Jelenleg 61 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142901 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
Figyelem: Spoiler!

ja majd a tier 8 light tankok valószínű hogy 150 mm átütést kapnak, csak azért hogy a drága E-100-adat kb sehol ne tudja sebezni, mert az úgy nagyon jó ha a light tankok csak free fragek a nehéztankok számára.....

illetve annyit hozzátennék, sehol nem írtad az első kommentben, hogy mennyi hp-d volt és hogy ki ellen harcoltál

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142902 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Azt hittem hogy nem tudsz az előzőeknél nagyobb baromságot írni. Tévedtem.
Azért vagy ilyen hülye ehhez a témához, mert nem játszottál még soha életedben tier5+ lighttal.
Amúgy öngól: Az elc-nek nagyon magas átütése van, a tier8asokat is átviszed. Na akkor az nem OP, azt nem nerfelik? Ne mondd már hogy csak stathuszárok játsszanak a lightokkal. Azért látsz vele jó játékosokat Mert ahhoz kell a legtöbb gondolkodás és a tárasokhoz. A kettő együtt meg még nagyobb gondolkodást igényel. De gondolkodással lighttal is szép eredményeket lehet elérni. Ha e100-zal 400 hp-n vagy akkor neked már édesmindegy mivel foglalkozol.
És az e100 300+ penes gold átütése nem zavar??? Golddal akármilyen kemény célpontot átvisz szemből. Akkor én meg szeretném ha azt nerfelnék, mert az is OP. Na? Van különbség? Nincs.

10 éve 1 hónapja #142903 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Erre valaki valamit?

Vagy erre? Spot nélkül oda kattintani? 46 win el

Itt meg az a legjobb hogy 70 el jövök lefelé a dombon

1 kép: topp tier a puszta közepén, nem értem min csodálkozol.

2 kép: artyk vakon is lövik azt a helyet (meg tankkal is oda lövök ha nincs mire lőni) annyira 1értelmű, hogy ott mindig van valaki.

3 kép: be makkolt, de 1 replayon jobban lehetne látni mint egy képen hogy mi is történt.

10 éve 1 hónapja #142904 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
amúgy abba is nyugodtan belegondolhatsz hogy vajon miért kapnak olyan nagy átütést a light tankok

segítek, mert az összes pályán egyre jobban ellehetetlenítik a spotolást és ha már spot sebzést nem tud szerezni akkor legalább tudjon valamit lőni lepattanás nélkül

10 éve 1 hónapja #142905 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

Az első képre szerintem magad is tudod a választ.
1.Rosz helyen vagy. Lehetett volna rá számitani az elején, hogy az arty K 8,9,0 környékén lesz. Te kint vagy a nagy semmibe. szinte mindenki fedezékben van vagy messze a spoterrtöl csak te nem
2. +25 dobott az arty

10 éve 1 hónapja #142906 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Valahogy élvezhetőbbé szerették volna tenni az arty ágat, gondolom ezért építették bele a splash-t. Másképpen tényleg nem lenne sok értelme, hiszen a jó találathoz igen pontosan kellene célozni, még álló tankra is, ami valljuk be, nem nagyon menne nagy távolságról. :)

10 éve 1 hónapja #142909 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
1.kep 50 mp a csata ideje. Tornyos tankokkal mindig oda megyek, eddig soha nem kaptam lövést. De jó legyen. Az én hibám
2.bokorban állok? Ahogy látom nagyon nem. És nekem azt ne magyarázd hogy akinek 24k csatabol 46 winje van az pont oda fog lőni és telibekur.
3.ez 9.8-as kép, de a régi Dühöngőben lehet megvan a replay is. Mindenesetre rohadna meg.

Szilvi melletted egy vödör kátrány Atom villanás

10 éve 1 hónapja #142912 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Valahogy élvezhetőbbé szerették volna tenni az arty ágat, gondolom ezért építették bele a splash-t. Másképpen tényleg nem lenne sok értelme, hiszen a jó találathoz igen pontosan kellene célozni, még álló tankra is, ami valljuk be, nem nagyon menne nagy távolságról. :)

Csak így ez nagyon eltolja az arányt, főleg hogy bőven hullanak a legények mostanság a normál lövésektől is nem hogy az arty-tól.

10 éve 1 hónapja #142913 Írta: Toydolls2

1.kep 50 mp a csata ideje. Tornyos tankokkal mindig oda megyek, eddig soha nem kaptam lövést. De jó legyen. Az én hibám
2.bokorban állok? Ahogy látom nagyon nem. És nekem azt ne magyarázd hogy akinek 24k csatabol 46 winje van az pont oda fog lőni és telibekur.
3.ez 9.8-as kép, de a régi Dühöngőben lehet megvan a replay is. Mindenesetre rohadna meg.

