Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online
Sehol egy Coelho? Deszar...
Konstruktív komment No. 1nem unjátok még a sok sírást?
ha ennyire jó jöjjön még/3 sebtében kikeresett idézet:
"A panaszkodástól a nehézségeid még nem hagynak el, legfeljebb a társaid."
"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár."
"Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta! Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla! Csak ne panaszkodj!"
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár."
"Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta! Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla! Csak ne panaszkodj!"
Attól még buzik az artisták, hogy a guglival kikeresel és bemásolsz idézeteket
mind hátul kempel amíg a fél csapatot ki nem szedik, aztán kezd bele a csatába, hogy neki több sebzése meg killje legyen
Ez egy csapatjáték szerintem, ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot, mert különben az az oldal el fog esni. Akkor is, ha így az arty veszélyt jelent rád is nézve.
- Egot félretéve olyan szerepet töltök be egy meccsen, mint a sakk táblán a vezér. Ha minden jól alakul szinte uralom a játékot. Lehetőségekhez mérten segítek, viszont fölöslegesen nem áldozom fel magam. Hiszen tudom ha én nem hozom ki a maxot, akkor az esetek 60-70%-ban vesztünk.
Figyelem: Spoiler!
mind hátul kempel amíg a fél csapatot ki nem szedik, aztán kezd bele a csatába, hogy neki több sebzése meg killje legyen
Ehhez azért írnék pár dolgot (pedig már 132424325 alkalommal ki volt tárgyalva):
- Sosem voltam klántag, szakaszozni is kb. csak a 15000. csatám után kezdtem el, de egy valamit megtanultam a single player módban: ha engem kilőnek a csapat győzelmi esélyei jelentősen csökkennek, ez tény. 46-54%-os győzelmi esélynél én vagyok a különbség.
- Miért várok? Hogy lássam mit csinál a csapatom, és mit csinál az ellenfél. Elején beállok jó pozícióba, hogy sebezzek párat. Ha ezt én nem teszem meg, akkor senki. Ergo még több esélyt adok az ellennek. Nem szabad fejjel a falnak rohanni.
(Példa: IS7-tel szinte sosem vagyok első vonalban)
- Minél többet sebzek annál nagyobb eséllyel nyerünk. Mert az esetek 95%-ban jó döntést hozok (kivéve mikor Dodge-ot magára hagyom a rossz berögződések miatt)(Példa: ha választani lehet az ellenfél legerősebb tankjait sebzem le)
- Segítségre az esetek 98%-ban nem számíthatok főleg rossz játékosoktól.
(Példa: saját artynk telibelő, vagy mikor odarohanok segíteni valakinek, az menekülőre fogja és benne hagy a sz*rban)
- 1 vs 1-ben a játékosok 99.9 %-nál jobb vagyok ugyanolyan tankban. (T54 vs T54-ben T29 vs T29, E75 vs E75-ben, IS7 vs IS7 stb. még nem vesztettem) Esetek 80-85%-ban győztesként jövök ki 2 vs 1 szituból is. Ezt azóta veszem észre mióta, egyre gyakrabban rohannak le 3/4/5 fős csoportokban a játék végén. Viszont itt mérlegelnem kell, hogyha belemegyek ilyen 1vs1 szituba, akkor marad-e annyi a tankban, hogy további 3-4-5 ellenfélre is legyen elég erőforrásom.
- A hétvégén 3 meccset hoztam le 1 vs 3/4 játékos ellen, úgy hogy a csapatom szétflamelte a chatet, hogy reportál, camper noob, ebay acc, és a többi lóhugy...
Bezzeg amikor lehoztam, akkor meg kussolt mindenki, írtam is, hogy kinyalhatjátok a seggem, megint lehet dicsekedni a győzelmi aránnyal.
- Egot félretéve olyan szerepet töltök be egy meccsen, mint a sakk táblán a vezér. Ha minden jól alakul szinte uralom a játékot. Lehetőségekhez mérten segítek, viszont fölöslegesen nem áldozom fel magam. Hiszen tudom ha én nem hozom ki a maxot, akkor az esetek 60-70%-ban vesztünk.
- Amikor valaki azt mondja, hogy campel a lila/kék játékos, akkor ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy Ő sokkal jobban tudja mit csinál, mint Te, aki bírálod.
