Amit neked küldtem PM-et megosztom itt is mindenki okulására:
Hivatalos lista nincs, ez itt a bibi. Viszont mégis bannolnak, ha játékmechanikát befolyásoló modot találnak. Az orosz és az amcsi szerveren viszont van tiltó lista és ott benne van a fehér halott tank skinezés.
Én az oldalról csak a jacktor mod packet használom, abban van egy zoomolási mod (ez engedélyezett) és van a találat jelző (kitől, melyik irányból érkezett találat, menynit sebzett). Ezen kívül statisztikai modok vannak, mint az xvm és a napi wn8 és pénz összesítő.
Amik durván bant érnek, azok - valamiért - a fehér tank skin, vaamint a játékmechanikát meghekkelő modok, mint a tárgyak döntését, rombolását a minimapon jelző mod, a nem spottolt tankok lövését visszakövető lézerfény mod, a rád célzó tankokat mutató mod, a különféle aim packek (automatikus célzómodok, pl. hogy mindig a motorodra megy a lövés), a tank retextúrák, az ellenfél mozgását élőben mutató mod, az ellenfél tankjainak visszatöltését mutató modok (a fejük felett megy egy számláló), az ellenséges tankok nézési irányát a minimapon kirajzoló mod, a célzássegítő modok (minap twitchen bukott le egy bukomate nevű magyar játékos, 1 hét ban), illetve elterjedt még az ellenséges tüzérség helyét a lövést követően piros pöttyel jelző mod és a tank sziluetteket kirajzoló mod.
Ami jelenleg arty szempontjából szürke zóna: a lövedék utazási idejét jelző mod, az új arty nézet és az a mod, mely jelzi, hogy mozgó tanknál hova célozz a találathoz. Ezekkel kapcsolatban még nem találkoztam retorzióval a játékosoknál.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...