A 7-es Skoda egy igazi agyvérzés

kb ez az a tank amit eddig a legjobban utálok

Még nem is lenne agyvérzős tank tier 7ben el lehet vele bohóckodni még fogjuk rá hogy tier 8-ban is elszenved de tier 9be kerülni egy igazi rémálom.
Csupa negatívum ez a tank :/
Méretében akkora mint egy disznó elég nehéz nem eltalálni, páncélzata még még néha pattint is de igazából papír ez is.
Automata tűzoltót mindenképp bele kell rakni annak aki nem akarja összetörni a gépet nekem az első 10 csatában kb 5-6szor kigyúlt alsó hangon de lehet többször is.
Sebessége medhez képest ha azt nézem hogy egy "disznó" fogjuk rá egy közepes szint ebben sincs semmi kiemelkedő
Az ágyú rémálom...175 pen sok mindenre elég igazából de gyakran kell a gold ami heat
Skoda T 40 megvan annak is nagy átka ez kb a lövedéked úgy száll mintha egy követ eldobnál valami beteg lassú a lövedék és tier 9-ben ez rémálom
Tehát lassan szűkül szór is rendesen, mivel közelharcra nem jó távolvól pedigidegfeszítő vele a játék.
Ágyúsüllyedés.....legalább ennyi lenne egy 10 fokos ágyúsüllyedés de ez sem össz vissz 5 fok
Összeségében ez szerintem véletlenül sem nevezhető jó tanknak kb nem is tudok semmi jót mondani erről a tankról.
Max ha top tier vagy egy rakás kis tank ellen lehet jó de mivel a csatáim kb 70%át tier 9be játszom vele a maradék 29%ot tier 8ba szinte azt se tudom mi az a saját tier.
Aki csak teheti free xp-ből ugorjon át rajta.
Viszont maga az ág jó

Az 5-6-os tank nekem egy élmény volt ez a nagy fekete bárány. A nyolcasról se jók a vélemények de ott legalább van egy 12 fokos ágyúsüllyedés ami teljesen megváltoztatja majd a játék élményt

A játékban töltött idő legboldogabb napja lesz amikor ezt a 7-est kidobom végre

(és a tank felszerelve venti,töltésgyorsító,periszkóp a legénység 2,5 skilles)
9-es és 10-es tankot nagyon dícsérik kiváncsi leszek milyenek

Szerintem megéri kihúzni az ágat bár nem lesz a leghasznosabb ága a játéknak a kis 6-os skoda bevihető strongra el lehet vele szórakozni tier 8-assal még nem találkoztam és tier 10-es se nagyon láttam még hogy nagyon behordanák a "hozzáértők"
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...