(Példa: Drogba, mikor egész meccsen sétál és az utolsó 10 percben bever két gólt)
De ha meglátsz valakit, aki lila/kék és a Td-k mellett campel full hp-val light tankban ülve, azt nyugodtan lődd telibe. Egy lövésért még nem tiltanak el.
- Amikor gold ammot használ egy jobb játékos, nem kell neki írni, hogy goldnoob. Nem azért használja a gold ammot, mert nem tudja, hogyan lehet szétcincálni bárkit is. Csupán csökkenti az RNG ráhatását, és nem akar tökölni olyan tankok kiszedésével, akik számára nem jelentenek kihívást (nem pazarolja azt az időt).
Egy tipp, ha megnézed játék végén, hogy a kék/lila játékos mekkora távolságokat tett meg a meccsen meg fogsz lepődni. Övé lesz a legtöbb. És miért?
Mert jó időben van jó helyen.
Ahogy olvashattad, tisztelet a kivételnek mondatrész szerepelt abban amit írtam.
Amit írtál, és ha így játszol az a ritkább, inkább az van, hogy hátul kempel az elit klubb, megvárják amíg a csapat nagyrésze elhullik, és learatják a babért, vagy épp kiszedik őket is egyszerre többen.
Ez egy csapatjáték szerintem, ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot, mert különben az az oldal el fog esni. Akkor is, ha így az arty veszélyt jelent rád is nézve.
Ha egyedül vagy heavy akkor más a szituáció ez is egyértelmű.
De az szerintem nem korrekt, hogy a nagyobb sebzés miatt a fél/háromnegyed csapatot beáldozod. Ők is játékosok, és várják, hogy a csapat együtt nyerje meg a csatát.
Olyan mint a foci. Hiába van 1-1 csapat tele sztár játékosokkal, ha nem tudnak együtt és egymásért játszani.
A másik ok amiért az elit játékosokra lövök én is első körben ha tehetem, kiszedem a jobb játékost, aki a csapatomra és rám is nagyobb veszélyt jelent, jelentősen növelem a győzelmi esélyeinket.
No akkor menjünk ezeken végig, pontokra szedve.
Figyelem: Spoiler!
Ehhez azért írnék pár dolgot (pedig már 132424325 alkalommal ki volt tárgyalva):
- Sosem voltam klántag, szakaszozni is kb. csak a 15000. csatám után kezdtem el, de egy valamit megtanultam a single player módban: ha engem kilőnek a csapat győzelmi esélyei jelentősen csökkennek, ez tény. 46-54%-os győzelmi esélynél én vagyok a különbség.
- Miért várok? Hogy lássam mit csinál a csapatom, és mit csinál az ellenfél. Elején beállok jó pozícióba, hogy sebezzek párat. Ha ezt én nem teszem meg, akkor senki. Ergo még több esélyt adok az ellennek. Nem szabad fejjel a falnak rohanni.
(Példa: IS7-tel szinte sosem vagyok első vonalban)
- Minél többet sebzek annál nagyobb eséllyel nyerünk. Mert az esetek 95%-ban jó döntést hozok (kivéve mikor Dodge-ot magára hagyom a rossz berögződések miatt)(Példa: ha választani lehet az ellenfél legerősebb tankjait sebzem le)
- Segítségre az esetek 98%-ban nem számíthatok főleg rossz játékosoktól.
(Példa: saját artynk telibelő, vagy mikor odarohanok segíteni valakinek, az menekülőre fogja és benne hagy a sz*rban)
- 1 vs 1-ben a játékosok 99.9 %-nál jobb vagyok ugyanolyan tankban. (T54 vs T54-ben T29 vs T29, E75 vs E75-ben, IS7 vs IS7 stb. még nem vesztettem) Esetek 80-85%-ban győztesként jövök ki 2 vs 1 szituból is. Ezt azóta veszem észre mióta, egyre gyakrabban rohannak le 3/4/5 fős csoportokban a játék végén. Viszont itt mérlegelnem kell, hogyha belemegyek ilyen 1vs1 szituba, akkor marad-e annyi a tankban, hogy további 3-4-5 ellenfélre is legyen elég erőforrásom.
- A hétvégén 3 meccset hoztam le 1 vs 3/4 játékos ellen, úgy hogy a csapatom szétflamelte a chatet, hogy reportál, camper noob, ebay acc, és a többi lóhugy...
Bezzeg amikor lehoztam, akkor meg kussolt mindenki, írtam is, hogy kinyalhatjátok a seggem, megint lehet dicsekedni a győzelmi aránnyal.
