Jelenleg 62 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145750 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Úgy értem, hogy az általam lejátszott 3-4 meccs alatt van egy ilyen faggot ;)
E100 nulla sebzés 8 másodperc leforgása alatt 3 arty fókuszolt ki. Legközelebb megyek artyt védeni, mert akkor nem kapok spotot, és így nem tud az a clicker/faggot rámkattintani.

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145753 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
treffhetes10 arra gondol, vagy úgy érti, hogy honnan tudod, hogy minden 3.-4. csatában ezt csinálja.

Bár az is igaz, ha egyszer megteszed, akkor többször is.
Nem ért ezt miért nem tudja figyelni a wg. Minden baromságot log-ol, mér számol, statisztikát vezet. Még olyat is amiről nem ad ki infot. Ezt is tudná büntetni. A csapatban utolsó életben lévő az arty és vízbe fullad, feladja stb.. akkor egy hetes bann. Vagy ilyesmi.

10 éve 3 hete #145764 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Ez nem ugyanazt jelenti, de már legalább értem. :)

Régebben volt hír, hogy komolyabban veszik az öngyilkosságokat, de én nem vettem észre ebből semmit. (Mondjuk én nem is csinálom)

Merc, nem próbálod meg, hogy mennyi fulladás után kapsz ban-t? Bocs, de én most hajtok a wz-re. ;)

10 éve 3 hete #145769 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi

Régebben volt hír, hogy komolyabban veszik az öngyilkosságokat, de én nem vettem észre ebből semmit. (Mondjuk én nem is csinálom)

Merc, nem próbálod meg, hogy mennyi fulladás után kapsz ban-t? Bocs, de én most hajtok a wz-re. ;)[/quot
Irtam mar sokszor en 35% alatt nem jatszok,nem kapok erte semmit.amugy ,hogy tudnak szankcionalni amikor az normal,hogy 3 perc alatt a csapat fele elhullik. ki se tunok a tomegbol amugy volt mar olyan jatek azt hiszem 18% sansz volt nyerni heten mentunk a vizbe.ahol nincs viz,vagy szakadek,ott megyek"spottolni"de mindig 0 sebzesel lepek le,azt hogy sebzek,es utana megolom magam azt nem jatszom.ennyi majd ha fair mm lesz(45-55%) akkor sportszeruen fogom nyomni,addig nem.

10 éve 3 hete #145772 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Merc, nem próbálod meg, hogy mennyi fulladás után kapsz ban-t? Bocs, de én most hajtok a wz-re. ;)[/quot
Irtam mar sokszor en 35% alatt nem jatszok,nem kapok erte semmit.amugy ,hogy tudnak szankcionalni amikor az normal,hogy 3 perc alatt a csapat fele elhullik. ki se tunok a tomegbol amugy volt mar olyan jatek azt hiszem 18% sansz volt nyerni heten mentunk a vizbe.ahol nincs viz,vagy szakadek,ott megyek"spottolni"de mindig 0 sebzesel lepek le,azt hogy sebzek,es utana megolom magam azt nem jatszom.ennyi majd ha fair mm lesz(45-55%) akkor sportszeruen fogom nyomni,addig nem.

Most viccelsz ugye? :unsure:

10 éve 3 hete #145776 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Tudod, ha te sem csinálnád, azzal sok embernek nem rontanád el a meccsét.
Te pontosan ugyanolyan vagy mint a "rossz játékosok a csapatodban", sőt még rosszabb. Ők legalább tesznek valamit hogy esetleg növeljék az esélyüket. Ha nem is tudnak játszani, de legalább megpróbálták. A te "játékstílusod", ha nevezhetem ezt annak, kifejezetten undorító.

10 éve 3 hete #145778 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
Miert lenne vicc?tudom kb 30 kilepesnel egyszer elofordul,hogy meg is nyernek,de a tobbinel bejon a papirforma.nem vesztegetem az idomet.inkabb keresem a jo csatakat. a win8,meg zoldbe van igy is.

10 éve 3 hete #145782 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Miert lenne vicc?tudom kb 30 kilepesnel egyszer elofordul,hogy meg is nyernek,de a tobbinel bejon a papirforma.nem vesztegetem az idomet.inkabb keresem a jo csatakat. a win8,meg zoldbe van igy is.

