Tegyél a tankba egy bibliát, hogy tudj imádkozni hogy a lightok ne érjenek el hozzád. Plusz a pohár víz mindig legyen melletted mert állandóan csuklani fogsz.
A csata elején ha tudsz akkor vízparton verjél tanmyát hogy be tudj tolatni megfulladni. Az sokkal elegánsabb mint megvárni hogy lerohanjanak. A volna a legjobb ha már a csata elején megfulladnál. Akkor legalább álltalad csak 1 embernek (magadnak) cseszted el a kikapcsolódását, nem pedig jópárnak.
Használsz arty-t? Ha nem, akkor minek írogatsz ide? Sírásra ott a dühöngő...előbb-utóbb meg úgyis megtalál valamelyik admin, és törli a shitstorm-próbálkozásaidat...szóval kár a gőzért...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, FZRPUPU, Lord_Loga, Sics, Sztyepan65
Tegyél a tankba egy bibliát, hogy tudj imádkozni hogy a lightok ne érjenek el hozzád. Plusz a pohár víz mindig legyen melletted mert állandóan csuklani fogsz.
A csata elején ha tudsz akkor vízparton verjél tanmyát hogy be tudj tolatni megfulladni. Az sokkal elegánsabb mint megvárni hogy lerohanjanak. A volna a legjobb ha már a csata elején megfulladnál. Akkor legalább álltalad csak 1 embernek (magadnak) cseszted el a kikapcsolódását, nem pedig jópárnak.
A vízbe fulladós az nem az én fajtám. Imádkozni nem szoktam, ateista vagyok. A light-okat pedig tárt karokkal várom, remélem egyszer veled is összefutok. Ez a neved a játékban is, mert ha igen, akkor úgy látom van vagy 1,5k csatád arty-val. Le szoktad köpni a tükörképedet?
Last edit: 8 éve 2 hónapja by bandras32.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, Sztyepan65
A vízbe fulladós az nem az én fajtám. Imádkozni nem szoktam, ateista vagyok. A light-okat pedig tárt karokkal várom, remélem egyszer veled is összefutok. Ez a neved a játékban is, mert ha igen, akkor úgy látom van vagy 1,5k csatád arty-val. Le szoktad köpni a tükörképedet?
Kellettek a küldetésekhez arty-k. de rühellem az összeset. Ennél játékélményt romboló tankosztály nincs másik a játékba. Mi is tudjuk, a WG is tudja (ezért volt most a nagy változtatás az artyk körül), csk ti nem akarjátok tudomásul venni. Természetesen jelenleg egy arty sincs a garázsomban. Pedig kellene a T55A küldetéseikhez, de az elveim már erősebbek.
Kellettek a küldetésekhez arty-k. de rühellem az összeset. Ennél játékélményt romboló tankosztály nincs másik a játékba. Mi is tudjuk, a WG is tudja (ezért volt most a nagy változtatás az artyk körül), csk ti nem akarjátok tudomásul venni. Természetesen jelenleg egy arty sincs a garázsomban. Pedig kellene a T55A küldetéseikhez, de az elveim már erősebbek.
Nehogy azt mond, hogy a Stug és a T28 összesen 30db arty-s küldetése miatt játszottál 1759 csatát arty-val?
Én annak idején ( 2012.03 ) azért kezdtem el arty-zni, mert annyira gyenge volt a gépem, hogy csak arty nézetben nem szaggatott. Később lett jobb gép, de megkedveltem az arty-kat ezért játszottam velük tovább. Aztán kezdtem megutálni őket, de kellettek a küldik miatt, és most eljutottam odáig, hogy 1db azaz egy darab küldetés maradt csak, ha ezt is megcsinálom többet arty közelébe sem megyek ( csak amikor kilövöm ). Persze, ha jönnek új személyes küldik, akkor újra kénytelen leszek arty-zni, de az még odébb van.
Pedig kell az 1000-1500 arty csata ahhoz, hogy legyen az embernek egy normális arty legénysége... (Amcsi ágat tolom... M41-gyel volt vagy 1k csatám. )
Aztán tudtam meg, hogy egyszerűbb lett volna az életem, ha valami más tankon kifejlesztek egy 1-2-3 skillsoros legénységet és azt rakom át artyba és kezdek artyzni
De hát akkor amikor elkezdtem még hol voltam én attól h ilyenekre gondoljak
Köszönöm a válaszokat. Amerikai ágat kezdtem el.
Eddig nagyon tetszik, és gondolom a 6-os szinttől még jobbak lesznek.
Mit érdemes tenni az amcsi artykra inkább?:
-álca, töltés, célzásgyorsítótót
Vagy
-periszkóp, töltés, célzásgyorsítótót?
Gondolom ahol lehetőség van Ventit használni, akkor azt kell álca és periszkóp helyett....?
Köszi a válaszokat!
Periszkóp? Jaj ne!
Tegyél rá töltésgyorsítót.
Tegyél rá célzásgyorsítót.
Illetve mivel hetestől nagy artyk vannak, az álcahálónak nincs értelme, legyen inkább fokozott szellőzés.
Köszönöm a válaszokat. Amerikai ágat kezdtem el.
Eddig nagyon tetszik, és gondolom a 6-os szinttől még jobbak lesznek.
Mit érdemes tenni az amcsi artykra inkább?:
-álca, töltés, célzásgyorsítótót
Vagy
-periszkóp, töltés, célzásgyorsítótót?
