Kedves arty használok!
Ez rossz, értem? Nem tegyétek, értem?
Megkérem minden nagyon kedves arty használó játékost, ha a SAJÁT csapattársad bent áll a TD seggében: NE próbálj fragot lopni neki segíteni, értem?
Értem én, hogy arty safe-ben kell lenni, és ígérem ezután jobban résen leszek.
Amellett, hogy olyanoknak irod, akik utanaolvasnak annak, amit csinalnak (es ugye nem csak magyakorbol all a jatek), es nem azok olvasnak, akiknek szolna, a kep nem ilyen fekete-feher. Ha lo az arty, az a baj, mert lopni akar. Ha nem lo, az a baj, hogy ott allok az ellenfel mellett, es nem ment meg, pedig ott a spot, ellenfel lancolva, es mindjart kiszed.
Az artynak illik jelezni, ha olyat lo, akinek a kozeleben van sajat jatekos, de erre egyreszt csak a jobbak figyelnek, masreszt sok jatekos nem szamol a szukules es a lovedek repulesenek idejevel. Tuztamogatast ker es ha az ellenfel nem pukkan ki azonnal, mar rohan is ra hogy ehh, nem segitenek, alszik az arty, stb.
A masik tipikus arty hiba a teruletsebzes figyelmen kivul hagyasa. Van, amikor latszik, hogy lehet segiteni, a celzokor biztosan nem erinti a csapattarsat, odaszaladni sem tud, ahova a loves megy, csak epp az a franya robbanasi sugar....
A kill pedig kell mindenkinek, foleg a vegen, mint ahogy a sebzes is, mert maskepp nincs WN8, es ha az nem minimum kek, akkor nem vagy ember. Es ez nem arty problema, csak az o hatasuk latvanyosabb. Az utobbi 3 napban legalabb fel tucat olyan esetet lattam, amikor az utolso ellenfelre rohano tankok egymast lottek meg nagy igyekezetukben.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...