Szilvi melletted egy vödör kátrány Atom villanás

Csak a második képhez szólnék hozzá, azon a pályán arty-val, és mással is arra a dombra oda szoktam figyelni, ott biztos van mindig valaki. A 24k csata sem számít, mert lehet, valaki megmutatta neki, hová kell lőnie, ha arra a pályára hozza a sorsolás. Annak az amcsi artynak meg igen nagy a robbanó sugara, simán ki tudott szedni, még ha csak vakon is lőtt oda.
Szilvit meg hagyd kérlek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

10 éve 1 hónapja #142915 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
A 3. képhez még annyit fűznék hozzá, a pályának azon a részén, egy " ösvényen " rongyolsz lefelé. Nagyon nem is tudsz más irányba menni, csak azon az " ösvényen ", lényegtelen mennyivel mész, csak egy irányba haladhatsz, és így nem nehéz kiszámolni, hogy mikor, hol leszel. Csak jó időben kell elengedni a csomagot.

10 éve 1 hónapja #142918 Írta: Szevasztok
Megválaszolva: Szevasztok

Akkor adok egy fonalat.
Ami számomra érthetetlen a játékban: a splash dmg. Pontatlanná (legalábbis szerintük) tették az artykat erre adnak nekik hatalmas erejű splash sebzést. Már a létét sem értem mert olyan dolgot tettek be ami a való életben nem egészen így van. Tüzérségi lövedékek repeszei nem okoznak kárt a tankokban főleg nem a legénységben.
Szóval az agymenésem lényege az, hogy a WG próbál beleerőltetni egy valóságon alapuló játékba, (itt arra gondolok, hogy milliméter pontos átütésekkel meg szögekkel páncéltípusokkal meg vastagsággal dobálóznak) egy teljesen irreális dolgot és csodálkoznak, hogy nem működik úgy ahogy az kellene.
Bár az arty is annyira át van alakítva, hogy játszható legyen a játékban, hogy egyszerűen ahogy most van nem kiegyensúlyozott. Illetve a legkevésbé kiegyensúlyozott.

Ne keverd bele a valóságot!
De ha mégis... Mi történhetett a valóságban egy tankkal, ha mondjuk 50 méterre attól becsapódott egy tüzérségi ágyú lövése?

10 éve 1 hónapja #142919 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

1.kep 50 mp a csata ideje. Tornyos tankokkal mindig oda megyek, eddig soha nem kaptam lövést.
Akkor tedd össze a két kezed, hogy ilyen szerencséd van, hogy eddig ott nem lőttek meg. Az 1 kibaszott szar hely 1 lassú tanknak, főként úgy, hogy azon a részen van az első spott általában, így az arty is oda figyel a csata elején.

24K csata alatt már volt ideje meg jegyezni hogy hol szoktak lenni a tankok.

Ja hogy 9.8 akkor még sem minden csatában, mindig és állandóan?

10 éve 1 hónapja #142920 Írta: Toydolls2

Csak így ez nagyon eltolja az arányt, főleg hogy bőven hullanak a legények mostanság a normál lövésektől is nem hogy az arty-tól.

Persze, hogy eltolja. De nem tudsz ellene mit tenni, ha továbbra is ezzel a "korhű" játékkal szándékozol elütni a ráérő idődet. :)

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142921 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Erre valaki valamit?
...
Vagy erre? Spot nélkül oda kattintani? 46 win el

...
Itt meg az a legjobb hogy 70 el jövök lefelé a dombon

...

Nem bántásból mondom, de az első kép pont egy rossz példa.

10 éve 1 hónapja #142923 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Bánom hogy nincs meg a replay, de volt egy ilyen meccsem Sand Riveren IS7-el, hogy a hegyekhez közelebbi bázisról kezdtem, egyből felmentem jobbra, be a hegy mögé a 3 arty miatt. A meccsen kettőt tudtam lőni, összesen 3 lövést kaptam az artytól (egyet meg kimanővereztem, de az egy másik arty volt), az alábbi sebzésekkel (VÉGIG HEGY mögött):
- 300 Splash
- 400 Splash
- 1450 Splash (ezt a kanyonban kaptam, előttem és mindkét oldalt sziklák között álltam)

A meccsen a Conqueror GC bocsánatot kért és tudjátok mit mondott? Hogy azért lőtt, mert nekem volt a legjobb statom és TUDJA, hogy nem tudok hova menni a pályán, mert mindenhol meg tud lőni, akár a hegy mögött is. Az első lövés után folyamatosan hátráltam, csak egy dologra figyeltem, hogy NE tudjon lőni az arty. Nem sikerült.

Szóval aki még egyszer ezzel a baromsággal jön, hogy menjünk arty safebe, az nyugodtan törölheti is a játékot. Ráadásul nem egy ilyen pálya van, ahol aktív játékot EGYÁLTALÁN NEM lehet játszani, ha van arty, hanem jó néhány:
- Prohorovka, Fiery Salient, Redshire és nem gondolkodtam magam halálra. Persze tudom, hogy ha a bal felső sarokban nem csinálok semmit egy ház mögött, nem tud meglőni, na de akkor meg minek léptem be a csatába?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 16 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.