Ismét rajzás van vagy mi az ég? Tegnap Vivaldi, ma te. Holnap ki fog?? Visszatér mydocuments meg killmask?
Win8 nincs WN8 van.
Igazán kíváncsi lennék arra, hogy az általad említett zöld egyenlő-e az én általam ismert színnel.
Kilépsz a csatából, és? "Jaj de boldog vagyok, ismét elbasztam 14 ember csatáját. Húúúú de geci keménynek érzem most magam".
Az általad említet jó csata pedig "Aztatetves tudtam 1-et sebezni :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: gyorsan megosztom mindenhol"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

10 éve 3 hete #145792 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Zárolom, minimum a verzióváltás-dömping végéig. Nem hiányzik az szervernek még az itteni parttalan vita ütés-váltás is...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, FZRPUPU, Sveryxx

10 éve 2 hete #146970 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Valaki aki artyzik és esetleg tapasztalt hasonlót az ossza meg velem pls!
A kérdésem az hogy a mostani peccs óta még jobban kitolták az egyszer fenn egyszer lenn határait?Itt az artyra gondolok.
Mert azért az eléggé feltünő hogy ha egyedül megyek random csatát(bármennyit) akkor abszolute nem találok el semmit,és nem egyszer ezen bukott a csata.
Ha szakaszban megyünk,akkor meg kiütök mindenkit a haja alól még a lehetetlen is betalál,jönnek a küldik sorban,testvériség stb...
Szóval úgy érzem hogy azért ez már túl megy a jó ízlés határán.
Olyan mintha nem 25% hanem 80 vagy 90% lenne az RNG.

10 éve 2 hete #146973 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
érdekes módon engem már legalább egy hete nem bosszantott fel egy tüzér sem, nem tudom, vagy nem engem fókuszáltak vagy csak nem találtak el
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 2 hete #146974 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Nem tudom mi zajlik a szerveren, de most engem is elkerültek eddig az artyk :ohmy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, nemo510

10 éve 2 hete #146977 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Kopogjátok le, de gyorsan!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Szete58, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, Morphelo, viktor9421

10 éve 2 hete #146981 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Megkérnék mindenkit hogy egy picit tegye félre az arty gyűlöletét,és úgy nézze meg a videót mintha a kedvenc tankjával játszana (Ti is ilyet szeretnétek?).
A patch óta szinte minden csatám ilyen,és azért emeltem ki ezt a videót mert itt látszik a legjobban hogy milyen módon nyerte meg az ellenfélnek a meccset az RNG.
Az első lövés céltévesztése is érthetetlen volt,mert ilyen közelről nem téveszt szinte soha ez az arty.(Legalábbis eddig.)
Ha a Leót kiszedem nagy eséllyel nyertünk volna,de így ő meg az arty mindenkit ledarált.

Csak azt tudom mondani ezek után ha ez direkt van így,hogy szeretkezzen a felmenőivel az összes WG-s programozó akinek ez köszönhető.
Legalább 30 csatámat dobta így el a WG.
Nem is csodálom hogy 2 dolog miatt is utálják az artykat.
Az egyik ugye ha valakit kilőnek.Azt még meg is értem (rohadt szerencsés arty).
A másik ha az ellent nem tudja kilőni.Ezért nem lehet rá számítani.
Artysként azt mondom hogy így tényleg nincs értelme az artyknak,vegyék ki a francba mert nem azért grindeltem ki és toltam a legénységet hogy egy használhatatlan sz@rkupacom legyen.
Már azt is bánom hogy megint prém fiókot vettem.Kidobott pénz.
Viszont ha light tankkal megyek,akkor meg rühellem az olyan csatát amiben nincs arty.
Akkor a light is ugrott.
Viszont ha van akkor meg ennyit ér.
Kezd herótom lenni.Azt hiszem körülnézek a konkurenciánál.
THX a válaszokat.

10 éve 2 hete #146987 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Üdv!

GunnersHun [T-F-K]
> Nem ért ezt miért nem tudja figyelni a wg.
> Minden baromságot log-ol, mér számol,
> statisztikát vezet.
> Ezt is tudná büntetni.

Nem, nem tudná. Illetve figyelni tudná, büntetni is, de nem érne el vele semmit.

Gondold végig: azt megteheti, hogy figyeli a vízbe fulladások gyakoriságát, és körülményeit. Ez valamennyire akár automatizálható is, hogy melyik oldalon hány tank élt vagy csapatok HP aránya milyen volt vagy várható winrate milyen volt..

Szóval, tegyük fel hogy elkezdi figyelni ezt és büntetni az öngyilkos vízbefúlókat.

Mi lesz ekkor?

Az ok az öngyilkosságra ugye nem szűnt meg, az érintett játékosok ezt változatlanul így fogják látni. Csak nem lehet vízbefulladni, mert azt büntetik.

Akkor az lesz, hogy elmegy suicide spotolni.

Tehát a probléma ugyanúgy meg fog maradni... ezért nem érdemes ezzel foglalkoznia a WG-nek!

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 55 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.