Egyszer belefogtam az angol vonalba, de a 3. szintű artynál azt hiszem felhagytam vele, olyan pontatlan volt. De ami a gond és ami a kérdés, hogy feljebb lépve is döglassúak a lövedékek? Német vonalon kb 450 m/s, franciánál 400, de az alacsony szintű angolnál valami 300 m/s körül alakult. Feljebb mi várható?
Ha jót akarsz, a B!tch Gun-t free xp-zed...44 pen meg - jó esetben - kb 50 dmg kv1-ek ellen?????!!!!!

Sokszor csak simán benyeli meg "we didnt even scratch them"....

Viszont ha ezen túllépsz, Bishop már egész jó (11-12s-es reload, viszont 500m-es lőtáv + IGEN, lasssúúú lövedék [olyan 2-2,5s, ha max távra lősz vele

]), utána FV304 maga a menyország

, mivel az meg egy nitro-s Bishop, lehet vele akár flank-elni is a lassú vasakat...

DE!!! Tovább CSAK AKKOR menj, ha nagyon kell a GC...7-esen is szerintem a kis gun az, amivel lehet trollkodni, a naggyal 20s-enként lősz 300-akat...magyarán VICC...

A 8-as FV nagy löveggel a "még ippeg elmegy" kategória (van ugyan 246 körüli átütésű AP rajta, de sokszor miss-el), viszont azt a 140 milis ****-ral kell kiszenvedni...

9-es átlagos, nagy csővel nekem már-már "fun" kategória volt a vége felé (szép nagy vízszintes kitéríthetőség (ez már a 8-asnál is egész jó, kb. pálya 3-át/felét "befogja", 5-800 dmg/shot ÁLTALÁBAN, viszont egész gyors töltés kb. 33-35s) (+ "páncélozott", HE-vel szemben legalábbis rendesen csökkenti a 1-hit lehetőségét -kb 60mm all-round armour [1x E100 AP-ját pattintottam oldallal

]) Majd' kifelejtettem, a 8-as és 9-es ÁTLAGOS torkolati sebességgel rendelkezik, legalábbis én nem tapasztaltam kirívó 'késéseket' (mint pl. a 114mm-es csövet használó 5-6-7-esnél).
A 10-es meg tud ocsmánykodni rendesen (pár hete láttam itt éppen egy 2000+os lövést vele jagpz e100-ba...^^ De cserébe kb. 50s töltés... viszont a pálya kb. 70-80%-át belátja mozgatás nélkül, és - sajnos - itt is **** lassan megy a lövés...majdnem 4s, mire elér a kicsit 1 km-en túli max. lőtáv szélére... :/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...