Gondolom ahol lehetőség van Ventit használni, akkor azt kell álca és periszkóp helyett....?
Köszi a válaszokat!
Periszkóp? Jaj ne!
Tegyél rá töltésgyorsítót.
Tegyél rá célzásgyorsítót.
Illetve mivel hetestől nagy artyk vannak, az álcahálónak nincs értelme, legyen inkább fokozott szellőzés.
Feltéve, ha zárt arty-ról van szó. De ha jól tudom amcsi vonalon csak a 9-es zárt. Tehát marad a töltés, célzás gyorsító és van egy üres hely ahová lehet álcát, vagy periszkópot rakni. Szerintem a periszkóp jobb választás. Ha egyedül maradsz jó látni hogy honnan jönnek, és az alap arty látótáv nem partner ebben ( a 6-osnak 320m ).
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#245944Írta: Shine
Megválaszolva: Shine
Nagyon örülök, hogy az amerikai ágat kezdtem el!
Most tier 5-nél, a M41 HMC-nél tartok.
Nagyon bejön a kicsike. Nem tudom, hogy ennél van-e jobb amerikai arty, de ez nekem úgy érzem fekszik. tegnap meglett az első Gunmarkom is, és nagyon közel vagyok a másodikhoz is már.
Ami nehezen megy az a legénység fejlődése, még csak egy skill 84%-nál tartanak.
Sajnos csak egy német prémium, tankom van egy 3-as szintű.
Azon gondolkozom, hogy majd egy amerikai prémium tankot venni, és legényhúzásra biztos gyorsabb lenne mint így:)
Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Shine.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
8 éve 2 hónapja#246239Írta: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Megválaszolva: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Sziasztok!
Kérdezném, hogy melyik artyval lehetne a "legegyszerűbben" megcsinálni a T55A 15-ös küldijét? Top xp és 2500 sebzés hozzájárulás. Kellene a női tag és mivel a többi megvan csak itt tudnám megszerezni. Német és francia vonal jöhet szóba. A top xp még nem is volna gond de a sebzés hozzájárulás az nem egyszerű a mai mezőnyben. Jelenleg a 7-es német artym van meg a 10-es francia ezekkel próbálkozgatok de nem sok sikerrel. Ha megvan a top xp közelében sincs a hozzájárulás vagy épp fordítva. Németből is végig van az ág szóval bármi szóba jöhet. Ami még baj, hogy a 7-es artyval majdnem mindig azonos tierbe rak, nem is emlékszem mikor volt 9-esben ahol ugyebár jóval könnyebb lenne. Előre is köszönök bármi jó tippet.
Kérdezném, hogy melyik artyval lehetne a "legegyszerűbben" megcsinálni a T55A 15-ös küldijét? Top xp és 2500 sebzés hozzájárulás. Kellene a női tag és mivel a többi megvan csak itt tudnám megszerezni. Német és francia vonal jöhet szóba. A top xp még nem is volna gond de a sebzés hozzájárulás az nem egyszerű a mai mezőnyben. Jelenleg a 7-es német artym van meg a 10-es francia ezekkel próbálkozgatok de nem sok sikerrel. Ha megvan a top xp közelében sincs a hozzájárulás vagy épp fordítva. Németből is végig van az ág szóval bármi szóba jöhet. Ami még baj, hogy a 7-es artyval majdnem mindig azonos tierbe rak, nem is emlékszem mikor volt 9-esben ahol ugyebár jóval könnyebb lenne. Előre is köszönök bármi jó tippet.
Hát ez a feladat nem egyszerű. Én az obj. spg-15-el kinlódok már egy ideje. top xp és 3500 hozzájárulás kell, de eddik 1-szer volt csak 3500 hozzájárult, sajnos 10xp-vel maradtam le a top-tól. 212A van, ezzel elvileg nem lenne gond, de a küldi sajnos a csapaton múlik, a csapat pedig mostanában....... 2500 hozzájárulás is csak nagyon ritkán jön össze.
Igazából tier7 fölött bármelyik arty alkalmas lenne a feladatra, csak ki kell várni a megfelelő pályát és csapatot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Tényleg csak informatív szándékkal kérdezem , de ti arty playerek , ha láttok egy játékost aki jobb nálatok és még magyar is 10/ ? -szor kap totál focus-t? Csak mertr érdekes de megfigyeltem , hogy ha magyar arty player van az enemyben állandóan az én p*csámra vadászik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Tényleg csak informatív szándékkal kérdezem , de ti arty playerek , ha láttok egy játékost aki jobb nálatok és még magyar is 10/ ? -szor kap totál focus-t? Csak mertr érdekes de megfigyeltem , hogy ha magyar arty player van az enemyben állandóan az én p*csámra vadászik.
Csak a saját nevemben tudok beszélni, DE én csak akkor szúrok ki egy célpontot, ha:
- "veszélyes" tankkal van, pl. Cromwell-ek, O-I, Skorpió, magas tier-ben meg Type, Maus, B-C, Skodák, vagy
- tisztán látszik, hogy stat-hajhász re-roll (5k csata alatti kék, 10k alatti lila) stb...
Én azt lövöm akit lehet, és próbálok oda fókuszálni ahol szükség van rám. Nincs fönt semilyen mod, ezért azt sem látom ki a jó játékos. Ha hagyja magát akkor lövöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Shine
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...