- Amikor valaki azt mondja, hogy campel a lila/kék játékos, akkor ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy Ő sokkal jobban tudja mit csinál, mint Te, aki bírálod.
(Példa: Drogba, mikor egész meccsen sétál és az utolsó 10 percben bever két gólt)
De ha meglátsz valakit, aki lila/kék és a Td-k mellett campel full hp-val light tankban ülve, azt nyugodtan lődd telibe. Egy lövésért még nem tiltanak el.
- Amikor gold ammot használ egy jobb játékos, nem kell neki írni, hogy goldnoob. Nem azért használja a gold ammot, mert nem tudja, hogyan lehet szétcincálni bárkit is. Csupán csökkenti az RNG ráhatását, és nem akar tökölni olyan tankok kiszedésével, akik számára nem jelentenek kihívást (nem pazarolja azt az időt).
Egy tipp, ha megnézed játék végén, hogy a kék/lila játékos mekkora távolságokat tett meg a meccsen meg fogsz lepődni. Övé lesz a legtöbb. És miért?
Mert jó időben van jó helyen.
I)learatják a babért,
II)Ez egy csapatjáték szerintem, ahol
III)ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot,
IV)De az szerintem nem korrekt, hogy a nagyobb sebzés miatt a fél/háromnegyed csapatot beáldozod,
V)Ők is játékosok, és várják, hogy a csapat együtt nyerje meg a csatát.
VI)Olyan mint a foci. Hiába van 1-1 csapat tele sztár játékosokkal, ha nem tudnak együtt és egymásért játszani.
Ja igen, tudni kell, hogy hova menj arty elől, és hová menj az artyval a többi tank elől. Legalább annyira nehéz mint light tankkal jól játszani.
És még egy szösszenet. A kék és lila játékosokat örömmel szedegetem ki ha adnak rá lehetőséget, mert tisztelet a kivételnek (azért akad, főleg nálunk Fateroknál) mind hátul kempel amíg a fél csapatot ki nem szedik, aztán kezd bele a csatába, hogy neki több sebzése meg killje legyen. Na ha én artyval vagyok, akkor arra törekszem, hogy ezt a vágyálmát ne tudja beteljesíteni.
Gratulálok! Nagyon jó érzés lehet érdemtelenül elrontani más játékát. Fair dolog a pálya túlfeléről leklikkelni valakit, és élvezkedni a bosszankodásán.
No akkor, sorjában (boncoljuk fel, Uraim ezt az állatorvosi lovat!):
1. vágás: Köszönöm az összes kocaartys nevében!
2. vágás: Tényleg jó érzés. Az ember azért játszik, h. jó érzéssel töltse el a játék, vö. boldogsághormon...
3. vágás: Az, h. mi érdemtelen s mi nem, annak nem hiszem, h. Te lennél a tudója.
4. vágás: Ennek a játéknak ez a célja: elrontani más játékát és lehozni a magadét: ui. ez nem csak a Te játékod, hanem az övé is... és mindenkié, aki ott van a pályán.
5. vágás: Persze, h. fair dolog. Egyrészt - lásd 4. pont -, nem Te döntöd el, mi a fair, s mi nem az - ui. nem sért semmi játékszabályt, másrészt a lőtávjáról nem ő tehet, azt a WG szabja meg.
6. vágás: Mi az, h. „leklikkelni”? Van olyan, h. felklikkelni? Értem én, h. pejoratív értelmet akarsz a szónak ezzel adni, de Te ha lősz, tán nem klikkelsz?
7. vágás: Kárörömről hallottál már? Az egyik legszebb öröm állítólag pedig...
Összevarrás: egyetlen módon tudod elkerülni, hogy élvezhesse a bosszankodásodat, mégpedig úgy, hogy juszt se bosszankodsz... nem adod meg neki ezt az örömöt, h. földúltan láthasson, ill. olvashassa a dühöngésedet... nézd inkább a dolog pozitív oldalát: hamarabb mehetsz csatába a következő tankoddal, s jöhet a visszavágó...
Oh, semmi fontos.@Treffhetes, majd otthon csekkolom a videót, itt nem tudom sajna.
Oh, semmi fontos.@Treffhetes, majd otthon csekkolom a videót, itt nem tudom sajna.
Figyelem: Spoiler!Bástya elvtárs: Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
![]()
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...