséghez. Följebb már nagyot lőnek. Az angol artykra mondható el az, hogy legjobban be tudnak lőni a sziklák mögé, mert elég nagy szögben lőnek.
Tehát el kell dönteni, hogy mi a cél? Melyik tier? És hogy melyik stílus fekszik jobban, gyorsabban kissebb sebzések, vagy ritkábban de nagyokat.
Ha tier10 a cél, akkor egy két adat.:
Conqueror Gun Carriage : 2200 dmg, 117 pen, 1,1m/100m pontosság, 8.5mp célzásidő, 60 fok ágyú szög, közel 1 perc töltésidő, lőtáv 1000m, robbanósugár alap:7.76m arany:11.1m, páncéltörő lövedéke nincs.
Bat.-Châtillon 155 58: 1250 dmg, 95 pen, 0.68m/100m pontosság, 5.5mp célzásidő, tornyos!, 80mp töltésidő (4 lövedék/tár ), lőtáv 1400m, robbanósugár: alap 3.97m, arany 5.34m, HEAT átütése 185.
G.W. E 100: 2000dmg, 105 pen, 0,84m/100m pontosság, 7mp célzásidő, 12 fok agyú szög, 42 mp töltésidő, lőtáv 1300m, robbanó sugár alap 6.44m, arany 9.21m, páncéltörő átütés 303.
Object 261 : 1700dmg, 102 pen, 0.66m/100m pontosság, 6.5 mp célzásidő, 10 fok agyú szög, 35 mp töltésidő, lőtáv 1460m, robbanó sugár alap 4.91m, arany 7,28m páncéltörő átütés 360,
T92 : 2250 dmg, 120 pen, 0.92m/100m pontosság, 8 mp célzásidő, 24 fok ágyú szög, 53 mp töltésidő, lőtáv 1400m, robbanó sugár alap 8.13m arany 11.64m páncéltörő átütés 370.

itt van sok info:
vteps.hu/index....torial
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szilvi

10 éve 4 hónapja #119661 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
su-14-1-em van az utobb frissites utan mar kezdem eltalalgatni vele a celpontot,de meg mindig nagyon esetleges,milyen skileket erdemes adni a legenysegnek?erezheto-e ha jobb legenyseget rakok bele foleg a pontosagon?igazabol a nagy alfa erdekelne,meg,hogy nagy szogbe lojjenek.koszonom a kimerito valaszodat,meg gmaster0o0-nek is a linket.

10 éve 4 hónapja #119723 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

su-14-1-em van az utobb frissites utan mar kezdem eltalalgatni vele a celpontot,de meg mindig nagyon esetleges,milyen skileket erdemes adni a legenysegnek?erezheto-e ha jobb legenyseget rakok bele foleg a pontosagon?igazabol a nagy alfa erdekelne,meg,hogy nagy szogbe lojjenek.koszonom a kimerito valaszodat,meg gmaster0o0-nek is a linket.

Nekem a SU-14-2-őn így néz ki a legénység: mindenki BIA, parancsnok 6. érzék, 1.töltő pillanat kép, 2.töltő álca, vezető kuplung égető, 1. töltő álca, 2. álca.

A jobb legénységtől egyértelmű hogy jobb lesz, érezhető a külömbség, de azért nagy csodára ne számíts. Van hogy a lövések 80%-a talál, van hogy 80%-a mellé megy. Ez van, ezen nem igazán tudsz változtatni. Ha majd megveszed a 8-ast, az már sokkal jobb lesz, mindenben javul a 7-hez képest. Ugyanaz az ágyú, mégis egészen más. Gyorsabban tölt,céloz,pontosabb. És mivel zárt, mehet rá venti, ami még javít a dolgokon. Nekem most venti, célzásgyorsító,töltésgyorsító van rajta. Így töltésidő 38 mp, célzás 6.2 mp, pontosság 0.79. Ez már nem olyan rossz, lehet vele egész pontosan lőni.
Viszont ezzel nem fogsz sziklák mögé lövöldözni. Ha szikla mögé lődözős kell , akkor angol arty. De tier5-ig szenvedős! A hatos nem tudom milyen, azt már nem vettem meg. Följebb elvileg jók.

10 éve 4 hónapja #119748 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Mivel a SU-14-1 egy tier 7-es arty, ami tier 9-es csúzlijával képes egy szerencsés lövésből egy lövéssel kilőni egy teljes életerővel rendelkező 8-as nehéz tankot, vagy 9-es közepes tankkot - személyes tapasztalat, utólag is elnézést annak a random Tigris II-nek és Type 61-nek, akiknek valószínűleg igencsak elronthattam a napját anno - okkal nagyon pontatlan. A fullos legénység segít ezen, de pontatlan marad utána is, mivel ha mindig találna, vagy pontosabb lenne, élvezhetetlen lenne a játék a többiek számára. Ehhez hozzá kell, és szerintem lehet is szokni. A többiben bandras32 már válaszolt.

10 éve 4 hónapja #121525 Írta: ArtyFanHun
Megválaszolva: ArtyFanHun
Szevasztok. Szeretnék egy csatornát indítani a youtubon a mindenki által okkal utált artyknak - vagy ki hogyan hívja. :evil: Ezért kérek
mindenkit aki rendelkezik egy jó vagy vicces artys meccse, az küldje el nekem a replay fájlt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy a wotreplays.com/ feltölteni és a linkjét elküldeni.
Aztán lesz mindekinek mit/kit fikázni :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, jedilovag

10 éve 4 hónapja #121553 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szevasztok. Szeretnék egy csatornát indítani a youtubon a mindenki által okkal utált artyknak - vagy ki hogyan hívja. :evil: Ezért kérek
mindenkit aki rendelkezik egy jó vagy vicces artys meccse, az küldje el nekem a replay fájlt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy a wotreplays.com/ feltölteni és a linkjét elküldeni.
Aztán lesz mindekinek mit/kit fikázni :)

Te aztán igazán nagy troll vagy, bekúrtad a vasreszelékbe a mágnest:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Szete58, bulbasaur55, ArtyFanHun

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #121561 Írta: ArtyFanHun
Megválaszolva: ArtyFanHun
Nem trollkodásnak szánom. Bár tudom rossz ómen itt az artyról beszélni/írni.

10 éve 4 hónapja #121563 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Mindenki azzal játszik amivel akar,szeret!

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 28 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.