.. a cseh ágon az az egyik szívatás egyébként (kicsit a svéd is hasonló!) hogy minden tank más mint az előző.
39sort: remek mozgékonyság, tipikus flankelő-dombozó-leforgó med
t-24: támogató sniper
t-25: táras ágyú, remek tornyozó
konstrukta: orosz ágyú (pontosság nyista, egy nagyot üt de azt ritkán, csőlehajlás nuku)
... négy tank, négy totál más játékstílus.. és a t8 újabb váltás lesz...
Hát a vz. 39-nél nagyon nem értünk egyet... a t25 és a 9-10-es tankok miatt kezdtem el, de lehet (ha kiderül hogy tényleg olyan jó a t25 mint amiket hallok róla) leragadok ott
"Nekiálltam" a cseh ágnak a TVP VTU-t kihúztam free xpből,de valahogy nagyon nem szimpatikus nekem az a tank.Érdemes megvenni?
Vagy inkább szenvedjek össze még jó 200 ezer szabad tp-t a 9esig?
Esetleg írna valaki néhány szót a 8as és a 9es tankról?
"Nekiálltam" a cseh ágnak a TVP VTU-t kihúztam free xpből,de valahogy nagyon nem szimpatikus nekem az a tank.Érdemes megvenni?
Én fríből átugrottam a 8ast. Valaki azt írta, hogy olyan, mint a prém T40, csak bikább löveggel. (megvettem, de eladtam, mert egy kalap sz@rt sem ér)
T9: stock ágyúval is korrektül használható, de az igazi halálkufár szerepe a top löveggel jön meg. Én szeretem. (mosmár )
Nem a legkellemesebb tankos élmény, de túl lehet rajta esni, és még jó körök is benne vannak a pakliban. Őszintén mondom: minden egyes csatát megér, ami utána jön .
Én fríből átugrottam a 8ast. Valaki azt írta, hogy olyan, mint a prém T40, csak bikább löveggel. (megvettem, de eladtam, mert egy kalap sz@rt sem ér)
T9: stock ágyúval is korrektül használható, de az igazi halálkufár szerepe a top löveggel jön meg. Én szeretem. (mosmár )
Skoda T40?Nekem még sajnos megvan próbálok vele legénységet húzni,volt már rengeteg tankom de ez képes elég sűrűn felhúzni Nagyon utálom,pedig próbálok vele "alkotni" de ritkán jön össze.Az ágyúja meg,no én azt is utálom ha nincs beszűkülve egy OI-nak is mellélő Heat prémiumlőszer
Köszi a hozzászólásokat,akkor még össze kell szenvednem jó 200 ezer szabad tp-t
Skoda T40-hez valami "tuti" tipp?Próbálok vele support vagy sniperkedni
Nem azt mondom, hogy így kell használni, de nálam/nekem így vált be:
- legénység full álca,
- Bukta fogyóeszköz,
- periszkóp,
- álcaháló,
- tankra álcafestés,
meccs elején lapítás NEM YOLO RUSH...nincs csőlehajlás
csak snipe...szimplán support egész meccs alatt....
átlagdmg: 894,97
wn8: 1980,37 ...tudom nem lila...na és
csataszám: 146
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, Sics
Add el. Gyorsabban tudod húzni őket személyes tartalékkal, T9-T10 gépben (ott tudsz sebezni, az XP-t meg arra adják), mint abban a fostalicskában...
Nem tudom,az előbb futottam vele egy ilyen kört,bár csak véletlen lehet
Ugyan mi lenne? Csak általábanegyből mindenki " na mennyi a "winnyócad" azé nem tudsz vele játszani,stb De ha érdekel a winnyóc vagy stat,stb privátban szívesen elküldöm
Add el. Gyorsabban tudod húzni őket személyes tartalékkal, T9-T10 gépben (ott tudsz sebezni, az XP-t meg arra adják), mint abban a fostalicskában...
Nem tudom,az előbb futottam vele egy ilyen kört,bár csak véletlen lehet
Ugyan mi lenne? Csak általábanegyből mindenki " na mennyi a "winnyócad" azé nem tudsz vele játszani,stb De ha érdekel a winnyóc vagy stat,stb privátban szívesen elküldöm
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, Tekagi
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#231133Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Off lesz: F3rmi nem itél stat után, rendkivűl jófej ,pedig jó játékos. Nekem gyenge a statom mégis jött csapatba, infokat adni,segitenni. Két-három olyan játékos van aki ilyen segitőkész rajta kivűl.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Tekagi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, Sics, Tetrament, Ba_nshee
Tvp Vtu. Az alap toronnyal a legkisebb ágyúval 12-es, a két középsővel 8-as gundepje van. Tudom, hogy a kicsi full goldos (122-es alap pen), de használta valaki nem a legnagyobb toronnyal+legnagyobb ágyúval a jobb gundep érdekében? Mik a tapasztalatok?
Alap torony + 8,8 cm VZ 41N agyuval erdemes hasznalni.
Es akkor lesz egy lassu AMX CDC-d kicsit rosszabb atutessel viszont jobb agyukezelessel.
Tvp Vtu. Az alap toronnyal a legkisebb ágyúval 12-es, a két középsővel 8-as gundepje van. Tudom, hogy a kicsi full goldos (122-es alap pen), de használta valaki nem a legnagyobb toronnyal+legnagyobb ágyúval a jobb gundep érdekében? Mik a tapasztalatok?
Alap torony + 8,8 cm VZ 41N agyuval erdemes hasznalni.
Es akkor lesz egy lassu AMX CDC-d kicsit rosszabb atutessel viszont jobb agyukezelessel.
Mondjuk soha nem néztem utána a számoknak (soft statok, gun handling), de én a csatáim egy részét alap toronnyal, másikat meg top toronnyal játszottam és érzésre sokkal pontosabb volt a fejlesztett toronnyal. Annyival jobb volt a top torony, hogy inkább lemondtam a jobb ágyúkitéríthetőségről, a pontosság javára. Érdemes mindenkinek kipróbálnia (na persze nem 1-1 csatára) és az alapján döntenie.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237311Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!
Első 10es közepes tanknak melyiket ajánlanátok?
TVP T 50/51 vagy T62A?
Nem tudom eldönteni,teljesen más "stílusú" tankok,fogalmam sincs melyikkel menne jobban,stb
28 k csatám van szóval már nem vagyok úgymond kezdő játékos,wn8 1710.
(Közben rájöttem,hogy van E50M-em)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...